Домът на мечтите

• 65 546
  • 933
  •   1
Отговори
# 315
Хейта не се пораджа от това, че се обичат . Нека бъдат все така влюбени, сплотени и щастливи. Просто ни е дотегнало от евтини сензации, показност без съдържание и образи, лишени от финес и интелект.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 00:48 от •MERA•

# 316
Скрит текст:
Николчето има вид на дете с комплекси. Може да е добродушна като татко си, на външен вид поне прилича на него.
Николай е доста крив и има склонност да мачка, освен това има огромно самочувствие, което наистна не знам на какво се базира.

За сушито и фитнеса, за това как той се грижил повече за нея, отколкото баща ѝ.
Как ще каже такова нещо в национален ефир?

Ако бях на мястото на Валери много щях да се ядосам.
Ами реално Ники живее с Никол и тя се формира под неговото възпитание. И наистина повече години е живяла с него, отколкото с Валери. Няма нищо обидно в тази констатация.
Не ми е жал за Валери, нито мисля, че има за какво да се нервира... Който прави деца и после изневерява, да знае, че друг ще отглежда и възпитава децата му.
Откъде знаем, че живее повече с него, отколкото с Валери?
Може една седмица при нея, една при него?

Не знам, но за мен това беше гръмко изказване.
Виж, ако беше за Благо, който не се грижи за сина си от Есмер, примерно бих била съгласна, защото тя не го допуска.
Ама не смятам, че Валери не се грижи достатъчно за двете си деца.

Тя се формира от възпитанието на майка си и баща си.
Ники е третия човек в това семейство.
Той може да предложи някакви методи, но майката/бащата трябва да поемат тази роля.

Николета също е изневерявала, не е момина сълза, Joy
[/quote]
Според мен Благо не се грижи за  детето от Есмер, защото роднините й не му дават или поне пречат да имат нормални отношения. За другите деца се грижи. Преди време беше правил някакви изказвания за дъщеря си, че когато разбрал, че ще има момиче, като всеки мъж не се зарадвал... Но после го приел. Нещо такова беше казал, което е тъпо, ама той си знае.
Обаче Благо не се има за добър баща, защото не живее с децата си и в това отношение е прав.

Доколкото показват Никол живее при Николета и Михайлов.
Валери се вижда с детето си, навярно помага финансово, но който каквото и да говори, живота на човек е в пряка зависимост с този, с който живее. А Никол е на 12 и от 5 годишна живее с Михайлов.
Не знам Николета, дали е изневерявала както пишат в ЗК ... За мен истината е, че Валери първи е кривнал, а Николета не иска да падне по гръб като половинката на която е изневерено.

# 317
Какво значи писнало ни е? Ми аз досега Ники Михайлов нито съм чела нещо за него, нито съм гледала интервюта, само знаех, че е на Боби Михайлов син и че е с Николета и сега като го гледах ми се стори нормален човек, т.е. ако на човек не му е интересно или му е писнало много лесно може да си ги спести и да не ги гледа, следва и чете.

# 318
  • Sofia
Изгледах днес части от двата епизода и учудващо Николета ми направи добро впечатление - важнее на моменти, но като общо беше човечна и приятна. Малката Перука е тъп на гьон и имаше непремерени  изказвания, но това му е капацитета. Най-неприятна е Малкоданска! Ужасно манипулиращо и озъбено, лицемерно женище! Големия дизайнер е като зомбиран от нея. Докато рецитираше прогнозата ми изглеждаше наивно момиче, със смешна прическа.

