Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 771
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 840
Играта или каквото е там на Old Spice, обаче не намирам читави правила:

https://pgoldspice.jebbit.com/zbjrzevy

# 841
☺️

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 10:34 от Elenaofa

# 842
Игра на електронните ваучери за храна Плъкси.
https://promo.consumers.pluxee.bg/

# 843
  • Пловдив
Идвам с един въпрос.
Приятелка получи смс от Бургаско за хамак, като кликне на линка за данните за получаване на наградата, ѝ се отваря регистрационната форма на играта.
Някой друг да е имал такъв проблем? И как го е решил?

# 844
Моля ви някой да удари едно рамо за ваучер за Озон от Колата.Изплъзва ми се за трети път вече в рамките на минути. Disappointed

# 845
Аз днес се събудих със съобщение от Puffies Club:

Играх за кула Монтесори, но съм спечелила ваучер. Blush

# 846
  • у нас
Браво на Фантастико и Персил! Много са бързи.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 11:44 от Sinara

# 847
Няма да ти помогне никой, за кой път вече питам..
Моля ви някой да удари едно рамо за ваучер за Озон от Колата.Изплъзва ми се за трети път вече в рамките на минути. Disappointed

# 848
# 849
И аз съм със смс от пуфис за ваучер. Днес съм рожденичка и много се зарадвах. След два дни и синът ми има рожден ден...дано получа и някой друг смс😃

# 850
  • МИНДЕРА
От олинеза защо няма за предната седмица победители,два месеца игра с много малко награден фонд и теглене на печеливши със закъснение.Ще пропусна участие в бъдеще,6 големи награди са изтеглени до 22.05,играта свършва в края на месеца

# 851
От ДМ игра за първи път спечелих продукт за тест на Нивеа, но си го получих на домашен адрес.

На Олинеза хем виждам сроковете и от дата коя до коя участват в теглене, хем четох преди ден отново правила и пак не мога да ги хвана когато публикуват в бройки. Все малко ми се виждат за големите награди.

# 852
Тест продукт на Нивея от ДМ и аз получих с куриер на служебния адрес. Хареса ми крема, само не  мога да кажа колко ще е добър като слънцезащитен, защото тези дни няма много слънце, но за основа за грим е много добър и се разбира с продиктите над него.

# 853
Много е яка, но ще остане за мъжа, М за ХЛ 😃 аз ще се боря за XS явно 😆

# 854
Комуникацията с КК е отвратителна. Пишеш им за спечелената ти тениска , никой не отговаря, въпреки че си спазил всичко и си си въвел кода от имейла. За една тениска да им се молиш...

Общи условия

Активация на акаунт