Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 873
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Давам отзив за една малка ютийка за пътуване. Поръчах ето тази в бяло, защото от всички изброени цветове, тя е най-евтина. Реших, че е само заради цвета, но не е така. Едната (светло зелената, например) е с пара и с много отвори на плочата, мислех, че и бялата е такава. Но не. Дойде само с един отвор по средата, който с натискане на бутон само пръска вода, без да изпуска пара. Много е сладка и мъничка, нагрява, но май ще я връщам, защото и без това не се регулира температурата, а и няма пара. Та, мисълта ми е да не се излъже някой като мен, защото на вид са 99% еднакви и ако човек не знае, ще се заблуди. https://share.temu.com/S5bOZCBGYaA

Не е до цвят, на първите две пише версия с пара, последните две, не.

Непрятна случка ми се случи днес, получих огромен пакет с обединени 3 поръчки, на едно по-скъпо колие само опаковката беше оставена, кутийката с колието, липсваше. Не вярвам да са от пощите, по-скоро на някоя митница са си го харесали. Пакета беше отварян и залепен с прозрачна лепенка.

# 301
Бакснау зареждат ли кутии събота и неделя?

# 302
Пилата за пети е слаба и почти нищо не върши.Ако натиснеш повече направо спира

# 303
Давам отзив за една малка ютийка за пътуване. Поръчах ето тази в бяло, защото от всички изброени цветове, тя е най-евтина. Реших, че е само заради цвета, но не е така. Едната (светло зелената, например) е с пара и с много отвори на плочата, мислех, че и бялата е такава. Но не. Дойде само с един отвор по средата, който с натискане на бутон само пръска вода, без да изпуска пара. Много е сладка и мъничка, нагрява, но май ще я връщам, защото и без това не се регулира температурата, а и няма пара. Та, мисълта ми е да не се излъже някой като мен, защото на вид са 99% еднакви и ако човек не знае, ще се заблуди. https://share.temu.com/S5bOZCBGYaA

Не е до цвят, на първите две пише версия с пара, последните две, не.

Непрятна случка ми се случи днес, получих огромен пакет с обединени 3 поръчки, на едно по-скъпо колие само опаковката беше оставена, кутийката с колието, липсваше. Не вярвам да са от пощите, по-скоро на някоя митница са си го харесали. Пакета беше отварян и залепен с прозрачна лепенка.
Ужас, снима ли отварянето? Не, че ще докаже нещо на 100 %, но знам, че други така правят.

Да. Взимала съм и съм оставяла пратки и в двата дни и винаги ми отбелязва, че пратката за връщане е взета от куриер, но късно вечерта.

# 304
  • Асеновград
В събота да. За неделя в провинцията не.

# 305
Вчера ми върнаха пари за робота за прозорци, който трябваше да получа до 30 април. Казаха, че не могат да го изпратят отново. Съгласих се да ми върнат парите във вид на кредит. Избрах този робот  https://share.temu.com/7WmA5e3Q3gA, писах на бота да ми възстанови купон от 60 лв. и платих 42. Вчера цената беше 220 лв. (и стотинки). Днес на майтап натиснах на корекция на цената и хоп, намален е с 26 лв. (получих ги в кредитното салдо). Сега се надявам да го получа. Simple Smile Този път поръчах от Китай, а не от местен склад. Според мене са много добри показателите на робота.
П.П. Днес в офертата за връщане на кредит видях, че се увеличили от 50 на 55 лв. връщане, но засега няма да пускам поръчка от там. Също ми пускат оферти за 14 лв. и за 56.

И моят робот не пристигна и днес ми върнаха парите като кредит и купона, но той изтича утре.   Последното проследяване беше от 24 април в Чехия и изглежда, че някой там се е сдобил с робот за прозорци.  Сега се чудя на кой робот да се спра и трябва бързо да реша.

А преди 1 месец друга моя пратка изчезна в Унгария.  Явно, че по веригата доста се краде, щом на мен ми се случи два пъти в разстояние на 1 месец   Thinking

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 18:26 от ellll

# 306
Купоните могат да се възстановяват по принцип.

# 307
Благодаря!
Той е стар и вече беше възстановяван , съмнявам се, че биха го възстановили отново.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 18:35 от ellll

# 308
На мен не ми възстановиха използвания купон, защото поръчах и други неща освен робота. А поръчах други неща, защото трябваше да има минимум 25 лв. поръчка, аз реших да добавя още около 10 лв за кърпите за робота, но имам неизползвани купони. Изобщо не мога да им хвана края къде какво съм платила, но като цяло съм доволна.
ellll, питай бота дали ще ти възстанови купона. Но пък ти казваш, че срокът е до утре, така че може да не се наложи. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 18:37 от alys

# 309
Благодаря!
Той е стар и вече беше възстановяван , съмнявам се, че биха го възстановили отново.
Ако не са изтекли три месеца и го виждате в списъка с изтекли, ще го възстановят.
Егати, само аз ли го получих тоя робот... Много тъпо се чувствам, че съм ви подвела. всички 😔

# 310
FreakOnALeash, вината е в куриерите. Според мене, не се краде, а някой по веригата не си е свършил добре работата.

# 311
  • Асеновград
Относно загубени пратки за които връщат сумите. Понеже когато решат да Ви върнат сумата, самата поръчка става канселирана изчезва кода за проследяване. Съвета ми е има ли такава опасност записвайте си номера, понеже вече имаше такива случаи в които макар и с голямо закъснение нещата идват. За да може обаче да се следи е нужен номера на пратката. Така поне, ще сте наясно дали наистина е открадната или в един момент ще се появи, и да си я търсите от куриерската фирма.
Имах такъв случай с Пощите, и ако не следях нямаше и да знам, за да отида да я търся в клона. Съобщение така и не дойде, никъде.

# 312
Съгласна съм, но, когато ми изгубиха пратка с Бокснау, от Тему ми върнаха парите, в приложението на Бокснау се изписа, че пратката е отказана и дотам.

# 313
FreakOnALeash, вината е в куриерите. Според мене, не се краде, а някой по веригата не си е свършил добре работата.
Щом се губят следите на робота след Чехия, в която бяха заедно с моя, там нещо е станало. Иначе, този робот, пак от Полша, се предлага в Али Експрес за 140 и няколко лева. Не бих го препоръчалa този търговец. Да се беше загубил един, ок, ама два, а сигурно и повече.
Този, който си е поръчали Alys  е хубава, с купон ще излезе изгодно.
Аз не разбрах, някаква компенсация от Тему дадоха ли ви, момичета?

# 314
Във вид на кредит ми върнаха 118 лв. Опитах се да разбера какво точно ми връщат. Със сигурност ми връщат платените 72 лв с карта, също някакви 46 лв., които не ги разбрах какво са точно. Преди това ми бяха дали 10 лв кредит за забавяне, който май използвах с поръчка. Но както писах, освен робота, бях поръчала и други неща. Те ми разделиха робота и другите неща на две поръчки, като за едната написаха, че съм платила 0,00 лв., а за другата 72.

Общи условия

Активация на акаунт