Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 591
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 1 170
Кодът на Дистрикт падна м/у 16,10ч. и 16,12ч. За тези, които си пресмятат.

# 1 171
  • София
От играта в bg-mamma:

Изтеглени са потребителите, които печелят награди от Aквапарк София!

Семеен билет за Aквапарк София (за двама възрастни и едно дете) печелят:
Монако
Soul Free
zh_NaDeto
Shu34
Gehenna

Детски билет за Аквапарк София печелят:
KalinkataMalinkata
Koledna elha
Stitch.
Memento_mori
bellaK
Qnka808
Azy
mariat
bialata3
Oceans

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 04.06.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Aquapark Sofia. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  валиден имейл
-  телефон за връзка   

Билетите ще бъдат изпратени от екипа на Aquapark Sofia до пет работни дни след края на обявения в темата срок за събиране на лични данни.

*Билетите могат да се използват еднократно в който и да е ден от седмицата – делничен или уикенд – и са валидни през цялото лято, считано от 2 юни 2025 г.

# 1 172
  • София
В кока кола

# 1 173
# 1 174
  • у нас
Забравих за часа на КК, ама то пак са "щедри". Защо не ги спрат тези петъчните награди? По една, две... Просто е безсмислено.

# 1 175
  • Сливен

Само часовете имат разлика. Може да ги видите в Инстаграм профила.

# 1 176
# 1 177
  • София
Честито на печелившите за Аквапарк София! 🎉 Така се надявах..

# 1 178
  • София
Ох, и аз толкова се надявах на аквапарка, често минаваме и децата все го сочат. Чудя се на късмет ли са наградите тук или има общо с активността във форума, защото забелязвам, че има хора, които са едва ли не във всяка една игра печеливши.  🤔

Иначе, нали уж се бях отказала от КК с моите милион пропилени кодове, ама нямах си работа аз, та отворих и видях, че Озона не е паднал, викам давай да се пробвам. Е, в рамките на 3 минути пуснах 8 кода, съответно естествено кода падна точно тогава, но при някой друг. Изнервих се, че пак се подведох 😤

# 1 179
  • Пловдив
Кое е това приложение? Дайте повече информация ,не става ясно нищо..

Извинявам се, минавам съвсем телеграфската, че съм на работа. Утре ще се опитам, да обясня подробно (и със снимки), че хич ме няма в това отношение

# 1 180
Благодаря ви много, предварително 🫶🏻
Кое е това приложение? Дайте повече информация ,не става ясно нищо..

Извинявам се, минавам съвсем телеграфската, че съм на работа. Утре ще се опитам, да обясня подробно (и със снимки), че хич ме няма в това отношение

# 1 181
Ей, с формуна счупих каръка на 2025та, този Аквапарк ми е първата награда от световно известните чаши на Швепс... Направо мислех да спирам с опитите за годината.

# 1 182
И аз завършвам месеца с тениска на КК, от алкохола няколко награди -Каменица и Мартини и туй то. Пожелавам повече късмет на групата от форумните игри и от   сладките изкушения , че нещо ни пропускат.

# 1 183
  • оттам, откъдето започва България
Не помня дали е споделяна
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 21:49 от Ранобудна

# 1 184
Нова игра на Queens от 02.06.2025г.
https://promo.queens.bg/

Общи условия

Активация на акаунт