Домът на мечтите

• 65 541
  • 933
  •   1
Отговори
# 405
  • София
По-напред имаше цена на свещите-578лв...
А чаршафите са от Египетски памук Giza45, като най-зероятно са изтъкани лично от някой фараон..

# 406
Аз се чудя колко ще струва този персонализиран матрак, на фона на 8к чаршафа.

# 407
Поне 50 хиляди ще е матрака.

# 408
Сега разбрах защо са кръстили това шоу "Домът на мечтите" - заради цените Joy

# 409
  • у нас
Разгледах сайта и видях спалнята /ако не се лъжа, една от която им предлагаха/ без матрака, на цена 39 хиляди и нещо... Dizzy Face

# 410
Значи...тия ако са платили такива пари за некви легла без матрак и всичко друго са яки баламури Joy
Може би с хонорарите от предаването да им е седнало на добра цена
...всичко друго е ХУРКААА...Големи играчи ,няма що...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 411
  • в пералнята
Свещите са по 70 долара в оригиналния сайт.
А чаршафите са към 3к евро. Но на марката има и за по 300.
Не виждам смисъл аз да чаршафи за толкова пари. Между другото има няколко български марки със страхотно качество и съм сигурна, че не отстъпват на тези за 3к.
Да има обаче хляб и зрелища.

# 412
Бе изобщо не ме интересува колко са богати, но те го навират в очите на хората, подчертават го, повтарят, затретват, ако случайно в първи епизод не ти е станало ясно, да ти го натъртят във втори, трети.
Има и е имало огромни разлики между съсловията, но това е нахалство, меко казано. А и коментарът на Николета потвърждава арогантността ѝ, да се чуди човек на какво отгоре.
Некадърници със самочувствие и възможности.  На запад богатите са лекарите, тук.... живеещите по дискотеките и радващите се на Преслави, Николети, Златки, Ивани,  Азиси,  и т.н.

# 413
Разгледах сайта и видях спалнята /ако не се лъжа, една от която им предлагаха/ без матрака, на цена 39 хиляди и нещо... Dizzy Face
Това е безумие….То пък колкото и пари да имаш 39 000 за спалня?
Алекс и Гери явно завишават цените, за да могат да дават отстъпки. Богатите всичките мрънкат за отстъпки.

# 414
Аз ви казах, че къщата е милиони, тук някой ме репликира, че не била. Тези хора не си знаят парите. Ники пита за бюджета, за да спести някой друг милион горкият.
Обаче как обича и угажда на Николета, като принцеса я гледа.

# 415
Разбира се, че е милиони, то един келяв едностаен е към 100000 евро. В скапан квартал.

# 416
  • Някъде там
В къщи сме от 5 години с персонализиран  и хипоалерген матрак, заради здравословни проблеми. На половина на чаршафите на Гериту е и пак сме доволни.

Тя май Николета и тя няма да купи вълшебните чаршафи.

# 417
Защо да не ги купи, толкова и плащат за една снимка в Инста? Тя е най- известният, следван и скъпоплатен инфлуенсър в България.

# 418
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За тия чаршафи не давам повече от 100 лева ако ще самата Клеопатра да е брала памука и Тутанкамон да ги е обработвал.
Свещта пряко сили 30 лева. Да не са я ляли феи егати.

# 419
Аз й се изкефих как го свали на земята с лампите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт