Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 45 464
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Вчера имах цели три стотинки. Завиждайте ми Laughing

# 796
  • Велико Търново
Здравейте! Нахлувам в темата с въпрос. Нямам възможност да прочета темите до сега но бих искала да попитам някой поръчвал ли си е килим от Тему. Харесах си един килим, изглежда плътен, но в информацията пише, че може да се пере в пералня. Ако е така дали не е много тънък? Някой ако има реални снимки и мнение ще съм благодарна. Ето килима:

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 13:42 от dannyny

# 797
  • София
Ех, не издържах на офертата с връщане на 70 лв. кредит (80%). Напоръчах пъзели за внучето (много им се кефи), сутиен и чорапки за мене.

# 798
Здравейте! Нахлувам в темата с въпрос. Нямам възможност да прочета темите до сега но бих искала да попитам някой поръчвал ли си е килим от Тему. Харесах си един килим, изглежда плътен, но в информацията пише, че може да се пере в пералня. Ако е така дали не е много тънък? Някой ако има реални снимки и мнение ще съм благодарна. Ето килима:
https://www.temu.com/bg-en/bohemian-trendy-patterned-carpet-vint … t=774054050815184

Аз също бях на тази вълна. Има приказни картинки. Трябва да се отчете обаче, че повечето са 0.850 гр на кв.м, а това е изключително малък грамаж. Само един намерих на 1200гр, но и това ми се струва малко. В същото време пише, че са с гумена подложка, която може би би държала килимът като залепен за пода. Личното ми решение е да си поръчам 1бр. от най-малкия размер, и тогава да преценя.

# 799
Поне прочетете първото мнение. Там пише как се слага правилно линк.

# 800
Аз поръчах килими, и ги върнах - предимно заради размера, защото явно не мога да смятам и трябва да се върна в 1 клас, но да - не бяха килими в стандартния смисъл на думата, по-скоро от евтиния тип изтривалки за пред вратата, само че в голям размер. Не са "тъкани", а цветовете са принтирани отгоре. Единият ми дойде с дупка, другия даже не го отворих, върнах всичко на един път. Идват сгънати на правоъгълник, не навити на руло  и там където са били сгъвани изглеждат кофти, но в коментарите пише, че уж се изправят - аз не мисля, че има оправия за това. Ще си поръчам друг килим скоро, защото просто ми трябва да прикрия гаден под в апартамент под наем, затова не ми пука много дали изглежда ок и не ми се дават много пари за истински килим, но определено не е нещо, което бих поръчала, ако имах друга възможност.

https://streamable.com/j9ken7 - видеото ще се изтрие след два дни автоматично, просто за идея в движение как е.

# 801
  • София
При мене понякога се отварят линкове, копирани от адресната лента.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 14:11 от alys

# 802
  • Велико Търново
Поне прочетете първото мнение. Там пише как се слага правилно линк.
Благодаря за забележката! Зная как се вмъква линк, просто бързах - не знаех, че е от значение - коригирах.

# 803
На мен не винаги, за това вече не си правя труда да ги отварям. Някой път става, друг път не.

# 804
Аз този месец поръчвах всичко с отстъпка и вече не ми дава корекция на цената.

# 805
Обикновено за месец ми се събират 2-3 лева, по-рядко 4-5 и само веднъж покрай януарските намаления взех повече.
От техниката, която купувам също почти никога няма и стотинка намаление. Само веднъж за едни ВР очила взех към 16 лева от корекция на цената. А телефона, който купих февруари на щерката от същия търговец сега е с 45 лева надолу.

# 806
  • Асеновград
За пореден път в Тему ми се актуализира пратка в РСЦ София , а в сайта на Пощите изобщо не я намира.
Сега се чудя къде да следя , а срока за доставка тече от 17.05 за нея.
По късна поръчка с Бокса дойде.

При мен се получи същото, отидох в пощенския клон където обикновено получавам, показах номера и ми казаха, че пратката била при тях от 16.05., били ми изпратили СМС и според тях моят телефон не бил в ред. Според мен проблема е при тях, но имаше доста хора и не ми се разправяше, но задължително отиди да провериш.

В нашия клон ако няма СМС отказват да проверяват. Като чета с каква скорост пристигат пратки с Пощите тук, започвам да си мисля, че ме саботират. Досега нямам пратка с тях която или да не е в последен ден или закъсняла. И една загубена както една с потрошени неща..

Утре с бокса чакам пратка пусната седмица по късно. Дойде съобщение за хъб София, обикновено на следващия ден са доставени.

# 807
  • пустинята Гоби
Аз имах период, в който всеки ден събирах по 1-2-3 и т.н. лева, обаче този период секна и сега няма нищо. То аз останах с много малко отминали поръчки де, нали се стискам и не поръчвам, така че може би и това е причината.

# 808
Не е това. От 5 активни поръчки за корекция - нъцки. Всеки ден проверявам.

# 809
И при мен няма от известно време. Но как да има, като по-скъпото съм го добавила с дневните карти.
Даваше ми 15лв за прахосмукачката за дамаски, но трябваше да събера кредита и не ги взех. А след това вече нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт