Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 627
  • 1 211
  •   2
Отговори
# 1 080
# 1 081

Има я по-назад в темата. Аз днес бях тръгнала да купувам, но в Била не продават такива.
Попитах служител, търсихме по регалите и тя звъня после някъде и каза, че нямат такъв артикул. Тя е от тези смотаните дето на брошурата са изредени доста филиали, че някои артикули не се предлагат в тях.
Ще търся в други магазини.

# 1 082
Пропуснала съм, че е споделяна.

Няма такъв карък! По отношение на ваучера на Озон де. За не знам кой път играя в часа, в който да падне ваучера и някой го грабва пред носа ми.
Проверявам- оставащи ваучери 130, играя- плачещо човече, веднага проверявам-оставащи 129 Rage Няма и половин минута! Еми, не е моя подарък, ваучерът на Озон. Ще трябва да спра. Няколко пъти го решавах Satisfied
Кóлата реши да ме компенсира и спечелих тениска

# 1 083
A на мен ми отговориха, че ще направят проверка и ще ги получа до края на седмицата.
Вчера спечелих ваучер за 30 лв. Уж сътрудник ще се свързва с мен, нито мейл, нито обаждане.
Ето какво пише в ОУ на Moment. Та ще ги търся аз.
"7.8. В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: info@promomoment.bg, или на телефон: +359 889 75 33 22"

Преди 2 дни писах на посочения е-mail и днес имам отговор:
"Здравейте,
Благодарим Ви, че ни писахте.
Можете да очаквате Вашия ваучер до края на тази седмица на имейла, с
който сте регистрала касовата бележка.

С уважение,
Екипът на Хенкел"

Дописвам: Току-що получих и ваучера Grinning

# 1 084
# 1 085
26 лв минимална стойност ? Че то поне автомобил да даваха. Ще пропусна.....

# 1 086
  • София
Точно това си мислех и аз, много голяма сума за участие, малко награди.

# 1 087
A как разбирате дали се е паднал?
Отиваш на трите вида ваучера и гледаш колко са налични
Скрит текст:
Скрит текст:

два пъти досега виждам, че на Стийм е с 1 ваучер повече
ама като не ми трябва не играя за него.
в 00:00 часа бяха 136 ваучера
на ден по 7 ваучера значи днес още по 3 от вид
има за спечелване.
[/spoiler]

И аз се каня от няколко дни да питам как ги виждате. Дали при мен е проблем от самото приложение?
Наградите от седмичните промоции ми дава такава цифра колко са налични от колко възможни. За ваучерите на Озон и Дистрикт не виждам нищо. Версията на приложението е V2.172.2
Някой да е с по-нова версия? Предположения защо не всички потребители виждат бройката?

# 1 088
  • София
Ванилия натисни ограденото и ще видиш бройката

# 1 089
Ванилия натисни ограденото и ще видиш бройката
Скрит текст:

Боже! Там изобщо не се бях сещала да натисна. На другите се вижда свободно като влезеш и реших, че нещо не е ок. Благодаря много!

Преди няколко дни минах да си взема спечеления ваучер от Хепи. Оказа се карта пластика заредена с 50 лв за консумация в ресторантите им. Беше в бял плик с логото на Хепи, залепена на чисто бял лист и нищо друго вътре.
На гърба на картата пише, че се използва многократно до изчерване на сумата, но има срок до 31.08.2025.
А дамата, с която обмених няколко @-а ми писа, че нямало срок. Kомуникацията беше малко счупена с нея.  Писа ми с изказ на развален български, пък иначе маркетинг мениджър. Като цяло очаквах повече от тях като марка позната вече поне 20+ години.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:58 от *Ванилия*

# 1 090
На някой звънели ли са от номер 028082046? Звънели са на майка ми, но не е успяла да вдигне. В стара тема са писали, че е игра на Билла, но не сме участвали в такава.

# 1 091
Рали, на мен са ми звъняли от този номер през декември от Билла - тогава бях спечелила от първата седмична томбола на кампанията „Коледа с БИЛЛИ“ ваучер за гориво.
Може да е резерва от някоя от кампаниите им.

# 1 092
Имам  имейл  от L’OR  кафе  печеля шапка.Чакам си тениската на Coca-Cola, от началото на месеца.

# 1 093
Моята серия във Фейсбук продължава. Бях престанала да играя там и основно в Инстаграм се включвам. Сега за 2 дни, 2 награди. Heart Eyes Спечелила съм от Event Baby Care. Heart

# 1 094
Успяхме да се свържем. Печели тонколонка от Великденската игра🥰

Общи условия

Активация на акаунт