Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 565
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 1 155
  • оттам, откъдето започва България
Звънях им по телефона и те ми казаха мейл на който да изпратя данните си и бележката уж те да ме регистират.
Ще регистрирам бележката в тази кампания настина нито съм доволна от праха нито от организацията на играта им.
https://perwollmoneyback.henkelpromo.bg/

Не знам как се разбира т. 8.3. от правилата. Thinking
Аз съм участвала в игри на P&G с връщане на продукти, но досега не съм плащала разходите по връщането.

8.  ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ

8.1. В рамките на периода на Кампанията един участник може да върне не повече от два артикула. По отношение на възстановяването ще се прилага действителната цена на Участващите продукти (намалена с всички приложени отстъпки), закупени с регистрираната фискална касова бележка/данъчна фактура.

8.2. Възстановяването се извършва по сметката на участника, след като бъде установено, че са спазени всички изисквания за извършване на възстановяването, в рамките на 30 дни от валидирането на върнатия продукт.

8.3. Участникът поема всички разходи, свързани с изпращането на документите и продуктите до Агенцията.

# 1 156
Код от Йетел за Практис -15% някой ако иска, да ми пише л.с.
Да питам -от коя бирена игра може да е капачка с житни стъбла нарисувани и 500000 награди?
За протокола с мрънкането...никъде ме няма... Здраве и късмет да има за всички!

Може би е тази https://bbq.shumensko.bg/

# 1 157
Кое е това приложение? Дайте повече информация ,не става ясно нищо..
Коя е тази игра Майкрософт 🤔
Като си влезеш в профила, трупаш точки като всекидневно използваш търсачката на Bing, питаш техния ИИ, "рисуваш" с него и т.н.т.
След като събереш необходимия брой точки за наградата, която си си избрала, си я взимаш

Ето и заявения вече ваучер Simple Smile

# 1 158
  • София
https://promo.alvina.bg/
Това е Алвина-Медикс

на Жуск-печелившите
Скрит текст:
Печелившите са изтеглени на 29 май 2025 г.
Те ще бъдат публикувани на тази страница след тяхното съгласие.
Гергана Сребрева
Петя Мънкова
Райко Райков
Ангелина Янева

Хмм, печелившите трябваше да са 5....? Rolling Eyes

"Ако успееш да събереш 300 точки, ти автоматично ще участваш в тегленето на 5-те JYSK ваучера на стойност 850 лв. на 29-ти май 2025 г. Колкото повече играеш, толкова по-големи шансове имаш за печалба."

# 1 159
Glovo си измиха ръцете, казаха ми, да си блокирам картата и да се обърна към полицията, за ...4.19 лв.

Никаква сигурност няма това приложение, имайте го предвид!

# 1 160
  • у нас
Може да е полезно за някой. За 1 юни

# 1 161
  • София
Ранобудна, по това, което прочетох за собствена сметка се изпраща ползвания продукт, от който не си доволна до Рекламната агенция. Някъде пишеше и какво количество трябва да е минимум за да се изпрати и признаят рекламация.
Аз не участвам в игрите на Первол, защото съм претрупана с перилни препарати, но се зачетох.

# 1 162
  • София
Цитат
Здравей,

Този уикенд е дeтски уикенд в Cinema City !

Кога: 31 май и 1 юни
Къде: всички кина на Синема Сити
Какво: Избрани детски филми - 8 лв/билет за всички възрасти
А на бара: детско предложение - малки пуканки, сокче Теди и бонбони Мамба - 9 лв/меню, до изчерпване на количествата

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
ПРОГРАМА
Цената от 8 лева за билет важи само за посочените 2D и 3D филми и само за прожекции на 31ви май и 1ви юни 2025 г., обозначени с “Детски уикенд” в програмата на киното.

# 1 163
Ваучера на Дистрикт в КК още не паднал. Напомням и за петъчната игра в 17ч на КК.

# 1 164
  • оттам, откъдето започва България
Ранобудна, по това, което прочетох за собствена сметка се изпраща ползвания продукт, от който не си доволна до Рекламната агенция. Някъде пишеше и какво количество трябва да е минимум за да се изпрати и признаят рекламация.
Аз не участвам в игрите на Первол, защото съм претрупана с перилни препарати, но се зачетох.

Аз също не ползвам Первол и не съм участвала в тази игра, но просто заострих вниманието на AniMM.
Поне 50% от съдържанието трябва да е останало.

# 1 165
Ако някой желае може да се пробва за Дистрикт в Колата,все още не се е паднал. Blush

# 1 166
Domestos Power Foam те кани в първата си интерактивна баня, където пяната е твоят помощник, а микробите – мишената! 🎯
Използвай силата на 360° технологията, за да стигнеш до всяко ъгълче и да се справиш с вирусите и бактериите като истински професионалист по чистота. 💥 Всеки ход има значение. Всяко пръскане е стъпка към победата. 🌟
А след като завършиш мисията? Очакват те награди – регистрирай се в томболата за лимитиран Domestos мърч – ти сам избираш дамски или мъжки дизайн:
⚆ х5 тениски
⚆ х5 худита
⚆ х5 органайзера за почистващи продукти
А към всяка награда получаваш и продукт Domestos Power Foam.
Готов ли си да влезеш в играта? Старт тук 👉 https://domestos.ulpromo.bg/

#DomestosPowerFoam #TimeToTurnItUpsideDown #UpsideDownCleaner #Unstoppable

# 1 167
Ако някой желае може да се пробва за Дистрикт в Колата,все още не се е паднал. Blush

12 кода отидоха на вятъра..

# 1 168
Още не е паднал. Само гълта кодове Rage

# 1 169
Още не е паднал. Само гълта кодове Rage
Да. и на мен ми ги глътна Sad

Общи условия

Активация на акаунт