Домът на мечтите

• 65 376
  • 933
  •   1
Отговори
# 750
  • софия
То и останалите са далеч от олд мъни, но не са крещящи парвенюта в облеклото. В поведението им ясно прозира.

# 751
  • Белгия
В много постове пише, че къщата е 600 кв.м. Това откъде идва? Изглежда като да е 200-220 кв.м. и тогава няма как да не ти е сбутано всичко в дневната. Коридори, антре,  сълбищна клетка, мокро помещение, тоалетна, това отнема много от етажната площ.
Ако беше по 300 кв.м. на етаж, щеше да има 100 кв.м дневна, офис, фитнес/сауна, стая за гости, трета баня и т.н. Но както се казва, "колкото толкова".
На мен не ми е стерилна къщата. Аз харесвам минималистичност откъм мебели, цветове и вещи и даже златните лампи са ми в повече. А като си преместят багажа и поживеят, предполагам няма да могат да се разминават от купищата лични неща. Да не говорим като има малко дете.

# 752
  • София
И аз очаквах фитнес стая и стая за гости.

# 753
В много постове пише, че къщата е 600 кв.м. Това откъде идва?
Още в първи епизод Ники Михайлов обясняваше, че къщата е 600 кв.м.

# 754
И дизайнера го повтаря почти във всеки епизод. За гардеробната ми се върти нещо около 60 квадрата.

# 755
  • София
Къщите са били 3 еднакви. Строила ги е фирма на сестрата на НМ - Бисера и мъжа й Живко. Прехвърли ли са едната на НМ - като апортна вноска в едно ЕООД. Ако на някой му се рови да намери адреса Simple Smile
УПИ - 04234.6969.3856
2 етажа по 207 квадрата и стая за бебето от 12 квадрата....
С.Бистрица, ул.Стефан Стамболов

Всичко е публично!
:

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 17:12 от Rima

# 756
  • София
Има ли снимки на градината и къщата отвън? Нямам нерви да гледам епизодите, последният само изгледах представянето на къщата, без гостите и пълнежа, но градината не видях. Къщата ми харесва, но не е моят стил, т.е става, вижда се, че е правена от дизайнер и с много пари, но не ме грабва. Дневната действително малка изглежда, всичко там наблъскано. Тоалетната с пайети ми създава усещане да съм в модерна чалга тоалетна , примерно Маринела.

# 757
Ето ги:
Скрит текст:

# 758
  • София
Ето ги:
Скрит текст:
Евала! Изпревари ме Simple Smile
И кое е помещението за прислугата? Малката пъпка от ляво?

# 759
Бг мама детективи...Grinning

# 760
  • София
Ей, опасни сте!
Явно градината тепърва ще се прави.

# 761
Може да има продължение: Градината на мечтите и удоволствието

# 762
  • София
Ей, опасни сте!
Явно градината тепърва ще се прави.
Снимките от сателита не са в реално време. В предаването двора вече беше зелен. Даваха и работата на градинарите!

# 763
Може да има продължение: Градината на мечтите и удоволствието

Моля те не предизвиквай съдбата ... нека само да не е по ТВ-то...

# 764
На мен като цяло ми харесва, но две неща са ми странни, телевизор в кутия, дори отворен ми изглежда странно и ако е в моята къща няма да свикна със сигурност.

Детския хол. Едно растящо дете няма как да го уединиш в негови хол и да очакваш, че ще стои там и ще разхвърля само там, а останалата част от къщата да е подредена,  например.

Всъщност и падащото легло не ми допада, твърде непрактично и трудоемко ми се струва, както и липсата на място за учене за Никол, но в същото време е предвидено място за гримиране. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт