Аз имам подобна смешна случка с доматения сок с червеното цвекло от дм, дето съм го показвала и тука. Като отивам към наказателния съд, минавам покрай дм и си купувам. Удобна картонена кутия, за всеки случай, че с наказателните дела може да се проточи. И си къркам аз пред залата, уж пазя костюма и червилото, ама с тия смотани капачки, дето все стърчат и висят 🥺, та... Влизам вътре, приказвам си там умно, съдията ме зяпа съсредоточено, ама постоянно. Даже малко съжалително. А този точно ме е ковал по друго дело, че Гришам можел да ми завиди за сценария, та не сме си симпатични. Брех. Той ме гледа, аз пак се възпалих да дрънкам. Не ме прекъсва, гледа.
А то, какво се оказа, аз с червена зурла на полукръг над горната устна 🤣. Ама го видях това чак в офиса, минах си фръцливо и през трамваите, и пеша, и къде ли не. 😎
Вече само водичка, че си бях като пострадала от домашно насилие.
Днес си направих кюфтаци, задуших броколи и ги залях в тавичка с течна сметана, настъргах обилно кашкавал и запекох на микровълновата. Страхотно станаха, и без мазнина. И гъбки. 😍
Сайер, да минава на мръвки, яйца, салати, зеленчуци, риби и маслини само. Не е чак спешно състояние при тези резултати.
Вероятно ще изпишат глюкофаж. Най- важен е режимът на хранене и движението при ИР.
За каишките е така - има огромен избор и дори такива тип верижка ако искаш да си я носиш но ти трябва да си по-прилично облечена. Аз си карам с "гумените", само в различни цветове съм си навземала, те са по 2-3 лева и винаги имам набор. Приятел си носи неговата само с метална верижка като на часовник, че да му отиват на изгладените ризки... обаче гумените си ги мия както ми дойде а пък той им слугува повече.