Домът на мечтите

• 65 473
  • 933
  •   1
Отговори
# 465
Еее много ме е яд ,че не видях разпределение.....пфффф

# 466
Много голяма къща, с чудни възможности, но тотал щета в разпределения и функционалност, загубена площ.
Поне от това, което представиха.  трябваше да дадат и малко разпределния.
На мен лично и фасадата ми е интересна как е решена. Даже много интересна.
Другото ми е малко битовизъм. Какви да са чаршафите?!?! Що за тема!?!
Тази година в Милано беше акцента на осветлението , имаше уникални осветителни тела, уникални, а тук всичко е - квото Има в магазина. Много антиреклама си правят, честно.
Аз не бих ги наела.

# 467
  • Пловдив
Обявиха, че къщата е 600 кв. м, изглеждат нефункционално разпределено. Първият етаж беше хол с кухня и трапезария, баня и хол за Никол, друго има ли? Да им дойде някой на гости,трябва да спи на дивана.

Е как ще спи на падащото легло в стаята на бебето. Ковачев много ги обича тия падащи легла щото нали и в неговия апартамент в детската стая  има такова.Те са добра идея при липса на място . За къща 600кв не мисля че им трябва падащо легло.

# 468
Аз малко се обърках, защото и аз чух за някакъв ергенски апартамент, но този в предаването не е ли онзи същият, който й беше купен от Валери и беше показван преди години докато Никол беше много малка?
Чакайте да намеря линка.
Ето
https://m.youtube.com/watch?v=yi9lPF4jGCs&pp=ygUe0LTQvtC80YrRgiD … 80LXRh9GC0LjRgtC1
Много е хубава Николета във видеото.
Сега изглежда подпухнала и някак едра.

# 469
Аз малко се обърках, защото и аз чух за някакъв ергенски апартамент, но този в предаването не е ли онзи същият, който й беше купен от Валери и беше показван преди години докато Никол беше много малка?
Чакайте да намеря линка.
Ето
https://m.youtube.com/watch?v=yi9lPF4jGCs&pp=ygUe0LTQvtC80YrRgiD … 80LXRh9GC0LjRgtC1
От огромният бюст, огромните устни и зъби и филърите, които си слага. Във видеото е разкошна.

# 470
  • Sofia
Михайлов сигурно на тази кръгла спалня е спал,в дома на Валери 😀

# 471
Михайлов сигурно на тази кръгла спалня е спал,в дома на Валери 😀

Ау, чаршаф с ластик. Ужас. Много нелуксозно.

# 472
  • София
Един вид, Алекс прави проектите, а обзавеждането, осветлението, декорацията или всичко, с което разполагат е от магазинът им с Гери, колко практично.

# 473
Цветът на чаршафа и двойките възглавнички Grinning

На Николета трябва да и се направи един timeline как от зле изрусена селянка става сегашната убавица

Същото и с апартаментите. От детската стая в Пловдив до невъзможността и да живее в нещо по-малко от лукс.

# 474
Чакайте да намеря линка.
Ето
От огромният бюст, огромните устни и зъби и филърите, които си слага. Във видеото е разкошна.

Може да е от инвитро стимулациите . Те преминават под големи количества хормони, които често имат голям ефект върху външния вид (особено естрогена).

# 475
Звездата в това видео е Николчето, голяма сладурана е била като малка!

# 476
Падащото легло е наказание за собственика. Все едно да спиш на дивана. Всяка сутрин/вечер трябва да вадиш/прибираш завивки.
Не трябва да ги събираш. Има едни "ластици", с които ги "защипваш" както са разслани и си дигаш леглото така.
В това отношение е удобно и за хора, които наистина нямат достатъчно пространство, но ги боли да спят на диван или пружина, такова легло е идеално решение, защото хем спиш на истинско легло, хем има търсената динамичност по отношение на пространство.

В случая на Николета на връх целите им претенции и баслосовните суми, може и да е странно да заложат на това.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 16:07 от Good Mood

# 477
  • Враца
Чакайте да намеря линка.
Ето
Интервюиращата май е Ирина на Иван. Ако е тя, тогава е изглеждала супер!

# 478
Да, тя е- Ирина Тенчева. И да беше хубава. Сега в капките ми изглеждаше доста повяхнала и тя е с едно подпухнало лице...., а Иван е доста подмладен
Странно е на всичките им процедури да изглеждат така.

# 479
Аз снимах разпределенията и по никакъв начин не виждам 600кв жилищна площ, макс 300. Гардеробната е 60кв, ама друг път. Всичко умножават по 2 май😆
Долу:

Горе преди промените

След

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 00:35 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт