Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 728
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 765
Тази тениска е хубава (изкуствена смес е). Общо взето е същата, като онази с котките, която споменах преди, но друг модел.
От този вид се продават разни комплекти в три цвята с различни картинки, по 50 лв (естествено, ако поръчвам - няма да е на тази цена). Харесва ми как изглеждат и затова взех една - като цяло съм доволна.
https://share.temu.com/rC0pLsaC9EA

# 766
За детски обувки препоръчвам марките Mutoon и Smon. Моята е на 2г.и 4 месеца и започна много да цапа по площадките, поръчала съм около 10 чифта различни модели и размери.

# 767
Аз също подкрепям Smon, не ми е позната но ще я пробвам, защото от моделите на Mutoon  няма подходящ размер за момченцето ми.
За детски обувки препоръчвам марките Mutoon и Smon. Моята е на 2г.и 4 месеца и започна много да цапа по площадките, поръчала съм около 10 чифта различни модели и размери.

# 768
Много благодаря.

Благодарности!

Аз също подкрепям Smon, не ми е позната но ще я пробвам, защото от моделите на Mutoon  няма подходящ размер за момченцето ми.

# 769
  • Пловдив
Днес на единия профил ми даде кредит 95/142, но не се възползвах, защото нямам какво да поръчам за толкова пари.
Иначе съм много доволна от БГ пощи. Една поръчка ми в разделиха с пощите и с бокснау. Тази с пощите дойде вчера, а с бокснау още не е дошла. Евентуално утре.

# 770
И на мен днесми даде 95/142 ,и аз не се възползвах
Всъшност влизам за попитам ,кой е този куриер? Какво да очаквам? Тръгна от местен склад.
Скрит текст:

# 771
  • София
GLS в България ги доставят Интерлогистика.

# 772
Моля за препоръка за малки подаръчете. Предстои ми годишнина и търся нещо като комплимент за всеки гост.
Някой беше писал за персонализирани етикети за бутилка. Избираш етикета,има поленце да напишеш текста, който искаш и те ти го пращат с твоят текст, така ли?

# 773
  • Пловдив
Къде може да се види от какъв склад пристига стоката? Аз си поръчах робота за прозорци, но не видях от какъв склад пристига и има ли значение това?
Видях само че се е качил на самолета 😄

# 774
  • В страната на бурите
Преди малко поръчах с кредит 70/85! Досега не съм имала такава оферта. В поръчката взех и продукт с карта за отстъпка, а имах и 60 лв. върнат кредит, така че доплатих около 25 лв. Пак ще го събирам 7 дни. Пишеше "Вземи 80% кредит", викнах го с claimcrtedit. Иначе от 2 месеца беше 55 на 90, стар акаунт.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 08:18 от Wonder woman

# 775
  • пустинята Гоби
На втория ми акаунт, който направих преди месец имам оферта 95/120 лева. Ама ще падне голямо търсене на продуктите, които искам да поръчам, защото не са ми сложени в кошницата там, а на другия акаунт. Ще видя занимава ли ми се. На първия акаунт, още съм на 50/85, то май почти същата работа като се замисли човек.

# 776
jb66, в началото го пише, ето тук.

Щом лети, идва от Китай.

При мен отново е 95/145 и вече се изкушавам много. 😆 Мъжът ми и той куп неща е сложил в кошницата.

# 777
Това явно ако не поръчвате? Аз непрекъснато поръчвам и съм наказана с 50. Това е

# 778
  • Асеновград
На втория ми акаунт, който направих преди месец имам оферта 95/120 лева. Ама ще падне голямо търсене на продуктите, които искам да поръчам, защото не са ми сложени в кошницата там, а на другия акаунт. Ще видя занимава ли ми се. На първия акаунт, още съм на 50/85, то май почти същата работа като се замисли човек.
Виж горе на кошница на трите точки имаше опция за споделяне на продуктите в кошницата. Така си ги прехвърли.

# 779
х HAPPY х, на основния  профил, от който поръчвах постоянно офертата е спряна вече.
Този е друг профил, но от два дни пуска тази оферта, преди това беше 55/95.

Общи условия

Активация на акаунт