Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 102 296
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 1 185
Търсех информация как да се свържа с модератор, защото неколкократно подавам сигнали под публикации на един потребител и нищо не следва от това, но открих.
Иначе качих пет килограма от отдаденост по игри с покупка и не съм спечелила и торба, но сладко изядох за една рота войници. Добре, че е инстаграм.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 00:14 от КалиКали

# 1 186
Благодаря на потребителят, който постна линка с победителите от играта на Юск. Ден и половина никъде нищо не пишат. В сайта им нищо не виждам. Само във ФБ страницата им от коментар на спечелил и тук видях. Предполагам, че може би първо са искали да уведомят печелившите, но кой знае. Имах някакви надежди, тъй като почти всеки ден съм достигала лимита на броя игри, даже понякога и от различни устройства. Като знам колко време ми е отнело(съм загубила) се чудя колко ли трябва да са играли спечелилите? Почнах да си мисля, че или нещо не съм направила като хората при регистрацията, или ми е зачело нещо за спам/измама. В крайна сметка сигурно са играли доста хора, така че най-вероятно си е до късмет. Здраве да е Smile В игрите на Юск от години играя и нищо. Както и да е, адмирации за темата, много е полезна. Късмет на всички Flowers Four Leaf CloverSimple Smile

# 1 187
  • София
Аз публикувах Юск-победителите макар, че трябва да са 5 а само 4 са написани
тук се коментираше на  Милка игрите със зайците, че може и с 1 участие да те изтеглят
а да играеш всеки ден и да не те изтеглят.
Карти с по 1000 лв спечелили с 1 билет от Кока-кола-аз имах поне 20 билета на 3 телефона и не ме изтеглиха.

Спечели двойна покана за култовия концерт "60 години Димитър Воев" на 7 юни в София
и тук билети за същия концерт до 05 юни
спечелете книга до 05 юни

изпращам май месец с две награди
колконка Босе от Чио чипс-дойде
и карта с 600 лв от Лукс и Кауфланд-чакам я

# 1 188
  • София
Аз публикувах Юск-победителите макар, че трябва да са 5 а само 4 са написани
Юск са си написали точно преди списъка с печелившите, че ще публикуват имената им на уебсайта само след тяхно съгласие, т.е. последният печеливш може да не се е съгласил да му качат името на сайта.

# 1 189
  • Под Слънцето
Разнасям 5 дена 2 кутии с регнати кб из страната и не ми оставаше време да изровя и изпратя печелившата  за валидиране на награда. Днес я метнах, но сигурно вече са теглили резерва, та някой ще се зарадва.
Иначе благодарности на lite16 за инфото и линковете. Много бих искала да присъствам на този концерт, да ме бутнат спомени от 90-те...
А днес са ми прибрали 2те топки от Карлсберг , последните ножове от Каменица, 3 тениски на КК за момчетата от квартала, които  2 месеца пиха само Хайнекен заради моите участия в играта и наградите от там -2 комплекта с по 1 топка с помпа , тениска и некво чанте с дръжчица. Помня, че в наградите пишеше раница.. ама няма се занимавам. От всичко доволно- има да раздавам и радвам различни хлапета из квартала.

# 1 190
"Чашата" по скоро "Халба" от меглето, термо, 650мл. Додииии 😄 , ще слагам бирата на ММ или мойта количка вътре на плажчето. 😃
Изключително бързи. Със спиди дойде пратката, а това е номера на агенцията. Не я започних за съжаление, ама ако някой някога го търси. Да знаете! Награда ще да е! 😃
+359878601763

# 1 191
# 1 192
  • Nesebar
Вчера мъжа ми пазарил в Метро Бургас за над 200лв и са му подарили 5 кг спагети.

# 1 193
Вчера мъжа ми пазарил в Метро Бургас за над 200лв и са му подарили 5 кг спагети.
Това си е описано в брушурата,мога да допълня, че се полагат по 5 бр на карта.

# 1 194
  • Телиш/Плевен
Аз направо не мога да повярвам... Печеля дрон!!! Scream Heart Eyes Tada

# 1 195
Лале, страхотна награда! Много красоти да заснемете с него!

# 1 196
  • Сливен
Само за София е играта, където са магазините им.

# 1 197
  • София
Не се отчайвайте, в тази игра на Хепи има 100 билета за аквапарк - успех на тези, които ще включат и дано повече хора се похвалят:
https://happy.bg/blog/99/1-%D0%B2%D0%B8-%D1%8E%D0%BD%D0%B8-%D0%B … D0%B3%D1%80%D0%B0

Играта е в Хепи и се изисква да се добави "Детско Меню"

# 1 198
  • София
Не се отчайвайте, в тази игра на Хепи има 100 билета за аквапарк - успех на тези, които ще включат и дано повече хора се похвалят:
https://happy.bg/blog/99/1-%D0%B2%D0%B8-%D1%8E%D0%BD%D0%B8-%D0%B … D0%B3%D1%80%D0%B0

Играта е в Хепи и се изисква да се добави "Детско Меню"

В Хепи на Раковска в София отидохме с близка и детенцето ѝ. Попитах сервитьора като донесе картите, дали има и такива с "опитай пак" и той каза, че са ги махнали, защото би било разочароващо да се падне именно това. При нас се паднаха тебешири, което е и разбираемо, предвид че са най-много като бройки.

Сигурно ще се включа в играта на Куинс, въпреки че ме пропускат от години. Ножовете ще влязат в употреба, но пак е малко скучен наградният фонд.

# 1 199
Аз направо не мога да повярвам... Печеля дрон!!! Scream Heart Eyes Tada

Страхотна награда, честито!

Общи условия

Активация на акаунт