Домът на мечтите

• 65 345
  • 933
  •   1
Отговори
# 675
Този формат е тотал щета . Вместо домът лъснаха вулгарна пошлост и липсата на интелект. За Иван и Андрей остава надеждата, че са разбрали, че българите не мразят богатите и известните. Мразят, когато им се пробутват празноглави плеймейтки и съдържание без стойност. Очевидно подцениха зрителите.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 00:34 от •MERA•

# 676
За визията и няма да коментирам,не я намирам за нищо особено
Имах предвид че си показа всичко

# 677
Този формат е тотал щета . Вместо домът лъснаха вулгарна пошлост и липсата на интелект. За Иван и Андрей остава надеждата, че са разбрали, че българите не мразят богатите и известните. Мразят, когато им се пробутват празноглави плеймейтки и съдържание без стойност. Очевидно подцениха зрителите.

Реалито е насочено към феновете на Николета, които са многобройни, а тя е един от най-скъпо платените инфлуесъри в България.. Така, че не виждам какво ви учудва, няма нужда да го гледате, ако сте очаквали предаване само за интериор и дизаин.

# 678
Аз не разбрах защо Азис беше с тия лепенки под очите, ако може някой да разясни?
Иначе на мен ми беше като фон, ама чак пък да ме дразни и да го гледам не е било. Повече ми бяха досадните включвания как двойките уж случайно се виждаха, пищенето и превземките на Гери М., имам чувството, че бих предпочела да гледам повече Никитата.

# 679
  • Пловдив
Българите не мразят богатите. Мразят богатите които са получили богатството си по лесния начин. Николета за мен е вреден пример за подрастащите които  гледайки този стандарт на живот си казват "О значи може и без много труд и образование пак да живееш в такава къща и да караш такава кола".

# 680
Видяхме колко са реалните фенове на Николета, затова съкратиха набързо епизодите и приключиха с преждевременен финал 😄 .

# 681
Такова предаване би било удачно да е в ютуб формат или в някоя платформа. Не в прайм тайма на най-гледаните телевизионни канали.

# 682
Предаването много подвежда със заглавието...
Аз примерно очаквах повече интериорен дизайн, както и процеси от строежа на жилището. Но уви...

# 683
За всички мебели - диван, трапезарна маса и кухня - този кухньохол ми се стори твърде тесен. Нищо общо с Кардашиян стил. Може би ако, го нямаше детският хол щеше да е достатъчно просторно. Също и на толкова малка къща, няма как да има толкова голям дрешник.
Абе веднъж я правим и много искаме да си имаме всичко, но то просто квадратурата не позволява.

# 684
  • Белгия
Аз бях разочарована от първия епизод, после знаех какво да очаквам и гледах със забавление, без да се фиксирам прекалено и като превъртам личните излияния. По някоя хубава мебел, някой хубав стайлинг или красиво място с издокарани хора. Диалозите и на Н.Михайлов, и на А.Ковачев с другите учасгници ме забавляват. Много естествено им се получава. Николета също ми е забавна и симпатична на моменти, примерно като правиха кулинарното състезание  (само да не беше полугола) или когато си настоява за нещата, които иска в дома си.
Ако удвоят дизайна в следващия сезон, може много добре да се получи.

# 685
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Набързо скалъпения финал на това злополучно шоО дойде. Къщата като дизайн и идеи не ми допада, не видях нищо креативно, новаторско и с въображение. В крайна сметка Н&Н си я харесват, да са живи и здрави и да си гледат децата и семейния живот, и по-малко да ги виждаме на екран.

# 686
Стаята на бебето е с падащо легло спалня? Open Mouth Нищо детско нямаше в нея.

# 687
Много ми харесва къщата !

# 688
И на мен много ми хареса, наистина - Дом Мечта. Цялостната композиция от цветове и дизаин ми допада, модерно, стилно и комфортно.

# 689
Къщата ми хареса много. Уютно и модерно. И на мен камъка в кухнята и банята най- много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт