Домът на мечтите

• 65 341
  • 933
  •   1
Отговори
# 690
  • у нас
Какви са тези колани, които висят от тавана?

# 691
  • Брюксел / София
Отделни детайли ми харесват, но като цяло не е моето: мн безцветно и скучно. Липсва ми цвят и уют. Това е обаче въпрос на вкус.
В баните има интересни детайли. Но важното е, че на Н&Н им харесва. Те ще живеят в нея.

# 692
Стилно е, скъпо, барнато, красиво е, липсва му характер на този интериор обаче.

# 693
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Полилей кожен колан.

# 694
  • Бургас
"Не можела повече" - еми това са ти гости ти ги посрещаш или Николай. Лигла си е.
Дразня се ама гледам:smiles:

# 695
Аз не видях да свети тоя колан

# 696
  • Пловдив
Стаята на бебето е с падащо легло спалня? Open Mouth Нищо детско нямаше в нея.
На всичко отгоре без електрически механизъм, които на фона на безумно скъпите неща в къщата направо е обидно за стаята на детето ти да ти се свидят 1500-200 лева, че да не се мъчат с това падащо легло.
Стъпалото на полуетажното стълбище направо е опасно нищо, че са му сложили осветление в къща с деца изобщо не бих направила такова стъпало.
Трапезната маса е дълга, но много тясна като сложиш посудата и седнат двама човека един срещу друг едва ще има място за солница между чиниите им какво остава за свещник или някаква декорация.
Контактите изобщо не са съобразени с уж дизайна и разположението на мебелите.
Обаче на тях като им харесва да са живи и здрави и много щастливи.

# 697
Много хубава къща, но стаята на бебето е адски малка.

# 698
Много хубава къща, но стаята на бебето е адски малка.

Явно е временна стаята, Ники каза че като поотрасне бебето ще я разширят..

# 699
  • у нас
Полилей кожен колан.
Не допадат "новите, модерни решения".
Както и барплот зад леглото. Като се разгорещят... ще изпопадат чашите и бутилките... Joy

# 700
Децата си имат хол ,който ще ползват за игра ,стаите са за спане само .Разликата между децата е голяма ,едната докато порасне -другата ще се е изнесла.

# 701
Стаята на бебето е безумна. А съвсем скоро то няма да е бебе.
Детският хол също ми се видя малък.
Холът е много нагъчкан. Всичко е много близко едно в друго. Лампите там са ужас, честно.
Врачаният варовик ще патят с него.
Но има на места добри детайли.
В банята за гостите обаче искам стената с пайетите.

# 702
  • Пловдив
Защо са им купили картините  и статуите? Картини и статуи би трябвало да си купят сами като пътешестват . Така ще бъдат свързани със спомени  и ще разказват откъде са ги купили.

Отделни фрагменти ми харесват , но повечето не. Черна тоалетна и смесители може да е модерно , но е непрактично- трудно се поддържат.

# 703
  • у нас
От епизод 1 ме мъчи въпросът защо е това предаване. Изгледах последния епизод и не можах да си отговоря. А разбрахме, че и Гала е използвала услугите на Алекс.
Много от интериорните решения са непрактични, неудобни, само красиви.
Но важното е те да са доволни. А дали е така, само те си знаят. Да си го ползват със здраве!

# 704
От цялата къща харесах само кухнята!
Но, въпрос на вкус, нали...
Бебешка стая е малка и нефункционална, най-претупаната. Явно смятат, че бебето няма нужда от нея, но, докато мигнат и ще се наложи да ремонтират, той и Ники загатна нещо - явно Никол да слезе в детския хол, а стаята й да е за Борислава.😊

Общи условия

Активация на акаунт