Домът на мечтите

• 65 525
  • 933
  •   1
Отговори
# 270
  • София
На Никол, дали наистина и следят калориите, не ми прозвуча изцяло като шега.

# 271
Най вероятно ги следят, тя си е едро дете.

# 272
  • На зелено
Тези два епизода представиха дизайнера в съвсем различна светлина, доста негативна. Налагащ се, контролиращ...Кебапчетата са за простолюдието?! Сериозно ли? Или пък кашкавал-пане. Не обичам кебапчета, и въобще кайма, но това са лични предпочитания. Парвеню, което налага вкуса си на клиентите. Направи ми впечатление в хотелската стая на РД му ден, чакаше Гери да му рецитира пожелание в стил Шекспир, някакъв безизразен. Бившата му жена трябва да черпи, че не е с него. А дъщеря му...потрес на квадрат. Не е красива, устата е ужасно направена, роклята е абсолютен потрес и не е за нейното тяло.

# 273
Три неща ми направиха впечатление в този епизод.
1. В стаята на Никол няма бюро или библиотека, но има тоалетка.
2. Николета и Николай имат чудесни и зрели отношения с Валери, очевидно в другото семейство също е окей положението покрай голямата дъщеря на Алекс.(която е притеснително слаба).
3. Това предаване е направено просто за кеф на Николета и останалите. Могат да си позволят - снимат си каквото им е готино, показват се в каквато светлина искат. Няма нищо непринудено и истинско. Всичко е по абсолютно предвидим сценарии. Като сериал, не риалити. Просто за имидж.

# 274
Три неща ми направиха впечатление в този епизод.
1. В стаята на Никол няма бюро или библиотека, но има тоалетка.
2. Николета и Николай имат чудесни и зрели отношения с Валери, очевидно в другото семейство също е окей положението покрай голямата дъщеря на Алекс.(която е притеснително слаба).
3. Това предаване е направено просто за кеф на Николета и останалите. Могат да си позволят - снимат си каквото им е готино, показват се в каквато светлина искат. Няма нищо непринудено и истинско. Всичко е по абсолютно предвидим сценарии. Като сериал, не риалити. Просто за имидж.

То и библиотека никога няма да имат, Баленсиага да има...

Иначе предаването трябваше да се казва "Ники и Ники-моята история", архитектура, дизайн и нещо да научим за тенденции - няма, но пък отделиха 20 мин на как се запознали в чалгаджийница.

# 275
Изгледах с превъртане и втори епизод, който вероятно ще ми е и последен. Не се заричам, но натам върви.
Просто предаването ми е ужасно скучно и не покри очакванията ми. Надявах се да гледам реалити за интериорен дизайн, вместо това дават абитуриентски рокли, фитнес тренировки, ритане на топка и всякакви глупости, които не ме вълнуват.
Наясно съм, че трябва да има и нещо лично, дори пикантно, за да е интересно за зрителя, но защо трябва да ни занимават основно с това? Къде са ремонтите, къде е процесът по създаване, какво се случва въобще с тази къща? Не знам, не знам... Май ще е поредният провал на Иван и Андрей.
Мда, "много интересно" предаване! В следващаят епизод искам бабата на Лозанова да разкаже как тя се е запознала с дядото, как са рипали на хорото, после какви родилни мъки е имала. За 2 минути Алекс може на тухлените стени отново да ни прожектира още едно филмче как ще изглежа банята и тоалетната на Николетка. Герито пък може да ни запознае с нейните баба и дядо. Очаквам Боби М да разкаже кога и как си слага перчемът. А и да не забравят пак да разходят някоя маркова чанта или обувки. Вижда се, че и лигочите И и А ще се маймуносват, така че трети епизод ще бъде още по-негледаем.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:39 от Fatalina

# 276
Показват едно “типично” средностатистическо българско семейство 😀
Лошо ми е!

# 277
  • София
Ама моля ви се, за каква библиотека говорите? Все пак трябва място за парцалите на Николета, как иначе ще стигнат до 64 квадрата walk in closet. Това ме накара да си припомня, че първият не апартамент беше 56 квадрата.

