Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 90 (м. май)

• 18 217
  • 651
  •   1
Отговори
# 645
Може да съм станала жертва на алгоритъма и да ми предлага все клипове на тая тематика, но много народ си е загубил ума. От 9 дерета вода носят да убеждават колко била топ тая диета/фаст. Иначе не съм учудена, че има такова нещо, тези които "фастват" по Емилова и диетата с кленов сироп да не би да са малко...?!

Долче, такива като Саладино - бивши вегани и пишман знайковци яхат вълната.

Нави, изолиращите упражнения обикновено не вдигат пулса, но комплексните като клякания разни екстеншъни  за гръб, румънски тяги и подобни, те потят много.

# 646
Nevermoresleep, първо мернах видео на Индиго Нили, после и разни други. Не ми се губи време да се информирам каква по-точно е тази "диета" (а пък да се нарича фаст ми се струва абсурдно, ако включва вгх под формата на плодове, картофи и подобни). Сардиненият "фаст", мазният "фаст" поне не вдигат КЗ, т.е. имитират донякъде фаст (специално сардиненият при болшинството хора докарва по-ниска КЗ и повече кетони спрямо само вода; иначе ясно че по същество не е фаст, защото се ядат сардини). Със захар обаче не виждам и отдалече как може да се доближава до нещо като фаст...😃

# 647
Честит 1 юни на малки и големи ! 🎈🌸☀

danilu, не съм проследила през какви перипетии минаваш, но опитвала ли си мазане с магнезиево олио? По време на бременността така се бях докарала (в 5м) с някакво странно схващане- от кръста надолуне си усещах краката, страх ме беше да се изправя на крака, направо не си усещах половината тяло. Пиех магнерот тогава (3х2), но накарах мм да ми вземе магнезиев диаспорал и магнезиево олио и ми просветна. После Аг ми обясни как вс се дължи на някакво прищипване на нещо си, което било характерно за бременноста и че добре съм взела мерки с повечко магнезий

Магнезиевото олио мн бързо попива в кожата т.е не е някаква цапаница. А и през кожата мн добре се усвоява и може да таргетираш местата , на които изпитваш крампите.

Скрит текст:
бях си забранила да купувам разни добавки, докато не иззобам настоящите, но.. на касата в аптеката ме застигна една промоция на магне доро ликуид .. изпила съм половината опаковка и сега седнах да прочета листовката 😂🤭пълен заплес 🫣 има подсладител, но аз разтварям 1 пакетче в 300 вода и накрая вода има вкус все едно съм пуснала резен лимон т.е леко съвсем леко кисели)

MariyaHris, да не би да задържаш вода? Някой тук няколко страници преди мен спомена липедема. Аз самата съм склонна към такива подувания, особено осезаемми летните месеци и сега на случаен принцип ме застигна някакъв физиотерапевт да го наречем и се пробвам със споделени от него упражнения в дом условия да пораздвижа лимфата. Движението също ми се отразява добре т.е лиша ли се от ходене няколко последователни дни и усещам подпухване (то се и вижда в областта на китките примерно, по лицето)

За калийй- преди мн време някой беше споделил за едни комбинирани калий и магнезий хапчета. Понеже залитам по соленк неща, от време на време вземам и от тези хапчета и понеже се дели на 1/2 т.е такава е дозата, споделям хапчока с ММ 🤭

danilu, вчера в Хепи видях една смешка и се сетих за Папчо

Скрит текст:
Мъж в зоомагазин връща говорящ папагал
- Защо се отказвате от папагала?
- Защото повтаря по 3 пъти всичко, което каже жената

За упражнение не мога да дам акъл, понеже съм боса по темата. Иначе получих покана от тренора на детето 😂😂и на есен с песен мисля да се включа 😂😂обеща да не ме мъчи много (като знам на какъв парцал ги прави 🤪изпитвам страх)
Скрит текст:
Според детето, час по-рано имало
група за дебели, които били по-дебели от мен 😂😂😂😂това двцата са целите изтъкани от непоправима искреност. Та може там да се юрисъединя, за да се чувствам една идея по-слаба
ПП: слагам часовника и хукваме по паркове да видим кой кого ще измори (🤪макар да знам, че децата ще са категоричните победители още от сега, давам си кураж да издържа)

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 09:49 от fotokod

# 648
Фотокод, дай ги тез упражнения, ако нямаш нищо против 🙂.

# 649
  • на острова на мечтите
Заек, аз реших бисглицинат и си взех няколко опаковки. Пише 3 капсули дневна доза, но понякога не успявам да закусвам, или обядвам в колата и не нося интеграторите с мен, за да не се сготвят в колата, та не оставам под предписаното количеството.
Натка, имам такава диетична сол. Ще видя после състава й. Видях, има много калий ( potassio cloruro e potassio citrato, и магнезий има). Ще заменя с нея солта която използвам. Четох че има калий и в орехите. Обичам много и понякога прекалявам😋 А и авокадо често прибавям към менюто. Подозирам че е от липсата на вода. Бях изпила само около половин литър, но когато съм навън хич не обичам да ходя до тоалетна и избягвам да пия вода.
Благодаря ви за полезните съвети. Имам още много ама много да уча и все откривам топлата вода 🤣
П.П. Фото, разсмя ме! Папчо ме кара да си говоря сама, мислейки, че говоря с ММ, който вече е заминал нанякъде 🤣 Веднага след това, започва да се смее.
Благодаря и на теб! Ще си набавя и магнезиево олио.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 15:59 от danilu

# 650
alivi, ще ти пусна линк на лични, а тук слагам името на профила, че не знам форумът как третира линкове от фб 🤔

Скрит текст:
името на профилът е - порция жизни. рустам уманов

danilu, смях се с глас!!!❤Папчо

ПП: разкатаха ми фамилията 8 000 само по детските площадки под жаркото слънце, сега съм вкъщи с крака “на свещ” на стената 🤪 ММ ме чака, да ходим на обиколка 🫣😵💫днес ще ударя 26к усещам

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 18:12 от fotokod

# 651
Много сте лоши, що не казвате, че е 1-во число. Аз откъде да знам Joy

Нова тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1781598

Общи условия

Активация на акаунт