# 319
Аз имам чувството, че идеята за това предаване е нейна, мъжът й го е приел, защото рекламата си е реклама, а Никитата са най-подходящите клиенти в случая. И ето мъжът й е осигурил освен всичко и ангажимент на водеща, а той така или иначе ще си го избачка тоя проект, с нейната подкрепа и надъхване Simple Smile

# 320
А те от къде имат такива възможности?
П.С простете невежеството ми моля,че не съм запозната с "кариерите"им ,чувала съм че Ники лапа кинти покрай баща си ама те май го изгониха,а Николета не е талантлива с нищо

# 321
  • София
Аз имам чувството, че от това предаване най-много позитиви ще събере Валери. Sweat Smile

# 322
П.С простете невежеството ми моля,че не съм запозната с "кариерите"им ,чувала съм че Ники лапа кинти покрай баща си ама те май го изгониха,а Николета не е талантлива с нищо

Той все пак и навън е играл или играе, четох му отгоре отгоре Уикипедията покрай предаването и темата Simple Smile
Николета си моделства, нали казвате че си има бизнес с козметика, не се чудя имат или нямат пари и откъде са.

За Алекс Ковачев научих интересни неща от темата. Гери както става ясно май не я харесвам достатъчно…

# 323
Гери ще е в шок и ужас да разбере колко нехаресвана е тук /а както знаем бг мама е доста представителна извадка/. Сигурно е очаквала да блесне на гърба на Николета по хубост и интелект...уви, даже обратното се получава

# 324
  • София
Първо да кажа, че изобщо не харесвам Малкоданска. На фона на Николета обаче, ми е много по-свежа. На Николета лицето й изглежда свлечено, отделно тенът и големите джуки (за бюст да не говорим) й придават един доста неласкав вид. Да не се величае толкова, защото след още 5 г. ще изглежда като предобрила с процедурите 50+ годишна лелка, а славата й на най-сексапилната българка отдавна ще е небитието.
Като се абстрахирам от поведението на Малкоданска и огромните кастанети в устата й, жената има хубава кожа и стои доста естествена. Не знам коя е по-голямата от двете, но Гери ми изглежда с 7-8 години по-млада от Николета.

# 325
  • Sofia
Точно пък Малкоданска ми изглежда като че ли е с някаква маска. Може да е от замръзналото в усмивка лице и голямото чене, но и на общата им снимка в заглавката на темата е като препарирана. Ако не беше толкова млада, щях да я заподозра в яко изпъване.

# 326
Малкоданска  изглежда 100 пъти по-добре и свежо от Николета.Но Николета е по-уверена и центрирана,харесвам я повече .

# 327
  • София
Кое й е по-увереното на Николета? Тя просто е с огромно самочувствие, което лично мен ме отблъсква. Нулево чувство за самоирония, сакън, това би било срам за нея - толкова перфектна, че няма за какво да се самоиронизира дори.
Също така ми е странен начина, по който се държи с мъжа си. Постоянно го апострофира, поправя, налага се, игнорира го, върти очи с досада... Ако бях мъж, щях да бягам с 200 от подобни жени.

# 328
Навярно и те самите не биха искали да ги приемаме за "едни от нас"... Факт е, че имат финансови възможности, каквито 90% от списващите тук нямат. Друг е въпросът, дали това е което прави човек стойностен.
те са въздух под налягане в едни мноого скъпи балони.

Не съм съгласна. Аз нямам против богатите хора. Имам против лъжците и крадците, както и тези, които вършат нещата "по другия начин". Ако един богат човек следва правилата, то той е един от нас - постигнал си е всичко по законен начин, успял е и заслужава браво! Обаче ако нещата се вършат по начин, който е на ръба на закона, да не кажа извън закона, то тогава този човек заслужава обществено порицание. Не казвам, че хората, които гледаме в риалитито са такива, но бих искала да видя, че не са, т.е. да ни покажат как се действа правилно и законно и за колко време може да се построи "дом на мечтите" в България, независимо от цената - има къщи за 2 и за 200, не това би следвало да е акцентът според мен, а самия процес. Да има смисъл от това предаване, иначе ще си го гледаме като шоу и ще си ги хейтим задружно съвсем заслужено, след като е само едно шоу за забавление на тълпата.

# 329
  • Обран бостан ;)

Богатите родители имат богати деца - генетика . Wink

Общи условия

Активация на акаунт