Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 601
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 1 095
Успяхме да се свържем. Печели тонколонка от Великденската игра🥰
Честито! Мислех, че отдавна са раздадени наградите.

# 1 096
Скрит текст:
bochko.bg/promo

# 1 097
  • София
Какво става, скандални награди и количества, а сумите поне 20 лв.
Няма да дам пък!

# 1 098
Сумите така и така ги даваме. Играта можеше да я няма. Това е бонус. Не задължават никой да купува. 😉
Аз купувам друга марка, ще видя дали ще се включа. Куфара ми хареса ама не ми е важен.

# 1 099
Накрая ще останат да им участват само тези с фалшивите бележки и поне ще лъснат😀

# 1 100
Наистина прекаляват вече. Особено Бочко, на предната игра с Лили -15 лв на касова бележка, в правилата комплекта награда пишеше, че струва към 25 лв... Дюрасел, Жилет и другите по същия начин , някакви мижави награди. Някой знае ли, кога ще се теглят Лед маските на Дав в Лили ? Пише майска игра, но никъде дата на теглене в правилата.

# 1 101
Накрая ще останат да им участват само тези с фалшивите бележки и поне ще лъснат😀
И баба Р. на плажа с чадър Бочко... 😅

Ох, наистина много са завишили минималната стойност за участие, навсякъде.
Но пък, да, не сме задължени да купуваме... Така си отсяваш какво наистина ти е важно. Simple Smile

# 1 102
Да се похваля и аз.
Скрит текст:
Веднага получих на емейл ,да персонализирам /в спам/,обаче кодът беше различен от кода на капачката.При вас така ли беше?

# 1 103
  • In The Middle Of Nowhere
Защо пък трябва да са еднакви тези кодове? Кодът който се генерира след спечелване е съвсем друг.

# 1 104
Ясно,аз мислех че това е кода който печели.Благодаря!

# 1 105
Някой знае ли по колко ваучера на Озон/Дистрикт се падат на ден от КК?

# 1 106
на ден по 7 ваучера
129-7 до 122 днес, през една страница на тази са го обяснили

# 1 107
Скрит текст:
bochko.bg/promo
Оле,жесток е този куфар! Но наистина много висока сума за покупка на фона на малко награди...

# 1 108
На КК според мен алгоритъма е да пуска код след точно определена минута в даден час, като примерно на десетия код, т. Е. десетия играч. Затова има разминавания в часовете. Поне на глово то забелязах нещо такова
П. С. Ще помоля за кит кат от кауфланд, ако някой няма да си го ползва,че днес изтича

# 1 109
  • София
Изтеглен е потребителят, който печели своя мечтан уред от Ariete.

Честито на: BаkeryQueen

Общи условия

Активация на акаунт