Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 979
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!
На някой от вас случвало ли му се е до сега при поръчка от Тему да му излиза, че поръчката е готова за вземане, но никъде да не е упомената куриерска фирма (офис) или Boxnow.
Не са се свързвали и доставчици с мен ако пакета е обемист и бъде доставен до адрес.
Как процедирате в такива случаи?

# 466
Доставчикът го обявяват в Тему още щом поръчката тръгне към летището. Провери пак. Ето така изглежда. Трябва да има и възможност за проследяване.

# 467
Ето ги калъфите. Не са лоши. Плътен плат. Засега са пробвани само на стола.😄 Светлите са по-хубави сякаш, но мъжът ми не иска светла дамаска, мъжка му работа...Rolling Eyes Взех ги с купон и натрупан кредит, след корекция на цената, ми излязоха към 23-24 лв. Доволна съм.
 https://share.temu.com/IpjE1EWPTvA

# 468
Направих тази гривна от един от техните нанизи - камъните са аметист, всъщност доста хубави. Само три камъка от наниза бяха счупени.

Металните елементи също са от Тему.

# 469
  • Лутаща се
Ето ги калъфите. Не са лоши. Плътен плат. Засега са пробвани само на стола.😄 Светлите са по-хубави сякаш, но мъжът ми не иска светла дамаска, мъжка му работа...Rolling Eyes Взех ги с купон и натрупан кредит, след корекция на цената, ми излязоха към 23-24 лв. Доволна съм.
 https://share.temu.com/IpjE1EWPTvA
Моля за малко информация за калъфите.
Калъфът за подглавника нахлузва ли се? Т.е. напълно ли го обхваща или е само парче плат отпред? Калъфът за облегалката също дали се нахлузва на самата облегалка, има ли гръб? Изцяло ли са от плат или има и кожа?

# 470
Калъфът за възглавницата за глава се нахлузва и би бтрябвало да я обхваща изцяло. Калъфите за предните седалките също се нахлузват и имат гръб. Калъфите за задните седалки са от три части, не ги разгледах подробно. Утре ще мога да ги снимам всички, а като ги сложим, ще имам още по-детайлен поглед. Нямат кожа, държах да са изцяло от плат.

# 471
На мен ми спряха всички оферти от няколко дни. Ни кредит, ни карта за отстъпка, нищо. Писах им снощи в чата; на случаен принцип били офертите... Да бе, да... Преди ме заливаха с по няколко дневно, сега нищо. Няма да поръчвам; наличният ми кредит ще чака по-добри времена.

# 472
Може ли линк към куфарите, от които сте доволни? С коя оферта за намаление ги поръчахте?

# 473
Може ли линк към куфарите, от които сте доволни? С коя оферта за намаление ги поръчахте?

https://share.temu.com/COvhrjit9hA
Аз поръчах бордо с купон ги взех за 110 лв. трите.

# 474
Нормално ли е на пратки, които са в пощата, вчера да показва София, а днес друг град (Горна Оряховица), при положение, че аз съм от Плевен и нямам нищо общо с Горна Оряховица? По принцип така ли обикалят по градовете?
Питам, за да знам дали да им звъня и да се оплаквам на Тему?
Струва ми се, че пратките се отдалечават, а не се приближават...

# 475
Може да имат разпределителен център там. В Лясковец знам, че имат някои куриери. Не е странно. Изчакай.

# 476
  • Асеновград
Нормално ли е на пратки, които са в пощата, вчера да показва София, а днес друг град (Горна Оряховица), при положение, че аз съм от Плевен и нямам нищо общо с Горна Оряховица? По принцип така ли обикалят по градовете?
Питам, за да знам дали да им звъня и да се оплаквам на Тему?
Струва ми се, че пратките се отдалечават, а не се приближават...
Моята пратка с тях - връщане, още седи от 06.05 приета и не е мръднала. Такова нещо досега не се е случвало. Ще изчакам до края на седмицата да видя дали ще се обнови и ще ходя в Пощата  да проверявам.

# 477
Panayotu, на твое място още днес щях да отида да проверя. Не е нормално толкова много време да стои като приета и да не мърда. За мене е нормално не повече от четири дни да стои в такава позиция

# 478
В крайна сметка дойдоха нещата - изпратиха ми смс. Изглежда Горна Оряховица е било междинна спирка.

# 479
Трябва ми стойка за телефон за кола. Някой с препоръки?
Бях купувала от този вид, но съпругът ми не е доволен и иска с вакуум

Общи условия

Активация на акаунт