Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 775
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 660
Тази тениска е от доста приятна материя (смесена е, но повече изкуствена) - мека и изглежда добре, освен това ми се струва, че не е запарваща. Принтът изглежда добре, но е много хлъзгав, струва ми се, че след едно пране ще се напука и ако това стане, ще си поискам парите. (имам пижами с принт и той не е толкова пластмасов на вид, съответно - не изчезва)
https://share.temu.com/HIEyrskyO3A

Тези бои са хубави като цяло, но ако бях платила пълната цена, щяха да ми се видят скъпички. Намалих си ги с карта за отстъпка и после с купон. Купонът е бил за 20 от 45- т.е. 44%.: https://share.temu.com/CeyXUyZbqIA

Друго интересно, което получих, е една хартия за рисуване, още не съм я изпробвала. И разни нанизи за бижута.
До края на седмицата очаквам още много неща.

# 661
Когато връщаме артикули от дадена пратка само листа с баркода ли лепя или и някакъв адрес? И ако не се събере в предвидената кутия какво правя?

# 662
  • София
Когато връщаме артикули от дадена пратка само листа с баркода ли лепя или и някакъв адрес? И ако не се събере в предвидената кутия какво правя?
С бокс нау е достатъчно да напишете номера от бар кода на плика, той ви е и пина за отваряне. Сами преценете дали ще ви влезе в бокса и ако не ви се събира в мерки В: 17 см, Ш: 45 см, Д: 60 см , обадете се на Бокс Нау да ви закачат по-голяма кутия.

# 663
  • Пловдив
Поръчах този робот. Надявам се да не съм сбъркала в избора .🤞Уж с някакъв кредит ,но аз не съм много навътре в тези неща, така че нямам си ѝ на  идея как стават тези неща.
Ето го и него:
 https://share.temu.com/3kacUN4KpNA
Някои ако има същия модел моля да сподели 🌹
Исках и една рокля да сложа, но не знам защо не я сложи в поръчката 🤔
Сега ще чакам да си харесам още нещо за да стана 25 лв иначе не ми позволява да я поръчам.
Вероятно са от различни складове. Ако единия продукт е от местен, а другия от далечен и за двата важи минимума от 25лв. понеже автоматично пътуват като две отделни поръчки. То си го пише преди завършване на поръчката.
Много благодаря за разяснението 🌹

# 664
  • на морето
Появи ми се нова оферта-3 неща за 2 ст. и не евтинджоси ами от скъпите неща, които съм разглеждала. Сложих ги в кошница и ми изписа някакви 240 лв, още 50 и няколко, 100% връщане, нищо не разбрах. Слагах неща в кошницата до 280 лв, тези за 2 ст. изчезнаха. Викам ще вляза в бг мама, там ще са я разнищили офертата, но не сте писали.
А сега и изчезна и не знам как да я върна.

# 665
  • София
Появи ми се нова оферта-3 неща за 2 ст. и не евтинджоси ами от скъпите неща, които съм разглеждала. Сложих ги в кошница и ми изписа някакви 240 лв, още 50 и няколко, 100% връщане, нищо не разбрах. Слагах неща в кошницата до 280 лв, тези за 2 ст. изчезнаха. Викам ще вляза в бг мама, там ще са я разнищили офертата, но не сте писали.
А сега и изчезна и не знам как да я върна.
Пропуснете я тази оферта, освен ако не искате да похарчите повечко пари.

# 666
Здравейте. Пусна ми отново промоцията с връщане на кредит за 7 дни, но когато тръгна да плащам ми пише че ще получа купони за 50лв а аз не искам. Какво да направя за да ги получа като кредит?

Мисля, че ще получиш кредит 50 лв. - трябва да го заявяваш в продължение на 7 дни ( първият веднага след поръчката)

# 667
  • София
Тази тениска е от доста приятна материя (смесена е, но повече изкуствена) - мека и изглежда добре, освен това ми се струва, че не е запарваща. Принтът изглежда добре, но е много хлъзгав, струва ми се, че след едно пране ще се напука и ако това стане, ще си поискам парите. (имам пижами с принт и той не е толкова пластмасов на вид, съответно - не изчезва)
https://share.temu.com/HIEyrskyO3A
Аз имам 3 аналогични тениски. Добър е стикера при мен - не пада, а имах такива съмнения точно заради твърдостта и лъскавината.
На първата която взех миналото лято взе съвсеем лееко да се пропуква след доста пранета (щото ходя с нея на един стреж и я пера всеки ден на интензивна програма).
Щерка ми твърди, че нарочно слагали такива твърди стикери. Това били тениски с "винтидж винил" като от 70-те и най готини били чак след като се пропукат. Ама моите не щат.

# 668
Когато се връща нещо, може ли да се добави и друго за което са изминали повече от 3 месеца? Ще възстановят ли и за него сумата?

# 669
Няма да ти даде системата да го върнеш. Като натиснеш връщане, изписва, че е минало времето.

# 670
Благодаря за бързия отговор!

# 671
Здравейте момичета! Получих първата си доставка от 7 артикула 5 са о.к. но двата чифта мъжки дънки трябва да върна, на първият сме объркали номерът, трябва да сменя с по-малък, а вторият е от прекалено дебел деним. Как е по-бързо  - да ги върна срещу кредит или да си поискам парите по сметката и да поръчам наново. Много ще съм благодарна за отговор!

# 672
Твоя си работа как да ги поискаш. Аз лично искам с кредит в Тему, понеже почти веднага ги харча отново. Ако поискаш по сметка, ще чакаш около седмица.

# 673
Благодаря! Значи по-бързият вариант е с кредит.

# 674
Не е сигурно. Могат да искат да проверят пратката. На мен ми отнема около седмица да ми ги върнат като кредит. Ако избереш пари в сметката, може да отнеме повече - проверка на пратката около седмица и връщане на парите по сметка - пак толкова. На някои им възстановяват като кредит веднага щом изпратят пратката. Различно е при всеки. Като кредит със сигурност е най-бързия вариант. Ако си платила с кредит пратката, нямаш опция за връщане по карта.

Общи условия

Активация на акаунт