Направи ли ви впечатление, че никой не спомена по име Боби Михайлов. Нито видяхме щастливите баба и дядо на празненството в дискотеката по случай раждането на Борислава. Аз ли съм изпуснала нещо... или просто се покриват.

# 278
  • Някъде там
Ама моля ви се, за каква библиотека говорите? Все пак трябва място за парцалите на Николета, как иначе ще стигнат до 64 квадрата walk in closet. Това ме накара да си припомня, че първият не апартамент беше 56 квадрата.

Направи ли ви впечатление, че никой не спомена по име Боби Михайлов. Нито видяхме щастливите баба и дядо на празненството в дискотеката по случай раждането на Борислава. Аз ли съм изпуснала нещо... или просто се покриват.
Тонка тъкмо това щях да питам и аз. А дядото чието име носи Борислава къде ли е ? Само лелята отсрамваше родата.

# 279

Тонка тъкмо това щях да питам и аз. А дядото чието име носи Борислава къде ли е ? Само лелята отсрамваше родата.

Еее, Боби Михайлов е тежка песен, но откакто му свиха сармите, се покри. Добре си поживяха и той, и Лупи, и всички, които дружно успяха да докарат българския футбол от 4 място на световно първенство до просешка тояга. Както се казва, по резултатите от действията им ще ги познаем...Не ми се пише направо и по-добре да не споменаваме тези хора от миналото, а да се концентрираме в настоящето и къщите на техните наследници.

# 280
  • На морето!
В една нормална държава, НАП щеше да се самосезира и да направи щателна проверка на доходите на Николетови.
Перуката щеше също да е подсъдим. В нашата гледаме семейство сухари, които правят реклама на мъжа, демонстрират висок стандарт и сочни, звучни целувки. Страшен криндж е това предаване, явно Нова са решили да бият Ергена на БТв с още по-тъпо риалити.

# 281
У нас нещата са много лежерни - всеки бута стени както си иска и те така, те. Много хляб има да изядем, докато ги стигнем американците.
В случая защо трябва да ги стигаме американците, при положение, че бутането се извършва в имот и на постройка, която не засяга други собственици.
Ни най-малко ме издразни, че си прекроиха къщата. Всичко се случва в собствения им двор, след като могат да си позволят разхода и да им бях съседка, пак нямаше да ми е възмутително. Дворът обаче ми се вижда малък.

Николета е любимка на Иван и Андрей, а явно те смятат, че аудиторията има нужда от зрелище . От клюкарска гледна точка съм доволна, не ми пречи, че показват и разказват за личните си отношения.
Но и на мен ми липсва това :
И аз заради това започнах да го гледам - исках да видя интериорен дизайн, при който бюджета е голям, нови тенденции, уникални решения...

# 282
Айде бе..всичко се случвало в собственият им двор и за това разрешителни не трябвали...то ЗУТ е писан за строителство и проектиране в дворовете на Марс сигурно....налЕ...Wink

# 283
Със сигурност Алекс Ковачев не е човек, който ще бута носещи стени и колони, успокойте се Stuck Out Tongue Winking Eye....има голям екип, съгласувано е с конструктор, изготвен е проект ,сградата е на етап строеж,предстои акт 16  ....изобщо не виждам причина за паралел с ЮСА ...понякога се учудвам хората от какви неща се дразнят ...че не е висяла Николета за разрешителни за стени на дрешника .....умирам...🤣

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 07:41 от No_frame bitch

# 284
Типично побългарено е всичко,  не се учудвам въобще.
Възнамерявам да го гледам до края, надявайки се да взаимствам някоя идея или да науча нещо ново.
Освен да научиш нещо "ново" за Николета друго не вярвам да научиш
Жените са толкова фалшиви,мазни,ухилени до ушите все едно са сложили маску ... Мъжете са по-сдържани от превземките,но и те са блякс

Общи условия

Активация на акаунт