Домът на мечтите

• 65 515
  • 933
  •   1
Отговори
# 435
Аз очаквах Николета и Ники да се държат много по-сдържано и превзето , отпуснаха се и са ми сладки шегите между тях . Николета сама си е направила да е много скъпоплатен инфлуенсър , изигра си картите добре и си изкарва доста пари З

# 436
Ето конкретна статистика за гледаемостта на предаването „Домът на мечтите“ по NOVA към май 2025 г., според данни на ГАРБ (официалната агенция за телевизионен рейтинг в България):
Епизод 1 (8 май 2025):
   •   Аудиторен дял: 23.45%
   •   Конкуренция: „Ергенът“ по bTV – 26.98%
Епизод 2:
   •   Аудиторен дял: 20.64%
   •   Конкуренция: „Кой да знае?“ с Александър Кадиев – 30.61%
За сравнение, силно гледани праймтайм предавания в България обикновено минават 30–35%, а хитовете понякога надхвърлят 40%+.
Това означава, че зрителите не са впечатлени и губят интерес, което е червен флаг за продуцентите.
Рейтингите не лъжат: аудиторията разпознава кога зад златната рамка стои празно платно.
Иван и Андрей да си говорят, че мразим “богатите “ и “известните “. Мразим, когато телевизията ни подценява интелекта, все едно няма значение какво гледаме – важното е кой се снима.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 09:27 от •MERA•

# 437
  • Пловдив
При тази конкуренция в праймтайма (Ергенът и Кадиев), Домът е направо уау. Изненадана съм от ниските проценти.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 08:35 от Джи

# 438
Работни ангажименти. Толкова много такива ли имат Николета и Гери, че не са ходили отдавна на процедури?! Не че аз имам време и средства, но те все пак са известни жени, поддръжката им е от значение.
За чаршафите - безмълвна ме оставиха. То и самият дизайнер ме кара да онемявам. Такъв да ми прави дома няма да допусна. Аз разбирам, че за това е учил и това работи, но няма той да живее там. Аз, например, харесвам по-изчистен и минималистичен стил на обзавеждане, докато той залита към помпозното, крещящо смесване на стилове. Имам чувството, че идеално ще се чувства сред претрупан с излишни дреболии дом.
Пропуснах кръглото огледало, което Николета настояваше да има.
Ако тя чете тук, само ще вметна и дано не се обиди, но тясна и по тялото рокля с огромни сникърси на краката, не й прави услуга. Ръстът й не позволява всяка модна изцепка.

# 439
Николета вероятно заради бременността и стимулации около инвитрото не е правила процедури.

Погледнах я тази Янита Янчева, която коментирахте. За мен последователите й са купени, скрила си е харесванията да не се вижда бройката, а коментарите са около 200 на снимка. Абсурд тя да има 1.8 милиона, а Григор Димитров, например, 1.1 милиона последователи.

Хареса ми как Иван й каза, че ходи на море в едно село, на евтино, нямало да й хареса. Той има къща в Неа Перамос, където са съвсем достъпни цените, а не е като да няма възможностите на Николета да обикаля скъпите курорти.

# 440
Направи ли ви впечатление, че никой не спомена по име Боби Михайлов. Нито видяхме щастливите баба и дядо на празненството в дискотеката по случай раждането на Борислава. Аз ли съм изпуснала нещо... или просто се покриват.

Аз назад чета и гледам и се извинявам, ако е отговорено по-напред.
Ники М каза, че първата вечер са отпразнували семейно и му е трябвало време да организира партито, което дадоха в дискотеката. Та явно са си били с бабите и дядовците. Не е нужно всички да ходят в дискотеката после. То е било парти за футболния отбор, приятели и познати. Естествено, сестрите явно искат да се показват и бяха и на другото парти в дискотеката.

