Домът на мечтите

• 65 470
  • 933
  •   1
Отговори
# 525
Тази  жена за какъв нов свят говори с такъв патос Rolling Eyes предучилищната не е ли като детската градина само ,че с малко повече подготовка за 1 клас

Детето ми се вижда тотално безразлично към нея и пожеланията на Алекс по телефона. Малко странно.

# 526
Гледам и слушам Алекс и се чудя на кого ми напомня... и се сетих - ами същи шеф Токев ми е!
С уточнението, че Токев е доста по-добре изглеждащ (а и имат възрастова разлика), но просто вайбът им ми е много сходен.
П.С. Казах на мъжа ми и той не го вижда, така че може само в моята глава да е Smile

# 527
  • София-Лагера
Много скромно детето на Николета.Много ми харесва Никол.
Гери ми е противна и лигава.Мъжът и също не ме кефи.

# 528
Тази  жена за какъв нов свят говори с такъв патос Rolling Eyes предучилищната не е ли като детската градина само ,че с малко повече подготовка за 1 клас

Детето ми се вижда тотално безразлично към нея и пожеланията на Алекс по телефона. Малко странно.
Детето дори не погледна телефона. И аз забелязах, че никакво внимание не обърна на баща си,но може би му беше по-интересно да види новото училище, събраните деца и госпожи  и никак не му беше до досадната му майка Grinning

# 529
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Никол е одрала кожата на Божинката, прекрасно детенце. Харесва ми, че са си запазили приятелските отношения и как добре се разбират.
Малкоданска е толкова пренавита и пренатегната, че няма накъде повече.
Ковачев и той се е взел много насериозно.

# 530
Николета: "Нама̀лям" и "нама̀лят"! Потрес! И тази беше ТВ водеща по БТВ...

# 531
Ами то за това първо се оправя къщата и след това се правят дизайните на мебелите и обзавеждането, защото живеем в България. Сега дали някои хора разбират смисъла на "ремонт на ремонта"? Ами ти вкъщи имаш майстори, гледаш ги и те си правят каквото си искат, какво остава за тия, дето правят улици, магистрали? Мани, мани, нещата са ужасни. Самата аз съм се сблъсквала с много проблеми с майстори и съм се научила, че процесът трябва да следва определен ход, който Алекс, като български дизайнер, трябва да го знае. Вярно е, че е времеемко, но е по-сигурно и по-ефективно по този начин.

# 532
  • у нас
Извадихте ли тефтерите, да пишете?

# 533
Първи епизод го изгледах на три пъти, не ми издържаше нервната система. Следващите не ги успях докрай. Обичам реалитита за ремонти, обзавеждане, дизайн, мода, обачеееее... Толкова тежка парвенющина и демонстриране на претенции е трудна за издържане. Преструвки, кухота и въздух под налягане. Изразът на класика - бащицата ББ : "Ла.но в целофан" , пасва идеално тук. Признавам - целофанът е от най-скъпите, грижовно подбран, за да замаскира качеството на пълнежа.

# 534
  • у нас
Каква е тази огромна мивка в кухнята? То като вана.

# 535
Олеле мале, какво е това соцпано вдясно от трапезарната маса? Нееее...Weary

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 23:15 от Janelle

# 536
Първи епизод го изгледах на три пъти, не ми издържаше нервната система. Следващите не ги успях докрай. Обичам реалитита за ремонти, обзавеждане, дизайн, мода, обачеееее... Толкова тежка парвенющина и демонстриране на претенции е трудна за издържане. Преструвки, кухота и въздух под налягане. Изразът на класика - бащицата ББ : "Ла.но в целофан" , пасва идеално тук. Признавам - целофанът е от най-скъпите, грижовно подбран, за да замаскира качеството на пълнежа.

Едно към едно моето мнение. Изумена съм...

# 537
  • Варна/Амстердам
Бабата на Николета е много сладка! Показаха снимки като млада, много хубава е била (и все още е).

# 538
А вие готвите ли ,облякани, като Николета Joy

# 539
  • Пловдив
Цялото предаване е продуктово позициониране. То всяки техен скеч е реклама.

Общи условия

Активация на акаунт