Домът на мечтите

• 65 465
  • 933
  •   1
Отговори
# 495
А какъв е този хол за Никол на първия етаж? За какво точно иде реч?

# 496
А какъв е този хол за Никол на първия етаж? За какво точно иде реч?
Като кани гости да не са в семейният хол,предполагам,че ще се използва за учене и за игра/почивка /гледане на тв от децата.
Аз също ще си сложа кафе машина в спалнята на вилата това лято, понякога не ми се излиза да се миксирам с другите членове на фамилията(много са ) за едно кафе

# 497

За първото ниво - има тоалетна под стълбите в оригиналния проект, едва ли са я махнали или сложили другаде, не видях проектното решение след намесата на дизайнЕра.
Къде е този оригинален проект? Аз не видях да има. Обсъждаха, че помещението за чистачката е малко и ще го разширят, но пак си е останало такова, като гледам. Може би то е било предвидено за тоалетна .
Детския хол го измисли дизайнерът, така че чертежът на долния етаж е след неговата намеса и няма wc.

# 498
Супер, да си кани гости, но да ходят по тоалетните в спалните на горния етаж. Вярно ли?

# 499
Е, голяма работа😆 Но пък стая за прислугата (6кв.) е задължителна за всяка себеуважаваща се кифла😂Може да имат нужник у гаража😆

# 500
Тоалетната на първия етаж е под стълбите.

# 501
  • Sofia

За първото ниво - има тоалетна под стълбите в оригиналния проект, едва ли са я махнали или сложили другаде, не видях проектното решение след намесата на дизайнЕра.
Къде е този оригинален проект? Аз не видях да има. Обсъждаха, че помещението за чистачката е малко и ще го разширят, но пак си е останало такова, като гледам. Може би то е било предвидено за тоалетна .
Детския хол го измисли дизайнерът, така че чертежът на долния етаж е след неговата намеса и няма wc.

от твоята публикация първата картинка - това е проекта преди промените

# 502
Тази къща ,с това разпределение и преди и сега, трябва на много ниска цена да са я взели. Направо като подарък сигурно е била. Иначе не виждам поради каква друга причина , може да си купиш това? Изключително не функционална .
А толкова по-добре и прекрасно щеше да е, да си вземат парцел и тогава да си направят Домът на мечтите. Сега ми изглежда просто компромис !
А когато даваха стаята на Никол, ясно се виждаше колко безумно малка е.
За всички е минус този проект .

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 14:11 от sparkling eyes

# 503
Какво му е на проекта преди промените? Защо пък това да намалява цената?

# 504
Едва ли чистачката ще спи в къщата, и то в стаичката от 6 кв.м. По-скоро сервизно помещение - почистващи пособия, прахосмукачка, пералня, да си остави вещите чистачката и такива неща.

# 505
Има тоалетна на първия етаж, до стълбите е. На проекта се вижда и хола на Никол, така че това не е снимка на проекта преди промените.

# 506
Аз снимах разпределенията и по никакъв начин не виждам 600кв жилищна площ, макс 300. Гардеробната е 60кв, ама друг път. Всичко умножават по 2 май😆
Скрит текст:
Долу:

Горе преди промените

След

Предполагам в общата площ на къщата включват мазе/сутерен, подпокривно пространство, барбекю, предполагам гаражи. Освен това се включват и тераси, във всички случаи имат голяма поне на първия етаж към двора. Като цяло наистина е тъпо разпределението след промените и аз чух, че в спалнята им се влиза през гардеробната...това честно казано си е направо скандално за баровска къща, ако е вярно. Минаваш през гардероба, за да отидеш да спиш, кофти тръпка. А за банята откъде се минава? Май банята на етажа сега е една, не е само за мастърбедрума.

Кръглите огледала на мен не ми допадат, явно в момента са модерни. В банята показаха, че има едно голямо кръгло огледало и то на определена височина - реже от цялостната картина на тялото и то точно от талията, ако ме разбирате... Аз у нас съм си направила огледалата в баните големи и започват на 5 см. над самата мивка (тези 5 см. са покрити със стъклокерамична мозайка, та като се мие човек все пак да не пръска на огледалото) и са по протежение на цялта стена на мивките. По този начин виждам повече от себе си, което си е необходимо в банята, където човек си прави разни разкрасителни процедури. Wink

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 17:57 от Janelle

# 507
Е, не е лоша къщата, но я разпределиха тъпо.
60 кв кухня с хол си е добре. Спалните са общо 80кв и ставаха 3 прилични стаи от тях, а спалните плюс прословутата гардеробна са общо 110кв.
Просто Николета е куха лейка и предпочете да отдели повече пространство за парцалЯта, отколкото за децата.😆

# 508
Кухня с хол 60 квадрата и спалнята на Николета - 50 квадрата - суупер. Grinning На това му се вика да имаш пари и да не знаеш как да си ги изхарчиш.

# 509
Приоритети. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт