Домът на мечтите

• 65 522
  • 933
  •   1
Отговори
# 420
  • у нас
Аз й се изкефих как го свали на земята с лампите Simple Smile
Да, беше много интересно. Но той голямо налагане.
И у тях дали са с такива чаршафи, матраци, свещи, съдове и тн?

# 421
  • Някъде там
Защо да не ги купи, толкова и плащат за една снимка в Инста? Тя е най- известният, следван и скъпоплатен инфлуенсър в България.
Ще се пошегувам и ще кажа, че няма да  ги купи, защото тя обича "кюлоти" и паниран кашалавал.
Не, че не може да си ги позволи, естествено, че може.
Всъщност просто й пролича по реакциите и физиономиите, че не й харесаха точно тези, още преди да стигнат до цената.

# 422
Тя жена му е с панирания кашкавал и Чибапчита Grinning

Гостоприемен ъгъл ли нарече подгъването на чаршафа на ъгъла?

Янита Янчева не живее ли в Америка? Нормално е да има повече последователи предвид, че е разпознаваема повече навън в новото си амплоа, защото аз Янита я помня от Сървайвър, а тя там не блестеше нито с красота, нито с тяло.

# 423
  • софия
За тия чаршафи не давам повече от 100 лева ако ще самата Клеопатра да е брала памука и Тутанкамон да ги е обработвал.
Свещта пряко сили 30 лева. Да не са я ляли феи егати.
Признай си, че долните ти чаршафи са с ластик!

# 424
Аз разбрах, защо не харесвам Гери, прилича ми на Никол Кидман като млада, а аз нея не я харесвах и сега Гериту в допълнение с характера, който показа, тази бизнес работеща мама някак не ми е симпатична.

# 425
  • Враца
Защо да не ги купи, толкова и плащат за една снимка в Инста? Тя е най- известният, следван и скъпоплатен инфлуенсър в България.
Колко точно й плащат? Дай суми, че ме заинтригува.
Ако Ники М. е безработен, това значи ли, че Николета го издържа? Или той взима пенсия? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 426
Божейй, вярно ли толкова ви интересуват доходите им и кой кого издържа. Колкото и да го плюете Ники Михайлов, това което има малко хора го имат. Дядо му вратар, баща му вратар от най-доброто ни футболно поколение, той е бил вратар на Националния отбор. Аз съм сигурна, че много деца биха искали да тренират в негова школа, само за да се докоснат до него. Дали ни харесва или не, Ники Михайлов е легенда за хората, които се интересуват от футбол, за хората от Левски. Ако пък жена му го издържа какво лошо? Нали не я харесвате, че била златотърсачка, ето ще покаже, че може да е с мъж по любов, т.е. че може да си позволи да е с мъж по любов.

# 427
Ники Михайлов е легенда, ама друг път.

# 428
Написах за кой би бил впечатляващ - хората, които се интересуват от футбол. Децата се впечатляват на хора, които някъде нещо са печелили, например Европейски шампиони, Републикански, и т.н. Аз и много като мен може да не го оценят, аз даже 1 мач на Левски не съм изгледала, но тези, които се интересуват от спорт със сигурност биха се радвали да се докоснат до него, той е истински спортист, не любител и това е.
Разбра ме в какъв контекст съм го написала. Знам, че няма успеха на баща си като вратар, но пък той достатъчно се изложи след това. Както и да е, това са хора, които са заработили достатъчно, за да си поддържат висок стандарт на живот години наред, пък нека ги наричаме безработни. Чак смешно звучи.

# 429
От четворката Ники ми е най-свеж и приятен.

# 430
  • софия
Колко точно й плащат? Дай суми, че ме заинтригува.
Ако Ники М. е безработен, това значи ли, че Николета го издържа? Или той взима пенсия? Stuck Out Tongue Winking Eye
Макак ще е безработен? Назначен е на сладък пост - директор спортен маркетинг в голяма-хазартна компания, за над 20 000 заплата.
Да не се лъжем, никога не е бил добър спортист. Добре, че е непо-дете *2.

# 431
Добре де, а защо дизайнерът трябва чак пък чаршафите да им избира и определя какви да са?! Аз очаквах да видя завършен, цялостен проект, от който да се види как ще изглеждат отделните помещения, външният облик на къщата и дворът, а не чаршафите. Още малко ще вземе да им избира цветът и видът на гащите, пардон кюлотите.

# 432
Късмет с налагането на цвета на гащите от дизайнера, аз за три години гаджелък и шест години брак не съм успяла да повлияя на цвета на гащите на мъжа ми 😂

# 433
Като човек,който по стечение на обстоятелствата, живее в Марбея и Алекс всеки епизод не спира да говори как Това не е Марбея...Ами само мога да му кажа,че те цените му и идеите,които взима са 1 към 1 от тук взети. Същото и за на Гери прехваления магазин.. С тази разлика,че някак си в българската действителност такива бюджети ми се виждат абсурдни. Тя къщата им със сигурност ще излезе по-скъпа от част от тези в Марбея. Ама е в Бистрица,не на плажа.. Като цяло гледам предаването да видя как работи Алекс, как представя проектите си, обаче то е 80% лична драма, 10% реклама на магазина и бранда на Алекс и 10% дизайн.... В повече ми идва и се надявам да няма 2 сезон, а по-скоро реално предаване за интериор...

# 434
  • София
ОМГ... Не знам от къде да започна...
Всичко тук крещи: Реклама.
Изкуствено, нагласено.
Николета: кой е по-по-най. "Най-красивата, най-сексапилната, най-известната, с най-добрия вкус,  с големите Силиконови бомби, най-препечената, глееезена, угаааждат ми и т.н".
Тристъ рокли, гардеробът ми по-голям от стаята на бебето; Милаааано, шопинг в Милааано, я вижти как избрах най-скъпите пИрдета, ш си купя огледало за нинам си колко бона, затрупана съм с ангажимееенти... "Бизнесдамата и (поувяхнал бая вече) модел" . Гледайти и завиждайти. - ЗвИзда съм, даже и главнити артисти на филма ни дойдоха на крака...
(Правописните грешки са написани с цел ирония, а не имитация.)
Отдавна, отдавна, ми беше попаднал един коментар за нея, че трябва всеки ден да пали свещички за здраве на Иван и Андрей, че без тях.....
Нея, освен в реклама на нейната марка продукти и онези, дето е назначена половинката й, не съм я виждала другаде.
Аз пък се зачудих изведнъж - ако татко му на Боби нямаше пари, или да предположим Боби да е беден - дали тя щеше да го люби тъй как сега и да е с него?
Налагането на Алекс, вечно ухилената Гери.
Сори, но единственото, което ми хареса, бяха изложенията за дизайн, на които Алекс и Гери ходят, и 3D очилата, с които добиваш престава как ще изглежда домът ти.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 01:14 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт