Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 753
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 585
  • Ст.Загора
alys и моя робот пристигна , много бърза доставка за 8 дни и перфектно опакован. Оставих го да се зарежда , по - късно може да го пробвам .

# 586
pppqqq, за скъпите неща аз ползвах комбинация от събран кредит и купон - единият път беше 80/160  (таблет) а другият 90/270 (телефон). Робот за прозорци не съм купувала, но ако бях щях да ползвам същата схема.

# 587
  • Асеновград
Сумата от върнатите стоки се появи в кредитното салдо.
Използвах я за оферта отстъпка 56 лв. от поръчка за 160лв.
Това поръчах

Масажора го гледам отдавна , но не ми се даваха толкова пари а с офертата, и платен с кредит е добре.

# 588
  • София
Ютията тежи точно толкова.

По повод с пара или без- има два модела.В зависимост от функциите е и цената. Точно тази е с вода

А за какво ви в тази ютия, тя нищо не прави, аз я върнах.

# 589
Пробвах робота. Изводът е да го пусна на автоматичен режим с вода и да не му се меся в работата, докато изчисти един прозорец. Докато разцъквах, му станаха по-влажни кърпите, падна веднъж и се подхлъзна 2-3 пъти. Смених кърпите, отново пробвах и този път не падна. При младите има много и големи прозорци. Да видим дали ще харесат робота. На мене ми е забавно. Иначе много трудно се мотивирам да чистя прозорци. Шумът е като от голяма прахосмукачка, но не ми пречи.

# 590
  • на морето
Здравейте! Чета отзивите ви за сребърните бижута и страшно много ми харесват, но аз обичам и нося злато. Виждам, че някои модели с печат и номер за сребро имат и в златно.Например това:

https://share.temu.com/N9zCIFHR8EA

Някой поръчвал ли е и дали им пада златното покритие? Моля и за конкретни модели ако има доволни!

# 591
Имате ли представа как стоят нещата с гаранцията на закупени уреди - ако примерно се повреди след година може ли да се направи нещо?
При чат с техен агент бях  попитала  - отговорът беше, че не дават гаранция след 3-месечния срок, в който може да се върне артикулът ( аз и не очаквах друг отговор, де Simple Smile )
Т.е., ако скъп уред се повреди след 3 месеца от датата на  поръчката - пиеш една студена вода

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 17:09 от ellll

# 592
  • София
Вчера, нали ви писах, че са ми спрели връщането на кредит, е днес е отново наличен на всички акаунти. Липсваше 3-4 дена, от днес е 55/95. Леко ме е яд,че си изхабих кредита навсякъде, не очаквах да го върнат след 3 дена newsm78

Подозирам, че е точно защото си изхарчих кредита с купони, та ако някой си пази кредита за оферта, май е по-добре да го изхарчи Simple Smile

# 593
Ютията тежи точно толкова.

По повод с пара или без- има два модела.В зависимост от функциите е и цената. Точно тази е с вода

А за какво ви в тази ютия, тя нищо не прави, аз я върнах.

Аз пък съм доволна на мен ми върши работа. Ако вашата не е била изрядна, това е друг въпрос.

# 594
  • София

Аз пък съм доволна на мен ми върши работа. Ако вашата не е била изрядна, това е друг въпрос.

Дайте линк, ще пробвам и вашата. С тази която получих дори и на лесна за гладене материя не се случваше нищо.

# 595
  • София
Подозирам, че е точно защото си изхарчих кредита с купони, та ако някой си пази кредита за оферта, май е по-добре да го изхарчи Simple Smile
Имах останали към 38 лв. кредит.
Много време ми даваше само 50/90. Днес нямах такава оферта, но трябваше да поръчам някои неща и реших да си поискам. Получих 70/88.

# 596
Имах останали към 38 лв. кредит.
Много време ми даваше само 50/90. Днес нямах такава оферта, но трябваше да поръчам някои неща и реших да си поискам. Получих 70/88.
Как поискахте? Имате предвид написахте в търсачката claimcredit?

# 597
На мен ми даде 50/60, а на един нов профил 60/80.

# 598
На мен ми даде 50/60, а на един нов профил 60/80.
Еха, браво , 50/60 е по-добре дори и от 80/100

# 599
  • София
Как поискахте? Имате предвид написахте в търсачката claimcredit?
Да

Общи условия

Активация на акаунт