# 441
# 442
Нордел прибави цял метър към дупката, в която се закопават “дизайнерите”
Напълно права е, при това

# 443
Ох, не мога да сколасам, гледам го на части и сега още не съм го догледала, стигнах до спалнята.
Първо на първо Алекс извинявай, но да, в спалнята човек прекарва 8 часа обаче...спейки. Така че не самата спалня, а леглото и по-точно матрак, бельо и възглавници са много важни. Холът или т.н. ливинг рум е много по-важен за всекидневието на човек и качествения живот, защото там се събира цялото семейство. То не случайно се нарича "ливинг" - живеещ. Защото хората там живеят практически. В спалнята само спят и за това е спалня, или т.н. бедрум - стая с легло. То е най-важното в цялата стая.
Второ на второ ами да, Николета е права - лампите в ъгъла са ужасни, грозни и изглеждат евтини. Огледалото също е важно - самата изработка и отражението много зависят от качеството, все пак не искам да се виждам грозна сама себе си - има огледала, които изкривяват изображението, не отразяват ясно, имат светлосенки, въобще, проблеми. Все пак от това, което виждам в огледалото, ми зависи самочувствието. Така че да, кристално огледало, с перфектно изображение и да, марково, защото има голямо значение.
Колкото до килима Алекс е прав - това не е средиземноморска къща, а планинска и килимът създава уют и топлина. Без пердета може, стига да има щори, но не от тези, които се кандилкат до земята - мразя ги! Не зная дали Николета ги харесва, още не съм видяла докрай решенията за спалнята. Може и самите стъкла да се направят така, че отвън да не се вижда, но пък това покритие приглушава светлината, та не зная дали е много удачно. Като цяло за сега спалнята не е нещо УАУ.
Сега отивам да догледам и да ви чета.

П.С. Може да не е телевизор, а прожектор. Съвременните са много модерни. Екранът се спуска от тавана и воала, гледаш си кино и телевизия в спалнята. Аз също съм на мнение обаче, че ТВ или прожектор не е необходим в спалнята на младо семейство.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 16:03 от Janelle

# 444
Нордел направо да в поканим тук да пише 😆, макар че тя добре си ги е нахранила и там Simple Smile

Хареса ми: “бивша съобщителка на времето” 😎

# 445
Истината е, че най-добрите легла са в скъпите хотели по света (не в България, подчертавам). С матраците положението тук, поне за мен, е отчайващо. У нас само ги сменяме и без голям успех. Обаче в хотелите винаги ми е супер, ето защо съм разглеждала специално как окомплектоват леглата там. Естествено не издават с голяма охота, но всеки, който иска да спи на разкошно легло може да се направи на детектив и да търси как са окомплектовани леглата в хотели от световни марки - матрак, топматрак, подложна завивка, няколко пласта чаршафи, въобще, това си е изкуство. В магазина на Гери има само три опции, поне това показаха, ами...трябва човек да е луд, за да се ограничава само с три опции.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 16:25 от Janelle

# 446
  • Sofia
Алекс много си противоречи.
Уж е категорично против тв в спалня,а в тяхната имат и то огромен.

Урната вдясно…без коментар 🫣

Този тапет в маломерната детска стая е неподходящ.

Също и падащото легло,което заема цялата ширина на стаята.

А как само го презентира,все едно е велико откритие или той го е измислил.
Такива легла ги има от преди 50год./аз поне преди толкова ги видях при едни близки в Люлин 😀/

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 20:47 от Doli

# 447
Голямо откритие Joy едно време такива падащи легла имаше в детските градини, преди над 30 години съм спала на такова Grinning

# 448
  • София
Алекс много си противоречи.
Уж е категорично против тв в спалня,а в тяхната имат и то огромен.

Урната вдясно…без коментар 🫣

Този тапет в маломерната детска стая е неподходящ.

Също и падащото легло,което заема цялата ширина на стаята.

А как само го презентира,все едно е велико откритие или той го е измислил.
Такива легла ги има от преди 50год./аз поне преди толкова ги видях при едни близки в Люлин 😀/

Ама това урна с тленни останки след кремация ли е? В спалнята? До телевизора??

# 449
Защо за бога падащо легло...никога няма да разбера...цялата къща прекроиха и накрая-падащо легло...каква е логиката каза ли?

Общи условия

Активация на акаунт