Домът на мечтите

• 65 353
  • 933
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив
Видях я къщата в имот.бг. Не е тяхната, а някоя от другите две наоколо.

# 811
Е, тази от скрийншота си беше тяхната всекидневна. Ако не, значи са направили 3 домове на мечтите.

# 812
  • в пералнята
Оригиналната лампа не е от Али и струва 10к. Дали са я сложили нея, или тази от Али, нямам идея..
https://www.diffusioneshop.com/en/flos-belt-suspension-lamp:3248 … h-leather_natural

# 813
Гледах последния епизод и реших да си кажа мнението.
За мен с няколко неща продукцията вместо да представи в добра светлина, злепостави участниците.
1. Защо е нужно да лъжат за размерите на къщата? Къде са 600кв/м, къде са 200кв/м?!? Тяхна работа си е на каква площ ще живеят, но това преувеличаване означава, че явно много им е важно.
2. Да намалиш детските стаи за сметка на дрешник, който е по-голям от тях не знам как се нарича....и на Никол, и на Борислава стаичките са обидно мънички.
3. Заради преустройството - хем избиваха прозорци, хем някои от помещенията, като гардеробна, детски хол и тоалетна за гости са без. А този "детски" хол е две столчета,  телевизор и една свръх излишна люлка. Да го бяхя обособили като кът от пространството на кухнята с трапезарията.
4. Тоалетката на Николета за мен е пълна греда и компромис. В най-тъмната част на стаята, като трябва да заляга. Но бонуса е, че гримовете са скрити.
5. Разпределението на родителската спалня е непрактично. За голяма стая пространството не ми се струва добре разпределено. Можеха секс люлка да си монтират :Д
6. Този "касетофон" за душ по-приляга на широка и квадратна баня. Това нещо изглежда, че отнема страшно много от пространството в родителската баня. Поне да го бяха вградили, ако позволявя.
7. Ще се съглася с Николета, че освен за банята, луничките са демоде.
8. Кухнята с трапезария и хол е малко нагъчкана. Предвид, че вероятно Николета не говтви, можеше да се наблегне на по-голямя трапезария и хол. Завиждам им много за острова в кухнятя, но ще си остане девствен :Д
9. Много ми хареса идеята за скрит телевизор, но да го направиш с бели панели от двете страни не знам дали няма да разваля преживяването.
Пожеланвам им много щастие и любов в тази къща. Повече внимание към семейството и по-малко суета и големи дрешници.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 13:13 от ilieva_i

# 814
  • София
И мен ме порази тоалетката на Николета. Представях си нещо много по уау и по-удобна.

# 815
Николай каза, че я гримират. Да не би в ежедневието си да е без грим? И Азис я подкачи, че е с много грим. Може да е свикнал да я вижда с много по-малко, а за предаването да са я нагримирали прекалено?

# 816
  • София
Вероятно ходи с малко, ежедневен грим.

# 817
Николай каза, че я гримират. Да не би в ежедневието си да е без грим? И Азис я подкачи, че е с много грим. Може да е свикнал да я вижда с много по-малко, а за предаването да са я нагримирали прекалено?

Вероятно няма да я използва много, но все пак можеше да е на по-подходящо място. Дори тя се възмути, че тоалетката е тапицирана с кожа и ще бъде изцапана от грима, явно все пак е предполагала, че ще я използва. То дори и един крем да си сложиш, ще е приятно да имаш по-добро естествено осветление. Разбира се, аз казвам само моето мнение.
Николета сподели също, че не готви. Обаче кухнята е огромна, те дори да им готвят там, надали имат нужда чак от такава кухня. Да им бяха направили един кухненски кът и по-голямя трапезария и хол, но нали трябва да сложи дизайнера огромен гранитен плот от фирмата на аверите.
Имам известен опит, познавам дизайнери и от тях знам, че имат навика да си "нагаждат" проектите според партньорите и фирмите, с които работят от години, за сметка на клиентите им, убеждавайки ги, че имат нужда точно от това.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 22:39 от ilieva_i

# 818
Честно казано,ако трябва да избирам стая за гости или детски хол -ще избера детски хол.Не знам кой не иска да се отърве от децата си особено в тийн възраст и като канят гости ...те и самите деца искат да се отърват от нас ...Освен това детския хол е нещо като  домашния офис за възрастните - можеш да се отделиш да учиш, четеш ,да си пуснеш филм ,да се съберете  с приятели да ядете пица и т.н. спалните само за спане .
И 20 стаи да имах, никога не бих направила детски хол с телевизор. Стая за игри - може би. Детските стаи по принцип, ако са нормален размер, не са само за сън, но също и за учене, игри с гости, слушане на музика. А в случая малкото дете няма стая с нормално легло.
Както и да е, важното е на тях да им харесва.

Сега си обяснявам безразличното поведение на децата на Гери и Алекс и безумния брътвеж на Гери за бездната 1 клас, колко е страшно и неземно -ми децата в хол ги тури, дай храна и филмче, па да се оправят. Възрастните в другата стая да си гледат живота. Супер тъжно.

# 819
  • На морето!
Ще ми е интересно Иван и Андрей да коментират в подкаста си рейтинга на това “риалити”, както направиха, без да пестят критика с останалите преди време.

# 820
Иван и Андрей ще кажат, че предаването е било прекрасно и много зрители са го гледали и харесали....

# 821
  • София
Това предаване и тази тема само ме убедиха, че е по-добре, че си обзаведох сама.

# 822
Аз подразбрах от познати на познати, демек съм последна дупка на кавала, че и Бисера и Живко имат намерение да се местят в съседната къща. Реално ще продават само третата.

# 823
Иван и Андрей ще кажат, че предаването е било прекрасно и много зрители са го гледали и харесали....

За тях и Николета всички сме завистливи хейтъри , мразещи богатите и известните .

# 824
Аз само не разбрах наистина ли е обявена за продажба къщата?
Ако да, може ли някой да даде линк, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт