Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 104
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 1 080
И аз видях по този начин моите поръчки и за първия ми профил пише 99+, явно и на тях не им се брои Trollface

# 1 081
  • Лутаща се
Резнаха ми офертата "Връщане на кредит". Два пъти бях с две връщания успоредно. В профила ми се събраха 82 лв. след последната събрана сума. И край! Де факто само 4 пъти съм ползвала това "събитие", както го наричат в сайта. Изненадах се неприятно.

# 1 082
Аз чакам утре да видя дали ще ми даде отново. Аз също бях с две успоредни събирания два поредни пъти. Имам събран крддит и пълна количка, та да видим утре как ще ме изненада.
Опита ли да го извикаш?Трябва да е ден след  последното събиране.

Резнаха ми офертата "Връщане на кредит". Два пъти бях с две връщания успоредно. В профила ми се събраха 82 лв. след последната събрана сума. И край! Де факто само 4 пъти съм ползвала това "събитие", както го наричат в сайта. Изненадах се неприятно.

# 1 083
Дойде ми реда да се оплача и аз -две пратки през два дни се движат и се очаква доставка в Български пощи ,някъде по трасето пратките се обединяват при получаването им получавам едната ,на която съдържанието половината липсва,а втората изобщо я няма в обединения пакет. Какво да направя? Звънях в местния клон на Български пощи те казаха че при тях пратката е минала и е доставена. А при мен не е доставена това което трябва. Благодаря на отзовадите се!

# 1 084
  • пустинята Гоби
Оплачи се на Тему и пусни оплакване към Български пощи.

# 1 085
  • Пловдив
Здравейте, последните ми 4 пратки са все с БГ пощите. За трите последни нямаше проблем, дойдоха си в обединен пакет, всичко е вътре. Но четвъртата, която е най-от рано още от 26-ти май стои в разпределителния център в София и няма никакво движение. Следващите 3 пратки бяха на 28-ми май там и вчера си ги взех в Пловдив.
Сега се притеснявам, че идва крайния срок - тему ми писаха, че ако до понеделник няма движение ще ми върнат 10 лв. за забавяне, но мен ме притеснява, да не върнат пратката.  Знаете ли дали и в разпределителния център пратките стоят 7 дни и ги връщат?
Още повече, че в тази пратка има само 1 артикул и взет с връщане на кредит и ако върнат пратката и ми върнат парите пак ще ме накажат за 1 месец.

# 1 086
Ох и аз чакам две пратки с бг пощи. Сигурно ще ги обединят и дано да няма липси, че са ми важни точно тия неща.

# 1 087
Не съм имала липси досега. Само веднъж ми бяха изпратили друг вид обувки, съвсем различни от поръчаните, но едва ли е грешка на доставчика. Искаха да им ги снимам и ми върнаха парите.

# 1 088
  • пустинята Гоби
И аз не съм имала проблеми с пощите никога, ама приятелка е имала. След разправия си получи нещата. До клон е.

# 1 089
И аз до сега не съм имала, но не е като да няма такива случаи. То няма как всяка пратка да е проблемна, защото би било скандално.

# 1 090
Три-четири пратки от Тему имам с БГ пощи, до тук си ги взех без липси и повреди, но за сметка на това не си получих две важни препоръчани писма, а за едното цял месец ходих и питах - а те го върнали като непотърсени и двата пъти. Та нашият клон е ... Нямам думи.

# 1 091
Поръчах си пръстен с моисанит - нали ги заглеждах. Сега ще трябва да си поръчам и онова уредче за тестване на твърдостта на камъните, за да съм сигурна, че не е стъкло.

И аз до сега си получавам нещата от пощите - взех три пъти и скоро ще има още една пратка.

# 1 092
Имам 8 пръстена с моисанит, не съм ги тествала, но не са мръднали. Но и н ги нося всички постоянно, редувам ги. Изглеждат ми качествени, дали е стъкло, изкуствен диамант, или какъвто и да е камък за мен няма никакво значение, щом ми харесват на външен вид. Аз поръчвам само от търговец Atamt Jewelry.

# 1 093
Здравейте, издирвам дамски бели гуменки с панделка. Ако някой попадне моля да сложи линк🙂

# 1 094
Аз съм получавала с липси,от Box now. Бях забравила какво съм поръчала и се усетих след няколко дниНо не съм им писала ,тъй като нямаше как да докажа след толкова време,че не са при мен.

Общи условия

Активация на акаунт