Домът на мечтите

• 65 415
  • 933
  •   1
Отговори
# 555
Днес показаха няколко пъти фасадата и ми се струва, че къщата се намира на Околовръстното на кръговото до Икеа и Ринг Мола. Там имаше няколко недовършени къщи, които стояха с години. От друга страна и офисът на Алекс е наблизо на изхода на Бизнес парка, така че може лесно неговите хора да отскача.

Казаха, че къщата е в Бистрица.

# 556
Спомняте ли си песента на Николета с Ванко  1? Казва се Истински обичана. Ще потърся клипа. Тогава тя искаше да има певческа кариера.

# 557
Николета наистина трябва да намали кубиците, че тези топки вярно са доста свръх височината и размерите ѝ. Пък и да готвиш така си е отвратително, никога не съм и разбирала някакви голи до кръста мъже да готвят - пак си е гнусно и невъзпитано точно пред храната.
Детето на дизайнера изпитва нулев интерес към родителите си, май наистина бабата си го отглежда и толкова

# 558
  • Някъде там
Бабата на Николета е най-хубавото в шоУто. Много симпатична жена.
Не знам защо, но докато говореше за фурната, все едно видях Калоянчев. Много ми заприлича на него. Такова духовито кръгло лице.

На мен ми се струва, че момченцето на Гергана има някакъв здравословен проблем, предвид това, че е роден твърде рано. Не му се разбира какво говори и досто трудно му задържат вниманието.
Може и да греша, но така ми изглежда.

Пльоснатите на показ любеници нямат нужда от коментар..🤐

Микровълновата за храната на бебето ме шокира и не, защото не съм ползвала някога и аз.
Все си мислех, че като модерна фльорца Никиту е чувала за по здравословни методи на затопляне на бебешката храна и внимава с тези неща.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 00:31 от daviz

# 559
Николета прилича на баба си.
Като даваха снимки от детството й, на родителите й, на нея от непосредствените посткомуниситчески Коледи... Стана ми мило, защото масово децата имат точно такива снимки.

Николета каза, че имала къси крака. Стана ми симпатична, сега остава наистина и да го разбира.

И да, живота не е честен. Хора, които не влизат в кухнята всекидневно активно имат уникални кухни, а хора, които са домакинии разполагат с много по-малки пространства и далеч от тези модерни функционалности ...

Когато Николай се тюфкаше по повод не добре свършената работа... Принципно би бил напълно прав, но през цялото време си мислех " А баща ти като си върши по същия начин работата не ревеш..." .

# 560
На Лео нищо му няма, по-скоро децата са отглеждани от бабата, да е жива и здрава жената, а Алекс и Гери са им някакви външни хора или така изглеждат. Виждат ги вероятно вечер и на празници, аз не видях реална комуникация с децата. Не ме разбирайте погрешно, сто при ще им осигурят най-добър живот, но просто не ги гледат.

Гери ми е с менталност на 8-годишна и ми се видя неадекватна в речта си за предучилищна. Страх я е да каже, че е пуснал корем, съобразява се какво ще яде според Алекс, това е безумно. Той е с корем, а тя ще си яде каквото си пожелае. Тоя корем не е от стриди и милфьой.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 07:33 от помбер

# 561
Кухнята от визуализацията много ми хареса, склонна съм да преглътна всичко ,което казах назад за куция проект .Страхотна е ,особено острова ! ❤️
Това с тези цици беше толкова ненужно...хората направо не знаеха къде да се денат ,да не погледнат случайно натам и да станат мемета в интернеДа форевър  .....
Залагам фифти/фифти ,че решението за тая нелепост е на продукцията...
Бабата на Николета е топ,браво!

Никога не съм  имала особено мнение за Николета ,но вече я харесвам особено в сравнение с бозавата Гери.Знае какво точно иска ,уверена е ,има чувство за хумор ,за самоирония .

# 562
Страшно вулгарна Николета. Само се смее глуповато и с дините на тезгяха. Не знам Ники въпреки, че не е професор, как не го е срам от нейните изцепки.

# 563
Те са си на едно ниво двамата. И на мен кухнята ми хареса, дано я ползва, че чак ме е яд. 😃

# 564
Когато Николай се тюфкаше по повод не добре свършената работа... Принципно би бил напълно прав, но през цялото време си мислех " А баща ти като си върши по същия начин работата не ревеш..." .
ДА хахаха, точно.
Претенции, претенции, а ти какво си дал? Не само перуката, но и сина.
Г-н треторазряден.

# 565
  • Пловдив
На мен не ми харесаха столовете. Столовете според мен трябва да са удобни  с висока изцяло тапицирана с плат облегалка и подходящи както за 50кг така и за 130 кг хора.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 12:34 от mdonkova

# 566
На мен повече ми допада Николета от видяното дотук и това което предполагах за нея. Ясно че не е умница, но и не претендира, че е. Но пак, че съумя да подхване този бранд за козметиката, ясно й е че с моделството няма да е още дълги години и мисли занапред.. Засмях се как скочи от чаршафите за 8к в предния епизод да не ги изцапат нещо 😆 Има чувство за хумор и самоирония .Като цяло най-противна ми е Гери - супер фалшива и лигава изглежда. Прави се на вижте ме коя съм, а всъщност е никоя. Алекс я е дръпнал напред и й е показал много неща и те сега се е взела много насериозно. Той не ми е прекалено досаден, защото вярвам, че е израстнал в богато семейство и много от нещата са наистина нормални за него.

# 567
Кой е от богато семейство? Аз не знам, но в медиите се твърди, че бизнесът му е спонсориран основно от бившата жена. И тези статии не са от сега, да каже човек, че е заради предаването. Ники и Николета може и да са простовати, но ми изглеждат естествени, не се прикриват. Реакциите също са естествени, като тази за кубиците. 😃

# 568
На мен Николчето много ми приличаше на Николета от снимките, същите бузки е имала и тя. Бабата е разкошна жена, красива, модерна, грижовна. Никито как хвана дизайнерчето с 36-те часа, а за Алекс само той може да се справи безгрешно с всичко, ама..като не си ме наел, опс платил....Лео милия ма поглед не хвърли на тати си, ама амбициозната му майка държеше да чуем поздрава охххх, досадничко става

# 569
Алекс е дръпнал Гери?
Тя е дългогодишна приятелка/гадже на Демир Доган.

Общи условия

Активация на акаунт