Домът на мечтите

• 65 543
  • 933
  •   1
Отговори
# 240
  • In The Middle Of Nowhere
И това доживях, кашкавалът пане да е храна за простолюдието.
А Ники и Ники като са толкова напред с парите защо Ники толкова се притеснява за бюджета. 100 пъти пита и се вайка и се чуди от какво да спести. Басейна махна и какво още не помня.
Николчето може да не е много приказливо и прилича на баща си(засега), но пък копира визуално изцяло майка си, което е нормално предвид средата.
Доколкото разбирам първите 2 епизода са снимани пролетта миналата година.

# 241
Хич не ми изглежда много богат Ники, ама пък не е лошо, че си прави сметката. Стана ми странно обаче, те разрушиха половината къща тогава заговориха за пари.

# 242
Ми за простолюдието е, има го във всяко второ обедно меню, за мен тоя Алекс е най големия сноб от четиримата.

# 243
Гледам и ще продължавам да гледам. Никога не се вживявам в персонажите на екрана. Дразнят ме отделни случки, изказвания, моменти и действия, но е само за този конкретен момент и за конкретното предаване. Свърши ли — ги забравям. Просто извън предаването не са ми важни. Но, съм видяла и неща, които са ми харесали, впечатлили и били приятни, и определено те са оставили по-траен спомен. Така съм с всички предавания, които гледам. Това е просто предаване..
Иначе, надявам се да показват и малко повече от процеса, когато стигнат до етап обзавеждане. Сега грубото, не е и толкова интересно.

На мен и грубото би ми било интересно, защото всичко, което гледаме по чуждите ТВ е за тамошните условия. Иска ми се да видя процесът, който прилагат в нашите условия, все пак при нас имаме крайни температури - зима и лято са много големи температурните разлики. Ние вече имаме къща, но нищо не пречи да вземем идеи, предполагам и други хора биха се възползвали, но до сега шоуто не дава индикации да върви в тази посока, а по-скоро само във вътрешен дизайн.

# 244
Кашкавалът пане е много калорична и нездравословна храна. Това е имал предвид. А кебапчетата...не се знае какво има вътре.
Гледах Черешката на тортата и бях изумена какви познания за храната и готвенето има Алекс, а Гери каза, че изобщо не може, не иска и не готви. Така че - нормално е той да и каже какво да яде и не е обидно. Просто има повече познания.
Аз също казвам на моя съпруг какво да яде. Каквото сготвя Grinning.

# 245
Щом иска да е до него и да е много ,,хай,, ще слуша и няма да яде кебапчета и кашкавал.

# 246
Гледам и ми е интересно. Познавам участниците от предавания и онлайн средата и са ми забавни с претенциите си.
Те правят къща за милиони вие сте ги зажалили как ще се отопляват. С три реклами на Николета ще си се отопляват като пиленца. Това са богати хора, как се отопляват другите богати? По същия начин с пари, с много пари. Те не носят нищо друго освен супер маркови дрехи предимно на Баленсиага. Едни маратонки са отоплението на месец или две тениски. Вижте колко струва чантата Баленсиага, с която беше вчера Николета.

Ммм, не съм сигурна, че са от най-богатите. Хората около нас си имат басейни например, не е някаква голяма гъзария. Къщата в Бистрица не е за милиони, много Ви моля. Доколкото разбирам дори не е купена по сегашни цени и е с готов проект и почти построена, в момента показват как я подобряват. Чантите и маратонките не са ми на мен репер, много жени носят такива, а баните им на цимент и стените облепени с мушама (познавам такива).

# 247
Щом иска да е до него и да е много ,,хай,, ще слуша и няма да яде кебапчета и кашкавал.

Стана ми интересно дали и Доган така е давал наклон на Гери.

Да, американско с американски спортове, моя грешка.
Пак странно да не е ритал никога преди.

