Домът на мечтите

• 65 533
  • 933
  •   1
Отговори
# 285
  • Обран бостан ;)
Типично побългарено е всичко,  не се учудвам въобще.
Възнамерявам да го гледам до края, надявайки се да взаимствам някоя идея или да науча нещо ново.

Аз пък чакам да видя дизайна на септичната яма.

# 286
Щом не ползват кухнята,значи не използват и тоалетна

# 287
Типично побългарено е всичко,  не се учудвам въобще.
Възнамерявам да го гледам до края, надявайки се да взаимствам някоя идея или да науча нещо ново.

Аз пък чакам да видя дизайна на септичната яма.
Вече са изгребни. Затова в първия епизод имаше показан огромен пластмасов резервоар, който ще закопаят в двора. Тъй като масово във Витошките села и квартали няма канализация, а във високите части и централен водопровод(т.е. на сонда и хидрофори са), вероятно това и бил сериозен мотив да се откажат от басейн. Иначе това огромно количество вода при източване на басейна, макар и частично много бързо ще препълни изгребният резервоар.

# 288
Луксозна къща без канализация и вода - чудно...

# 289
У нас нещата са много лежерни - всеки бута стени както си иска и те така, те. Много хляб има да изядем, докато ги стигнем американците.
В случая защо трябва да ги стигаме американците, при положение, че бутането се извършва в имот и на постройка, която не засяга други собственици.
Ни най-малко ме издразни, че си прекроиха къщата. Всичко се случва в собствения им двор, след като могат да си позволят разхода и да им бях съседка, пак нямаше да ми е възмутително. Дворът обаче ми се вижда малък.

Скрит текст:
Николета е любимка на Иван и Андрей, а явно те смятат, че аудиторията има нужда от зрелище . От клюкарска гледна точка съм доволна, не ми пречи, че показват и разказват за личните си отношения.
Но и на мен ми липсва това :
И аз заради това започнах да го гледам - исках да видя интериорен дизайн, при който бюджета е голям, нови тенденции, уникални решения...

Няма никакво значение, че е къща без съседи в парцела. Няма такова нещо като одобрен проект от общината, ама после ще си бутаме стените както си знаем, щото така ни харесва. Всичко в Америка минава през общината, независимо, че нямаш съседи. Ето в това е разликата. Защото си има законови изисквания и тяхното изпълнение минава пред очите на държавата -- има си общински надзор, решаваш да си бутнеш стената, която общината ти е одобрила, когато си строил къщата, следва общината да ти одобри и това ти действие. Както и да е, много хляб трябва да изядем, за да станем истински развита държава.

П.С. За какво ми е да гледам чантите на Николета, след като искам да видя как строят къщата на мечтите си? В западните посестрими програми показват самия процес, как се борят с общината, как поставят септичните ями дори и пр., и пр. Да има някакъв смисъл, да видим трудностите, с които се борят, да научим нещо ново, да почерпим идеи и да разберем какъв е трънливият път към дома на мечтите. Обаче на, чанти и маратонки...

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 09:40 от Janelle

# 290
Колко да им е любимка Николета на Иван и Андрей. Освен, да ни покажат , че грам не е мръднала интелектуално и да я смъкнат на земята не виждам друга причина да я снимат. Добре, че е красива. Гледах само лайфа в инстаграм - мятащи се изкуствени гърди без сутиен на преден план ,ама това има, това показва жената.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 13:30 от •MERA•

# 291
Със сигурност Алекс Ковачев не е човек, който ще бута носещи стени и колони, успокойте се Stuck Out Tongue Winking Eye....има голям екип, съгласувано е с конструктор, изготвен е проект ,сградата е на етап строеж,предстои акт 16  ....изобщо не виждам причина за паралел с ЮСА ...понякога се учудвам хората от какви неща се дразнят ...че не е висяла Николета за разрешителни за стени на дрешника .....умирам...🤣
Със сигурност е така, но ние нищо от това не видяхме. Вместо това гледаме бални рокли и размишляваме дали панираният кашкавал е храна за простолюдието.

# 292
  • На зелено
Това не е предаване за Николета, поне вече не е. Тя не може да говори, затова не  дава интервюта и не прави лайфове в ИГ, а не защото е много мистериозна и се прави на важна. Ако имаше акъл щеше да се развие още повече, освен в предаванията на Иван и Андрей. Толкова е мяукаща и незабележима, че на нея й отделят най-малко време в предаването. Просто няма какво да каже, как да го изрази, за да й дадат поле за изява.

# 293
  • Варна
Така е. Даже в епизода, когато обсъждаха басейна даваха само Ники, Алекс и Гери и си казах колко е хубаво като не дават Николета да се лигави.

Николчето колко пък да е скромна като е дъщеря на майка си все пак. Макар че Николета дори каза на синхрон, че наистина била по-свито дете, за разлика от майка си. И тя ще порасне, ще видим ще стане ли като мама.

Дъщерята на Алекс също е много хубаво момиче и да, има такива момичета/жени доста слаби. Но не значи, че умишлено гладува. Ген, метаболизъм и така.

# 294
Пречиствателна станция

# 295
Това, че е дъщеря на Николета не означава непременно, че ще стане като нея. Един от най-близките приятели на мъжа ми е син на много влиятелен човек, ако не го познаваш никога не можеш да кажеш, че разполага с толкова много средства, супер точен и съвсем нормален. Никол ми се видя много приятно момиче от това, което показаха.

# 296
  • На морето!
Николчето има вид на дете с комплекси. Може да е добродушна като татко си, на външен вид поне прилича на него.
Николай е доста крив и има склонност да мачка, освен това има огромно самочувствие, което наистна не знам на какво се базира.

# 297
Пречиствателна станция
Да и от пречиствателната станция условно пречистените отпадни води също трябва някъде да се събират(например в този резервоар) или пък, ако дворното място е достатъчно голямо и климатът(за да не замръзва) позволява се изграждат попивни/дренажни полета, които поемат тези води. Т.е. само ПСОВ не решава проблемът с липсата на канализация. Всичките тези съоръжения, включително сондажът, хидрофорите и отоплението с тремопомпа (въздух - чешмяна вода или въздух - подземна вода) работят с електроенергия и когато токът спре, ако няма предвиден агрегат и то с голяма мощност всичко спира. Т.е. няма ток, няма вода, няма пречистване, няма отопление. В тези райони при неблагоприятни атмосферни условия, спирането на тока е честа практика. Предполагам, че с проекта на къщата тези важни елементи са предвидени. Само с лукс и фръцкане не става. Ей такива неща искам да гледам как са измислени, а не чантички, лиготии и превземки.

# 298
Може и да има, в тази възраст според мен е нормално да си несигурен. Аз не я виждам да се показва и публично, така че вероятно не обича да я снимат, поне така си мисля. За разлика от дъщерята на фолкпевицата Мария, например, която постоянно ми излиза на рийлсове в интернет.

# 299
Просто е много малка още....ще изгрее и тя

Общи условия

Активация на акаунт