Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 720
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 750
  • Асеновград
За пореден път в Тему ми се актуализира пратка в РСЦ София , а в сайта на Пощите изобщо не я намира.
Сега се чудя къде да следя , а срока за доставка тече от 17.05 за нея.

По късна поръчка с Бокса дойде.

маратонките са хубави

Получих и панталон който поръчвам за втори път.

# 751
На кредита пише 90 дни.Но тук в темата са писали,че им го пуска след 1 месец.

# 752
или чакате да ви пуснат отново добра промоция с връщане на кредит или си създайте нов профил

# 753
  • Испания
Момичета,препоръчайте ми моля мощен сешоар с йони,може и с приставки 5 или 7 в едно.,от който сте доволни.Голямо разнообразие на марки и сила/от 800 до 2400/,и тотално  се обърках... Имам натрупан кредит и оферта 90/55. Не държа на къдрици,по скоро изсушаване,изправяне и оформяне на средно дълга коса.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 16:12 от pepina1965

# 754
Хиляди пъти е коментирано. При отказване/връщане на цялата поръчка, спират офертата. За колко време? На всеки май е различно.

Аз съм много доволна. Последните пратки доста бързо ми идват. 11 дни, 9 дни, 10 дни като са заредени ден по-рано в бокса, но понеже все го правят вечерта, аз ги взимам на следващия ден. Обаче последната нещо още не е шипната и имам извинително съобщение. Там са нещата за РД на детето. Добре, че се подготвям от по-рано. Като събера всичко ще ги пусна в общ пост. Дойдоха една част и ми харесват. За парти неща мисля, че Тему са най-добри. Те и по магазините нещата са китайски, та явно са се специализирали. Иначе пак една рокля поръчах, изобщо не ми хареса. Ще я облека да се видя все пак, но от тук виждам, че ще ми дойде малко под коленете, а на манекена е до долу. Висока съм, ама чак такава разлика е много. Ще се откажа да купувам дрехи. Без това имам малко попадения от тях и в общия случай са компромисни, защото са взети на оферта и се примирявам. Иначе и 2 лв не бих им платила.

# 755
Имам закупени доста памучни дрешки на детето от Тему, вкл. и бодита.
Не сме имали никакъв проблем.
 Аз да попитам, някоя от Вас да препоръча обувки за 2 г. дете -
платнени или други меки, тип "боси". По принцип всичките обувки, сандали, боти, които носи дъщеря ми са от естествена кожа и са качествени и хубави, но започна да влиза в пясъчниците, а там е ужасно и много мръсно. 😭Всичко се съсипва, затова ми се иска нещо по-бюджетно, за да си ходи и рови на воля, и после да ги хвърля.

Здравейте
Вярно ли е, че текстила в тему може да съдържа вредни бои и химикали? Поръчах чаршаф и калъфка за възглавница за детето и се притесних. Просто ми е трудно да намеря с детски шарки, които малкия би харесал.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 16:26 от bubastet

# 756
Здравейте!
Преди 2 седмици пуснах поръчка с връщане на кредит 55/95 и веднага я отказах, защото без да искам натиснах получаване на купони и се ядосах. Нямаше и 1 минута от пускането на поръчката. Но от тогава не ми излиза никаква оферта за кредит, всеки ден я "извиквам" и пише, че тази оферта е изтекла. Очевидно съм наказана, но се чудя за колко време. На някой случвало ли му се е?
Да, аз по същият начин отказах поръчка на един от профилите ми и от тогава ми спряха всякакви оферти.Наказани сме 😃 Добре ,че имаме по няколко профила.

# 757
  • В полите на Витоша :)
Благодаря за отговорите Simple Smile
Знаех, че наказват за върната цяла поръчка, но не и за отказване още преди да е изпратена.
На втория профил имам само връщане на кредит 27/90 и няколко, дори и карти за отстъпка нямам и никога не съм имала.

# 758
Аз съм доволна от тази:

https://share.temu.com/OSnp4kPEaMA
Препоръчайте електрическа пила за пети, от която сте доволни.

# 759
  • София
Знаех, че наказват за върната цяла поръчка, но не и за отказване още преди да е изпратена.

Само заради това си направих втори профил, при отказване, винаги спират офертите с връщане на кредит.

Половинката, преди няколко месеца, още течеше 80/100, гордо ми заяви, пуснах поръчка, ама не се беше усетил и я пуснал просто плащайки, а не през менюто за връщане. В този случай нямаше проблем, отказахме поръчката и я пуснахме през менюто за връщане.

# 760
  • Асеновград
менюто за връщане?
Това не го разбрах?

# 761
През claimcredit има предвид.
Да, за нормална поръчка няма проблем да я канселираш, но когато получаваш в замяна кредит, вече е друго.

# 762
Аз съм доволна от тази:

https://share.temu.com/OSnp4kPEaMA
Препоръчайте електрическа пила за пети, от която сте доволни.

Още един глас за нея!
Компактна е и става за пътуване.

# 763
Ще се радвам да споделиш линк за бодита, поръчвам памук и вече два пъти идват дебели. За момченцето и аз имам много хубави комплекти. Ще ви споделя линк, когато дойдат и последните за да са събрани  на едно място.

платнени или други меки, тип "боси". По принцип всичките обувки, сандали, боти, които носи дъщеря ми са от естествена кожа и са качествени и хубави, но започна да влиза в пясъчниците, а там е ужасно и много мръсно. 😭Всичко се съсипва, затова ми се иска нещо по-бюджетно, за да си ходи и рови на воля, и после да ги хвърля.

Здравейте
Вярно ли е, че текстила в тему може да съдържа вредни бои и химикали? Поръчах чаршаф и калъфка за възглавница за детето и се притесних. Просто ми е трудно да намеря с детски шарки, които малкия би харесал.

# 764
Ето тези поръчах миналото лято:
1./ В червено:
https://share.temu.com/IgOAlu1CkQA
2./ Тези, които вече не се предлагат:

За Коледната фотосесия и за зимата под блузките след това ги използвахме, а и още ги обличаме у дома, че са с къс ръкав:
1./ https://share.temu.com/1EeA6RXy1aA
2./ И това, което не се предлага вече:

Сега сме оборудвани с тези без ръкави:
https://share.temu.com/sKvHrulBlPA
От 98 размер с къси и/или дълги ръкави, за съжаление вече не намирам в Тему, а бодитата са ми любими и удобни. 😭

Ще се радвам да споделиш линк за бодита, поръчвам памук и вече два пъти идват дебели. За момченцето и аз имам много хубави комплекти. Ще ви споделя линк, когато дойдат и последните за да са събрани  на едно място.

Здравейте

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 17:30 от bubastet

Общи условия

Активация на акаунт