Домът на мечтите

• 65 464
  • 933
  •   1
Отговори
# 510
А тази кухня дори няма да се ползва. Казаха, че Лозанова не готви. Можеше малко да в”я минимизират и пак да има всичко необходимо , дизайнерско и да е като бижу.

# 511
Е...тя не готви,но може би все някой ще има да готви.

# 512
Абе и една блок кухня става, няма нужда от острови и огромни пространства, но това е "по протокол" в луксозни домове, това искат и те.

# 513
Не съм съгласна, че преди промените къщата е била нефункционална. Изглежда си съвсем нормална/стандартна къща, каквато биха си построили повечето хора. Първият етаж, където не разбрах какво са променяли, защото на чертежите не се виждат промени, е всекидневна, перално, тоалетна и стая, която може да е каквото си решат собствениците - кабинет, фитнес, гостна, игрална стая, а като остареят и не могат да катерят стълби, могат да я превърнат в спалня за тях си. Те са решили да е игрална стая, което към момента според мен е най-доброто решение. Нито преди, нито след виждам нефункционалност в разпределението на първия етаж.
Вторият етаж е бил - големи спални с големи прозорци, всяка с голяма баня. Малък коридор, не като сега, т.е. максимално са били използвали мястото за стаи. Даже е имало още някакъв килер до стълбището. Там, където Михайлов мрънкаше, че му било ниско, е било предвидено за гардероб в отделен дрешник, та е щяло да се обере скосението. Излиза, че е имало дрешник към спалнята за възрастните, просто на Николета не и е стигал, не че е нямало. За нормално семейство вторият етаж си е бил супер. За егоцентрични звезди с триста рокли - не. За това резултат е огромна стая за парцали и малки стайчета за хора. Добре, че е игралната стая за децата, че да не се чувстват толкова малоценни спрямо роклите за майка си.

# 514
Защо дават това ?
Оф майко.

Edit: еее можеше уникална гардеробна да си поръчат точно от Италия. Нали бяха на Салонето. Пък те, от тук си поръчват да им го режат и сглобяват и само италианска боя… скука😁

# 515
  • Бургас
Ей,сега в този епизод си пролича колко багаж в главата има Николета!  Какво е важно за една жена в дома и........

# 516
Николетка е права да иска подиум в гардеробната... не виждам къде другаде може да дефилира иначе Laughing

# 517
Цветът на гардеробната не ми харесва, а огледалата на всяка врата са толкова морално остаряли, че няма накъде. Обаче аз съм скандализирана от облеклата - първо, Гери Малкоданска ходи с някакви пижами в предишните епизоди, а сега Николета е с комбинезон. Really?! Rolling Eyes

# 518
  • у нас
Пред камери такова фриволно поведение на НЛ с Цецо, представям си като няма. Разголена...го дърпа да ляга отгоре й....

# 519
И двете са жени, затова.

# 520
Явно това  е представата за развлечение в праймтайм на продуцентите. От лайфа , който направиха преди първия епизод беше ясно , че ще се гледа на Николета силикона. Страшна “телевизионна класа”.

# 521
  • у нас
Късокосата много хубава, бе.

Жени, жени, ама мъжкото не се знае кога ще се събуди. 😉

# 522
Гери на Луната изпраща детето, то бива, бива 😂😂😂😂
Уж нямаше да гледам, но много трудно да си заведеш детето на 15 септ. Мъка и геройство!

# 523
Тази  жена за какъв нов свят говори с такъв патос Rolling Eyes предучилищната не е ли като детската градина само ,че с малко повече подготовка за 1 клас

# 524
  • Варна
Кое му е училището на детето на Гергана?

Общи условия

Активация на акаунт