Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 902
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 750
Нова игра, само за Кауфланд

# 751
  • София
Писахте ли на ДМ да ви го изпратят след като са се забавили?
ДМ са с най-лоша организация откъм игри пестят от куриери.
Искат само в техните магазини да се получават.
Скрит текст:
И аз бях спечелила комплект паста и четка за зъби като сегашните април 2024година
Дадох магазин(София кв "Свобода") който е на 5 спирки с автобуса
и след 1 месец някъде ми писаха, че са го изпратили.
Когато отидох беше само 1 касиерка, която чакахме да дойде човещинка е до тоалетна или да изпуши цигара да изпие кафе, след като обслужи 5 човека пред мен бях на опашката й дадох разпечатан лист
от мейла, че имам за получаване награда.
Да тук е ама да изчакам да си обслужи всички клиенти, изчаках още 3,
ама те хората влизаха в магазина и се натрупа опашка.
Попитах я смята ли да ми даде изобщо наградата.
Ами да съм отишла следобяд когато нямало хора.
Не й е това работа да дава награди, работа й е да зарежда стоката и да обслужва клиенти,
след 20 минути, а може и повече да са били си взех разпечатания лист и се прибрах в къщи.
На другия ден втори опит-беше друга касиерка.
 Дори и да нямаше клиенти стоеше на касата казах за какво съм -да тук ви е наградата.
Подписахме 2 протокола-показах си личната карта и ми даде
паста и четка за зъби - всичкото това за има няма 5 минути.
Казах, че съм идвала предния ден стоях и чаках 20 и повече минути,
но не ми дадоха наградата. Ама как така?
Ха де, как така?
Царя дава-пъдаря не дава.
ДМ са с най-лоша организация откъм игри пестят от куриери.
Искат само в техните магазини да се получават.
И вече не се включвам в техните недомислени игри с мижави награди.
Въоръжете се с търпение за чакане и търсете управител за наградата.
Или си вземете книжка за четене.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 15:59 от lite16

# 752
  • Под Слънцето
Мале.. тия тениски от КК са уголемени, да си знаете.
Добре, че не ги поръчах всичките ХЛ, че трябваше да търся и колани към тях.
Л са ми кат ХЛ тези, които дойдоха сега.
Нов куриер на Еконт за квартала ми, супер неориентиран. Освен че  го навигирах, поиска да му обяснявам
какви били тези тениски. Да бе!
А, и току що ми звъннаха от Велукс за играта. Жената се оплака, че много хора не разпознавали бранда и
не били чели условията. Айде , честито!

# 753
Изтеглени са потребителите, които печелят пакет от новите Pampers Pants. Това са:

Koledna elha
Muffin...
Papilio_
KalinkataMalinkata
iрене

# 754
  • оттам, откъдето започва България
Има ново предизвикателство:
https://www.bg-mamma.com/?action=loyalty_program;sa=campaign

# 755
  • у нас
Последното теглене на Орехите беше на 22.04. Нищо не съм получила. Какво чакат? Срокът от 30 дни изтича вдругиден. Някой получил ли е си наградата от това теглене?

# 756
  • Варна, Пловдив
Привет, точно получих тениската на КК, уголемена е, писах Л, а е трябвало М. Както и да е, чудя се дали да се занимавам, уж имейли с името писах, после втори път, че им било дълго, та  го съкратих, но ни първото, ни второто имат общо с 4те сърца на тениската - на мястото на името има само 4 сърца. Къде трябва да им пиша? Сестра ми има също да получаваи се чудя какво ли ще бъде при нея.

# 757
  • Велико Търново
Последното теглене на Орехите беше на 22.04. Нищо не съм получила. Какво чакат? Срокът от 30 дни изтича вдругиден. Някой получил ли е си наградата от това теглене?
Току-що получих имейл за престилката от последното теглене, че се намира в Easybox.

# 758
Днес получих смс, че е пристигнала престилката  от последното теглене в изи бокс

# 759
  • Под Слънцето
Хм, при мен имената и прякорите отговарят, но на снимката бяха в черно и запълнени, а всички са с червен контур и вътре празно  бели.

Скрит текст:

# 760
Супер изненада е наградата от форума на Памперс, точно съм на тази вълна с беба.

Дойде ми и изненадата от Hipp baby club:
Скрит текст:

# 761
# 762
  • Варна, Пловдив
Хм, при мен имената и прякорите отговарят, но на снимката бяха в черно и запълнени, а всички са с червен контур и вътре празно  бели.

Скрит текст:

И при мен сърцата са с червен контур.

# 763
Аз днес имам СМС,за престилка от последното теглене.

# 764
  • у нас
Ей, мрънкането, тук, помагало. Получих смс и аз, и минах да си взема дъската. Радвам се, че са се активизирали и пуснали пратките.

Общи условия

Активация на акаунт