Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 860
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 315
  • Асеновград
Съгласна съм, но, когато ми изгубиха пратка с Бокснау, от Тему ми върнаха парите, в приложението на Бокснау се изписа, че пратката е отказана и дотам.
Като пренасоча, и тогава изписва отказана, после започва пак да се движи. Аз ги следя в едно приложение което някой тук беше предложил, става за всички куриери.

# 316
Получих на 9 май 2025:
Възстановяване  87,86 лв.  плюс възстановен купон за 80 лв.

Panayotu, как става проследяването с този номер?

# 317
  • Асеновград
Получих на 9 май 2025:
Възстановяване  87,86 лв.  плюс възстановен купон за 80 лв.

Panayotu, как става проследяването с този номер?

Това е , нямам спомен как се казва

# 318
Това, нали?
https://parcelsapp.com
Ето какво дава
Скрит текст:

# 319
Няма проблем скоро връщах артикул без плик. Всичко беше точно. Сложих в прозрачен плик.

Здравейте!
Имам някои неща от различни поръчки за връщане, но не знам защо съм ги приготвила без пликовете им. Писах на бота, но нещо не се разбрахме.
Някой да е връщал безпроблемно неща без пликовете им?

# 320
Ясно за робота, аз пък се надявам да дойдат все пак роботчетата по неведоми пътища.
Давам отзив за две якета, ветроустойчиви. Много са хубави и добре ушити и лекички. Моето малко шумка като го облякох, но е много красиво и удобно. Слагам линк към същото, но от друг търговец, защото не се предлага вече:
  https://share.temu.com/0sIq3ZslRVA
Това е мъжкото:
 https://share.temu.com/fYKMGTSdnjA
Alys, това е сайтът, всичко си показва точно. Аз чакам пратка от Али експрес и ми показа, че ще дойде с Експрес уан . Изправи ми се косата направо... А съм платила 9 лева за доставката.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 21:17 от FreakOnALeash

# 321
Купоните могат да се възстановяват по принцип.
Благодаря!
Той е стар и вече беше възстановяван , съмнявам се, че биха го възстановили отново.
Ако не са изтекли три месеца и го виждате в списъка с изтекли, ще го възстановят.
Егати, само аз ли го получих тоя робот... Много тъпо се чувствам, че съм ви подвела. всички 😔

Изобщо не се чувствай тъпо,  вината не е твоя.  Аз много харесвам твоите ревюта и пак бих купила нещо препоръчано от теб Simple Smile.

Сега не мога да реша дали да поръчам отново същия или някой друг. Ти ползва ли го пак?

# 322
FreakOnALeash, да, за мене е най-добрият сайт за проследяване. Ще поглеждам.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 21:32 от alys

# 323
  • София
Поръчвали ли сте парочистачка ? Бихте ли ми препоръчали ако има доволни 🙂

# 324
Поръчвали ли сте парочистачка ? Бихте ли ми препоръчали ако има доволни 🙂
Не отговарям точно на въпроса, защото не препоръчвам, но обръщам внимание да не се спирате на този модел:

https://share.temu.com/HtCM69IVfnA

Пластмасата, от която е направена, не изглежда особено качествена, особено маркучът е доста крехък, а все пак се нагрява до 100 градуса и според мен няма да издържи дълго време. Най-лошото обаче е, че не може да се регулира струята пара, освен като се включва и изключва целия уред. Освен това уплътненията не са много добри и все отнякъде падат горещи капки. След пробата не съм впечатлена от резултатите, но пък успях да се изгоря на едната метална част Smile Нямам база за сравнение и по принцип ми харесва принципът на действие, така че вероятно ще си потърся някаква по-качествена парочистачка. Тази ми излезе около 45 лв., но в никакъв случай не си заслужава парите според мен.

# 325
Здравейте,
някой поръчвал ми е епилатор от който да е доволен? Искам да взема някакъв за девойката вкъщи.

# 326
  • София
Аз първите месеци връщах само ако не си искат продуктите. Не защото ми трябват и искам да злоупотребявам, но в нашия град, който е и квартал на София нямаше кутии на бокс нау, тогава пощите още не бяха в играта и за да върна, трябваше да бия път 30мин. с автобус + 10-на пеша, за да отида специално до кутии. Но тогава купувах и дребни неща, стоките бяха евтини и доста боклуци  останаха невърнати.
Навлизането на пощите и бокснау близо до нас съвпадна по периоди с офертата 80/100. Повечето неща съм ги улучила, но имам скъпи покупки, които са пълен боклук.
Едни тапети, както и едни винилови плочки, които се оказаха не плочки, а буквално хартиени стикери за 103лв. Вярно, че ми бяха излезли безплатно с офертата, ама 50 хартиени стикера дори с размер 30х60см. няма как да струват 103лв. Доскоро се колебаех дали да ги върна, за да не ми спрат всички оферти. Върнах ги и връщането на парите е бавно и мъчително. За такива суми отнема 10 и повече дни. Проследявам ги. 4-5 дни стоят върнати при доставчика и явно чакат проверка преди да бъде възстановена сумата. Върнала съм ги в безупречно състояние. По-добре опаковани отколкото те ми ги пратиха.
Хич не ги жаля, ама аз открай време имам такова отношение към тях. Ако парите ми дойдат до 20ти, когато ми изтича купона, ще си викна един килим 2х3 метра да видим него как ще го връщам ако не е ок Joy

А и да добавя, че при мен изрично срока за възстановяване на купони е 60 дни, а не 3 месеца. Да се увери всеки при него как е.

# 327
Ще го върнеш с Пощите.
Мен ме притеснява да поръчам едно скъпо нещо с оферта връщане на кредит, защото ако поискам да го върна, ще ми спрат офертата сигурно. Мислила съм си да добавя примерно салфетки към поръчката, които няма да върна. Така няма да имам върната цяла поръчка 🤣

# 328
  • София
Ще го върнеш с Пощите.
Мен ме притеснява да поръчам едно скъпо нещо с оферта връщане на кредит, защото ако поискам да го върна, ще ми спрат офертата сигурно. Мислила съм си да добавя примерно салфетки към поръчката, които няма да върна. Така няма да имам върната цяла поръчка 🤣
Аз така правя, но никога няма гаранция Mr. Green

# 329
Естествено, че няма. Те спират оферти и без причина. Просто явно по някакъв критерий определят и удрят чертата, нямам обяснение на какво да дължи. Но правилото е изпълнено - не връщаш цялата поръчка 🤣

Общи условия

Активация на акаунт