Домът на мечтите

• 65 533
  • 933
  •   1
Отговори
# 300
Наемали сме интериорни дизайнери и точно въпроса с бюджета много ме притесняваше, защото все извъртаха темата как е относително и в процес ще доуточним нещата. Разбирам го Николай и това не мисля, че е сценка

# 301
В "На кафе", когато гостуваха Николета представи наемането на Алекс така - споделила на Гери, с която са приятелки, че имат нова къща, но лудницата тепърва започвала, заради предстоящото обзавеждане и бутане на стени, а Гери възкликнала " Ама как без Алекс?". А в предаването представиха, че идеята за бутането на стени идва от Алекс, а те даже се колебаеха. Каква е истината не се знае, а да не говорим, че кой е дал идеята да се направи на предаване цялото нещо, дори не се коментира. Сякаш няма продуценти, екип, замисъл... Самата естественост са и 4мата.

# 302
Никол е скромна само за пред камерите сигурно. Много добре се видя как се снимаше с телефона с пръст в уста. Вашите 12-годишни момичета така ли се снимат?

# 303
Те са отражение на родителите,не са виновни не си избират майка и баща

# 304
Николчето изглежда страхотно хлапе ,а след последните нелепи коментари вече и Николета ми е симпатична WTF ...ясно ,че не е интелектуалка  и ткз-сарка ,ма чак пък такъв грозен хейт ...Тя сигурно се е свила в някой ъгъл на луксозната си къща и плаче що не си е правила сметката как да се държи ,че да се хареса на бг.мама хаха 🤣

# 305
В новите къщи всичко е на колони. Стени могат да се махат и местят, без да се нарушава конструкцията. В общината го одобряват. Алекс това и им обясни в началото.
На мен друго ми е странно, защо даваш толкова пари за компромисен имот? Аз бих си купила парцел и направила къща по мой вкус.

# 306
Николчето има вид на дете с комплекси. Може да е добродушна като татко си, на външен вид поне прилича на него.
Николай е доста крив и има склонност да мачка, освен това има огромно самочувствие, което наистна не знам на какво се базира.
Ужасно се държа с нея. Наистина си личеше, че има комплекси и той ѝ ги насажда.
За сушито и фитнеса, за това как той се грижил повече за нея, отколкото баща ѝ.
Как ще каже такова нещо в национален ефир?
А иначе започна предаването с това, че неговия приятел Валери преди него бил с Николета.

Ако бях на мястото на Валери много щях да се ядосам.

# 307
В "На кафе", когато гостуваха Николета представи наемането на Алекс така - споделила на Гери, с която са приятелки, че имат нова къща, но лудницата тепърва започвала, заради предстоящото обзавеждане и бутане на стени, а Гери възкликнала " Ама как без Алекс?". А в предаването представиха, че идеята за бутането на стени идва от Алекс, а те даже се колебаеха. Каква е истината не се знае, а да не говорим, че кой е дал идеята да се направи на предаване цялото нещо, дори не се коментира. Сякаш няма продуценти, екип, замисъл... Самата естественост са и 4мата.

Интериорният дизайнер, който прави апартамента на Николета и Валери преди години също бута много стени и не, не само в тяхното жилище. Остана съм с впечатлението, че дизайнерите го правят често, за да пасне на тяхното виждане (или това, което са видяли в списание). В този ред на мисли и често си налагат мнението и го считат за по-важно от това на клиента.

# 308
Донякъде има основание дизайнерите да си налагат мнението. Работила съм дизайн, макар и не интериорен. Много често клиентът има някаква идея, която е много добра в представите му, но няма опит, за да си я представи реализирана. Докато един професионалист с опит знае кое става добре и кое - не. Клиентът има една представа, но когато я види реализирана най-вероятно няма да му хареса и ролята на дизайнера е да му го обясни и да го предпази от провали, предизвикани от незнание и липса на опит, да му покаже подводните камъни. Иначе за какво наема дизайнер? Може и сам да се справи.

# 309
В новите къщи всичко е на колони. Стени могат да се махат и местят, без да се нарушава конструкцията. В общината го одобряват. Алекс това и им обясни в началото.
На мен друго ми е странно, защо даваш толкова пари за компромисен имот? Аз бих си купила парцел и направила къща по мой вкус.