# 248
  • София
Никой от героите в това риалити не ми е положителен. За капак точно най-красивата и успешната, както се опитват да я представят - Николета, ми е мега неприятна. Себична, изискваща, простовата, умствено семпла, претенциозна и суетна жена, при все, че всички знаем откъде е тръгнала и какви ги е вършила. Красива може и да била преди време, в момента изглежда уморена и повяхнала. И кариерата й е също толкова измислена като нея. Добре че и тя паразитира на гърба на фамилия Михайлови. Да, знам, че ще ме контрирате с марката NL и моделска кариера (!??), но в крайна сметка не шие тя прашките, нито разработва козметиката. Връзват й се такива като дъщеря ми и й купуват нещата, понеже били много хубави, но пак не е нейна заслугата за качеството. Хубаво са се нацелили и двете страни в този проект.

Малкоданска какво да я коментирам. Същата златотърсачка като Николета, но поизтупаната й версия, нищо чудно, че съпругът й е такова парвеню. Дъщерята на парвенюто ми е потрес. Младо момиче на 19 г, което ми носи вайб на разглезена и чакаща всичко наготово жена. И тя ще е поредната дама, която за нищо на света няма да направи един кекс на мъж и деца, понеже не е родена за плебс. Роклята й беше потрес, кринджът с бащата - на макс.

# 249
Николета пуснала на Михайлов на втора среща.
Алекс презира кашкавал пането, причините се изясняват.
Малкоданска обича и кебапчета.
Чувствам се интериорно обогатена от това предаване.

Дъщерята на Алекс има заложби да е красиво момиче, но с корекции на 18?! Категорично я загрозяват.
Никол изглежда много срамежливо и затворено дете. Визуално е взела късата клечка на баща си. Николета каквато  и да е, поне в лице беше красива.

Цитат
Кашкавала може да е паниран с хуск на Еър фрайер.
Пак ли е нездравословен?
Да, защото е изключително мазно.

П.П. Много странно ми беше, когато Алекс видя полуголата си дъщеря, облечена в роклята за бала и сякаш... не й се вижда задника. Или е нещо съвсем нормално. Какъв "отворен и модерен баща"... пострес.

# 250
Представям си бившата му жена колко щастлива се чуства, че се  е отървала от това контролиращо и парадиращо същество, па нека да е от уасг. Как па тъй се пръкна от нищото? Едва ли е единственият успял дизайнер в Б-я

# 251
Алекс ми е доста женствен и мекошав, но претенциите му са космически.
На терена беше толкова нелеп...
Иначе ми допада, че в общуването си е благ и разбран, въпреки пасивната агресия, която крие и изразява, чрез неуместна доминанта в налагане на мнение и вкус.

# 252
Изобщо  нямаше предвид калоричността на кашкавал пането или кебапчетата. Съвсем ясно стана, че ги счита за примитивно хранене. Иначе щеше да има коментари и за други калорични храни като например сладоледа, който ядоха в Милано.

# 253
Алекс ми е доста женствен и мекошав, но претенциите му са космически.
На терена беше толкова нелеп...
Иначе ми допада, че в общуването си е благ и разбран, въпреки пасивната агресия, която крие и изразява, чрез неуместна доминанта в налагане на мнение и вкус.

На мен ми беше странно разговорът с малката перука за бюджета. За първи път виждам бизнес, осигуряващ услуга, да прави проблем на клиента, че му бил малък бюджета! Никаква гъвкавост, умения за преговори, а го извъртя проблем на клиента!!! Алоооо, с пари всеки може. Хиляда процента само от фаянс и текстил са ги одрали мощно. Никакво отношение към клиента, все едно неземна услуга…..потрес

# 254
Но релано довода си го биваше -  Не може да искаш най-хубавия диван и плочки, а като дойде време за плащане да се стискаш. Ще намериш! Joy (перифразирам естествено)

За мен цялата сценка с бюджета беше нарочна, за да покажат на драгия зрител, че и Михайлови са хора, не берат парите по дърветата. Малко интрига, малко успокоение на бедните здрители, ето имат затруднения.
В следващите епизоди чакам голяма развръзка и как все пак ще имат мечтания диван за не знам колко хилки, докаран със самолет от Италия! Ииии туко виж върант басейна на преден план.
Бюджета е изяснен още в първите месеци след проектиране и преди заявките за поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт