Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 736
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 630
Препоръчайте електрическа пила за пети, от която сте доволни.

# 631
mimeto_555, мисля, че само издава някакъв звук при приемане, така да се каже, на дадена команда. Не знам кой писука - дистанционното или роботът, може би роботът. Сравнително набързо изпробвах и не съм от най-наблюдателните.

# 632
Препоръчайте електрическа пила за пети, от която сте доволни.
Вчера получих една, но не съм я пробвала още. Ще дам отзиви тези дни.
За съжаление не мога да дам линк, пише, че е спряна. Предлага подобни.

# 633
Вчера, нали ви писах, че са ми спрели връщането на кредит, е днес е отново наличен на всички акаунти. Липсваше 3-4 дена, от днес е 55/95. Леко ме е яд,че си изхабих кредита навсякъде, не очаквах да го върнат след 3 дена newsm78

Подозирам, че е точно защото си изхарчих кредита с купони, та ако някой си пази кредита за оферта, май е по-добре да го изхарчи Simple Smile
Абсолютно същата ситуация и при мен,изхарчих събрания кредит и ми пусна 55/95

# 634
  • Пловдив
Аз се чудя за един робот от 190 лв ,но не иска да го намалят Yum
Иначе съм го сложила в кошницата .
Следя с интерес отзиви за роботите .

# 635
И аз съм от днес съм с 55 лв връщане на кредит, но не съм си изхарчила преди това наличните 🤣

# 636
И аз съм от днес съм с 55 лв връщане на кредит, но не съм си изхарчила преди това наличните 🤣
И при мен така, аз си я извиках офертата.

# 637
  • Pazardjik
Всеки ден я викам от два профила , но не ми я дава

# 638
  • Лутаща се
Някой купил ли си е покривало за диван? Трябва ми да е правоъгълно, като одеало. Моля за отзиви!

# 639
Вече клони към 50% офертата. Сега е 55/100.
Скрит текст:

# 640
Вече клони към 50% офертата. Сега е 55/100.
Скрит текст:
И на мен ми даде същата оферта вчера .

# 641
  • Пловдив
Поръчах този робот. Надявам се да не съм сбъркала в избора .🤞Уж с някакъв кредит ,но аз не съм много навътре в тези неща, така че нямам си ѝ на  идея как стават тези неща.
Ето го и него:
 https://share.temu.com/3kacUN4KpNA
Някои ако има същия модел моля да сподели 🌹
Исках и една рокля да сложа, но не знам защо не я сложи в поръчката 🤔
Сега ще чакам да си харесам още нещо за да стана 25 лв иначе не ми позволява да я поръчам.

# 642
  • Асеновград
Поръчах този робот. Надявам се да не съм сбъркала в избора .🤞Уж с някакъв кредит ,но аз не съм много навътре в тези неща, така че нямам си ѝ на  идея как стават тези неща.
Ето го и него:
 https://share.temu.com/3kacUN4KpNA
Някои ако има същия модел моля да сподели 🌹
Исках и една рокля да сложа, но не знам защо не я сложи в поръчката 🤔
Сега ще чакам да си харесам още нещо за да стана 25 лв иначе не ми позволява да я поръчам.
Вероятно са от различни складове. Ако единия продукт е от местен, а другия от далечен и за двата важи минимума от 25лв. понеже автоматично пътуват като две отделни поръчки. То си го пише преди завършване на поръчката.

# 643
Днес имах оферта 70 връщане, но при поръчка над 140, като видях, че е над 105 и се отказах.

# 644
При мен доста дълго време беше 55/100, последните две поръчки ми предложи 85/120 и 95/140, днес е 55/70, което ми се вижда най-изгодно за момента. Мисля, че започват да ги променят при всяка нова промоция. Имам още няколко хубави попадения ще ви споделя малко по късно днес.

Общи условия

Активация на акаунт