Аз не съм много сигурна дали къщата е "нова" и строена по най-новите стандарти. Мисля, че точно за това са я купили, защото не е била скъпа и сега я преработват. Вместо да гадаем тук, трябваше да ни разкажат за всичко и да ги видим как висят в общината за разрешения, ако не те, поне хората, които го правят. Вместо да ни показват другата синоптичка, да видим работните пчелички. Поне дизайнерът можеше да разкаже за самия процес. Естествено, че сроковете и разрешителните зависят от "под масата" в нашата мила Родина и точно заради това има едно подозрително мълчание по тези въпроси. Ами не е гот така, като ще правят такова риалити, да вземат да го направят както трябва. Ако правят всичко по реда си и се сблъскат с всички проблеми, с които и всеки един друг човек се сблъсква, ще ги приемем за едни от нас. А до тогава...всеки да си продължи изречението както реши. Wink

# 310
Навярно и те самите не биха искали да ги приемаме за "едни от нас"... Факт е, че имат финансови възможности, каквито 90% от списващите тук нямат. Друг е въпросът, дали това е което прави човек стойностен.
те са въздух под налягане в едни мноого скъпи балони.

# 311
Почти изгледах първа част и всъщност установих, че най-дразнеща за мен е ГеритУ. Ники си говори каквото си мисли почти, Николета иска като всяка жена, просто мащабите са различни, Алекс е хванал “златната кокошка” и снобарее.

Разгледах има 3 качени дизайна на жилища на сайта на магазина на Гери. Честно казано, без грам завист мога да кажа, че не ми харесаха решенията, едни нощни лампи ми допаднаха, бяха в две от жилищата и толкова. Стил за богати, това е. То на 600 квадрата всеки може, тези жилища там бяха 113 и 160 квадрата и не бяха кой знае колко функционални.

Жал ми стана за Ники и Николета когато разказваха за опитите за забременяване, бяха искрени и не се различаваха от нито една друга двойка, която се бори за дете!
Често забравяме, че тези хора под целуфана са всъщност обикновени раними души. Да, знаем какво се пише за тях, да, знаем че за тях лоша реклама няма, но какво от това? Това е техния живот! Нима в другите държави известните не правят грешки?

И понеже Николета е дъвката, аз и онзи ден го написах. Създава впечатление на уверена жена! Тя и да остане без Ники, ще се справи, но отчетите, които Алекс дава на Гери, и тя как го надъхва “ще се справиш”, когато ги викнаха да им прожектирт в 1-ва серия бяха доста изкуствени. Тази жена е яко вкопчена в него, той не мърда сам или без да й докладва. И не ми казвайте, че работят заедно. Аз също съм работила с ММ, но не съм се влачила с него навсякъде да го надзиравам или окуражавам като майка, а всеки си вършеше работата. Просто мацката здраво държи юздите и създава впечатление на несигурна жена. Иначе е красива, но само когато е нахилена, няма ли усмивка изглежда странна, като навъсена, не знам, хубава жена е, но нещо като излъчване и поведение не ми допада, не изглежда искрена.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 22:24 от blackcat6

# 312
Николчето има вид на дете с комплекси. Може да е добродушна като татко си, на външен вид поне прилича на него.
Николай е доста крив и има склонност да мачка, освен това има огромно самочувствие, което наистна не знам на какво се базира.

Ами реално Ники живее с Никол и тя се формира под неговото възпитание. И наистина повече години е живяла с него, отколкото с Валери. Няма нищо обидно в тази констатация.
Не ми е жал за Валери, нито мисля, че има за какво да се нервира... Който прави деца и после изневерява, да знае, че друг ще отглежда и възпитава децата му.

# 313
Според мен Ники искаше да каже, че отдавба се грижи за нея и няма проблеми. Искаше да се припише, че се справя, просто не е хитър и си го казва директно с малко думи. Точно Ники Михайлов е израснал според мен в доста модерно семейство в това отношение, едва ли ще се държи зле с момичето, само защото не е биологичен баща. На мен ми изглежда щедър човек, личи си че с Николета се обичат и аз мисля, че това е основното, което поражда хейт по тях.

# 314

Ами реално Ники живее с Никол и тя се формира под неговото възпитание. И наистина повече години е живяла с него, отколкото с Валери. Няма нищо обидно в тази констатация.
Не ми е жал за Валери, нито мисля, че има за какво да се нервира... Който прави деца и после изневерява, да знае, че друг ще отглежда и възпитава децата му.
Откъде знаем, че живее повече с него, отколкото с Валери?
Може една седмица при нея, една при него?

Не знам, но за мен това беше гръмко изказване.
Виж, ако беше за Благо, който не се грижи за сина си от Есмер, примерно бих била съгласна, защото тя не го допуска.
Ама не смятам, че Валери не се грижи достатъчно за двете си деца.

Тя се формира от възпитанието на майка си и баща си.
Ники е третия човек в това семейство.
Той може да предложи някакви методи, но майката/бащата трябва да поемат тази роля.

Николета също е изневерявала, не е момина сълза, Joy]

Общи условия

Активация на акаунт