Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 710
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 780
Преди малко поръчах с кредит 70/85! Досега не съм имала такава оферта. В поръчката взех и продукт с карта за отстъпка, а имах и 60 лв. върнат кредит, така че доплатих около 25 лв. Пак ще го събирам 7 дни. Пишеше "Вземи 80% кредит", викнах го с claimcrtedit. Иначе от 2 месеца беше 55 на 90, стар акаунт.
Писах в темата,че на мен още миналата седмица ми даде.На единия акаунт 70/85,на другия 75/90.
Даваше ги докато събирах кредита постоянно.След това паднаха на 50/85.Дано ги вдигнат пак.
И да добавя,че в последно време нямам нищо при корекция на цената.Проверявам постоянно,евентуално да има 1,2 стотинки.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 09:13 от Maya Zhelyazkova

# 781
Здравейте следя темата ,но за първи път ще пиша .. Интересува ме една оферта която ми излиза от известно време ,но не знам дали е изгодна. Не намерих и тук някой да е писал за нея или просто не я схващам. Та тази е избрах 3 артикула на стойност 277 лв .. изписва ми да направя поръчка за 55 лв .. и пак не схващам колко поръчки трябва да направя за да ми ги даде за 2 Ст. ..

# 782
И аз не я схванах и се отказах.

# 783
  • София
Досега, според мен, единствено си заслужават офертите в Тему като картите за отстъпка, 2–3 продукта подарък (макар че не винаги са изгодни), купоните с над 30% отстъпка и връщането на кредит. Всичко останало по-скоро те подтиква към излишни разходи.

# 784
Това явно ако не поръчвате? Аз непрекъснато поръчвам и съм наказана с 50. Това е

Не е това. И аз непрекъснато поръчвам. Днес ми даде 70 лв кредит за минимум 87 лв поръчка.

# 785
  • София
За пореден път в Тему ми се актуализира пратка в РСЦ София , а в сайта на Пощите изобщо не я намира.
Сега се чудя къде да следя , а срока за доставка тече от 17.05 за нея.
По късна поръчка с Бокса дойде.

При мен се получи същото, отидох в пощенския клон където обикновено получавам, показах номера и ми казаха, че пратката била при тях от 16.05., били ми изпратили СМС и според тях моят телефон не бил в ред. Според мен проблема е при тях, но имаше доста хора и не ми се разправяше, но задължително отиди да провериш.

# 786
  • Ст.Загора
Влизам да си поправя мнението за моя робот .  Грешката е била в мен , от бързане да го пробвам не съм прочела ( превела )  инструкциите както трябва .
Днес  му поръчах допълнителни кърпи и други неща с връщане на кредит 70 /85

# 787
teddybearm: и аз не получавам смс от пощите. следя си имейла и от приложението. така разбирам

# 788
Да, аз поръчах от този модел, като натиснеш добави в количката, излиза бутон "Персонализация" имаш поле за текст и картина, която ти показва къде ще бъде позициониран текста. Трябва малко да го наместиш ръчно.
 https://share.temu.com/XQkAmOm4gTA
Имай предвид, ме няма да бъде с красив ръкописен шрифт, а със стандартен такъв. Мен ме устройва напълно. За подаръци за гостите избрах бурканчета за мед. Много съм доволна. Има и хубави ключодържатели, малки бутилки за вино. Има избор.
Моля за препоръка за малки подаръчете. Предстои ми годишнина и търся нещо като комплимент за всеки гост.
Някой беше писал за персонализирани етикети за бутилка. Избираш етикета,има поленце да напишеш текста, който искаш и те ти го пращат с твоят текст, така ли?

# 789
Нова съм още с Тему Simple Smile днес научих за price adjustment опцията. Как е оптимално да се ползва? Всеки ден ли цъкваш на всяка поръчка? Или веднъж точно преди изтичане на месеца?

# 790
Какво означава това? Не съм на ти с английския

# 791
  • София
Колкото пъти искаш в рамките на 30 дни от поръчката.
"Корекция на цената".

# 792
Добре е често да проверяваш, някои цени са динамични.

# 793
Покрай Нова година имаше едни дни с големи корекции, иначе са от сорта на стотинки, до лев-два.

# 794
И при мен никакви корекции. За седмица я събера лев, я не.

Общи условия

Активация на акаунт