Оставям и този линк - кожената лампа от спалнята...

умирам от смях ... Тя ако знаеше, че е 300лв дали щеше да го удобри и купи? Подобен, но поне свети
Между другото над масичката стои една идея по-адекватно 
Наистина от тази къща, интериор, дизайн, разпределение само тази кухня имаше смисъл и адекватност. Само ширината на мивката, който той твърдеше, че е 100см (един метър), мисля, че не вярвно изобщо, но най-малкият проблем.
Милата красивица как ще се гърби зад спалнята да се гримира?
Пак се разревах от смях. Две стаи е събрал в едно и не й е направил тоалетка с голямо огледало, светленки примерно, с чекмеджета, хубаво столче, да се гледа колко е красива
Аз не виждам как ще сяда там на онова "портманто" 
Едните светещи стълбилчи, колкото и да светят, ми направи впечетление, че от едната страна те не са допрени до стена, от другата едното стъпало е по-ниско. Има някаква несъразмерност и шанса да се пребиеш хич не е малък.
Великата гардеробиерна, за която се говореше още преди да започнат епизодието е най-скромното и невпечетлително нещо. Просто високо помещение тип килер, скучни гардероби, неудобно за ползване. Между другото само ми беше интересно да видя механинизма за сваляне на дрехите от най-високото ниво. Така и не го показаха. Защото не съм виждала, ползвала такъв. Не знам как работи.
Останалите стаи, разпределение, дизай, също не-привлекателен, ако така мога да се изразя. Някои велики експериментчета, подобни на висящи колани и пайетки, с които дизайнера се опитваше да се покаже като изновативен и изобретателен бяха пълен фал.
Еми, успех на красивото семейство със животът в уникалната им нова къща и дано бързо разгадаят и научат лабиринта