Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 90 (м. май)

• 18 259
  • 651
  •   1
Отговори
# 105
За мен важи ли? И аз съм на морето :Joy

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 16:21 от alivi

# 106
Гущерът ни е манекен на темата, че и през повечето време е сам петел в тоя курник тука... Joy За него трябва похвала пред строя дори само задето не избяга като го накацахме с метлите отначало, а повярва че е за хубаво Grinning Тя тая част е трудната, после става все по-лесно, само да е мотивиран човек.
Я го виж сега какъв е скоклив - ще засрами 20 годишните. А край мен нещо не ми вярват че мъж на такава възраст може да си е в силата, а не животът му да е на дивана с космодиск, магнитни наколенки, хапчета за кръвно...

# 107
Хаха, нали и да се черпят с приятели в аптеката Satisfied

# 108
Недей че съм се нагледала, ти отвън пред аптеката ако видиш каква седянка става... И си препоръчват хапчета един на друг както тука си хвалим рецепти за кюфтета. А черпенето е в кръчмата също че нали един живот се живее... То егати живота ама нали така е лафът. И ми се чудят на мен като си поръчам вратна пържола или някое шарено месце, клатят главите че не било хубаво това Grinning

# 109
В сеирджийската тема оплюха Светая Светих на Натка - кифтйетата... като една от най-нездравословните храни, пу, пу, анатема!

Това си харесах, секси са... ох, да си взема ли?

https://www.amazon.de/-/en/dp/B08YR8QS65/?th=1

# 110
Я дай линк.

Като не разбират, ще плюят ами. Да не ги ядат Sweat Smile

# 111
Не я знам коя е тая тема, но явно съм права да не ходя там Joy
Техните кюфтета ако са нездравословни, това си е техен проблем, аз от моите нямам оплаквания Grinning

# 112
Добре, че преди година и малко отгоре цопнах в тая тема. Излезнаха ми резултатите и помня как в някакъв шок и ужас влезнах в бг.мамма и се приземих тук.
И кифтета се научих да правя и други работи. Уви, не мога да се захвана още с тренировки, но и това ще дойде.
Мой приятел ми похвали това устройство за следене на глюкозата. Цената е супер според мен. Някой пробвал ли го е?
https://www.dexcom.com/bg-BG/dexcom-one-plus-shop

# 113
Защо не можеш да тренираш?

# 114
Добре, че преди година и малко отгоре цопнах в тая тема. Излезнаха ми резултатите и помня как в някакъв шок и ужас влезнах в бг.мамма и се приземих тук.
И кифтета се научих да правя и други работи. Уви, не мога да се захвана още с тренировки, но и това ще дойде.
Мой приятел ми похвали това устройство за следене на глюкозата. Цената е супер според мен. Някой пробвал ли го е?
https://www.dexcom.com/bg-BG/dexcom-one-plus-shop
Имай предвид, че сензорът се ползва за ограничено време, обикновено 2 седмици. Аз съм пробвала друга марка, този точно не, но вероятно е същия (не взаимозаменяем, само принципа), само апликацията към него е различна.

# 115
Елора,
Имам някаква хронична умора, може да е от неоптимални щитовидни или от ниския феритин, или надбъбречни или от това че никога не съм тренирала силови... 
Nevermoresleep,
Този сензор е за 10 дни и с не всички телефони е съвместим. Но пък мисля, че ще ми даде добра информация кое как ми се отразява.

# 116
Мда, не всеки обръща внимание че този сензор е за еди колко си дни и после се изхвърля, т.е. за еднократна употреба са. Така че чак супер да е цената - за повечето хора не е евтино.
Иначе спор няма, полезна играчка си е, много би помогнал с наблюденията.

# 117
Освен това не е зле да се провери дали не трябваше да се калибрира, както и да се използва приемник, апликатор или нещо там допълнително...А от един модел на Декском имаше и оплаквания за неточности /не знам дали това е оправено/.
Днес вечерята беше телешки бургери, айсберг, розов домат.

# 118
Елора,
Имам някаква хронична умора, може да е от неоптимални щитовидни или от ниския феритин, или надбъбречни или от това че никога не съм тренирала силови... 
Nevermoresleep,
Този сензор е за 10 дни и с не всички телефони е съвместим. Но пък мисля, че ще ми даде добра информация кое как ми се отразява.

А друго правиш ли? Или никакъв спорт.
Аз също съм имала тази хронична умора, ама пак си правя упражнения.

# 119
Скромната закуска на Гущера:

В страна, дето или са дюнери, или всичко е джвъчка с много пържени картофи, трябва да стигне до вечеря. Simple Smile Имам чувството, че само в България и Сърбия навсякъде можеш да си купиш 5 кюфтета. Останалият свят е тотално изостанал! В случая - Кипър и явно копират от англичаните. Картофи, картофи, картофи...

Общи условия

Активация на акаунт