Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 753
  • 1 211
  •   2
Отговори
# 855
  • у нас
Нали на тениската на КК може само 8 символа? На показаната тениска са 10. Направо не можеш да ги разбереш.
И размер ХС няма. Започват от С, ТDK_91.

# 856
Кой е най-малкият размер тениска на КК? Има ли за малки човечета?

# 857
  • In The Middle Of Nowhere
Вчера си взех и аз тениската на кк, спечелена на 5ти, пристигнала на 20ти. Мисля, че всички ще си ги получат, трябва само търпение. Много съм доволна от качеството, мислех, че ще е нещо тънко, а е плътна и тежка материя. Размерът е С, най-малкото и е овърсайз модел определено, както сега е модерно. Аз съм 165 см и ми се иска да е с 2 см по-къса, но и така ще я нося. За жена към 168-170 см ще е идеално. Взимайте по-малките размери от това, което носите.

# 858
Здравейте, да Ви споделя къде да не участвате, ако отново си активират профила, тъй като го изтриха след като не изпратиха наградите на повечето, а на други са изпратили съвсем различни продукти. Не мога да кажа нищо за другите участващи, защото писах само на няколко от тях.

# 859
  • Пловдив
Няма да ти помогне никой, за кой път вече питам..
Моля ви някой да удари едно рамо за ваучер за Озон от Колата.Изплъзва ми се за трети път вече в рамките на минути. Disappointed

Никой няма да си ,,бие кисията"
Ако споделят, няма да има за тях.
Всеки би се възползвал, ако знаеше цаката..

# 860
Здравейте, да Ви споделя къде да не участвате, ако отново си активират профила, тъй като го изтриха след като не изпратиха наградите на повечето, а на други са изпратили съвсем различни продукти. Не мога да кажа нищо за другите участващи, защото писах само на няколко от тях.

Антоанетка ли ги рекламираше тези или се бъркам?

# 861
Баш... това не беше ли на приятелката и Катрин марката.

За КК не знам как виждате къде, колко остават ама да се мъчите да хаквате нещо, не е ли малко прекалено?

# 862
Нямам представа коя е Антоанетка и дали ги е рекламирала, бях попаднала случайно на giveaway'a. Confused

Антоанетка ли ги рекламираше тези или се бъркам?

# 863
Моля ви някой да удари едно рамо за ваучер за Озон от Колата.Изплъзва ми се за трети път вече в рамките на минути. Disappointed

Едва ли има цака,просто ако имаш повече кодове и късмет ще спечелиш.

# 864
Редактирам: Потърсих в google на компютъра и страницата им в ИГ се появява, явно са блокирали участващите...
И да добавя, че  нямаше да публикувам никъде нищо, ако бяха обяснили примерно, че не са предвидили толкова участващи и т.н. вместо да ми харесат съобщението (което за мен е подигравка), а и преди това се опитах да се свържа с тях- без никаква реакция от тяхна страна. И накрая си изтриха профила...

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 15:34 от nmy96

# 865
До участвалите в играта на LUX- какво съобщение ви изписа след регистриране на КБ?
На мен ми излезе- Благодаря Ви за вашето съобщение. Изпратено е.
Имам ли регистрация, нямам ли, чудя се.
В ОУ пише за pop- up, и такова не съм получила.

5.6. Като системни съобщения (pop-up), всеки един участник, който е регистрирал в периода на Кампанията касова бележка, ще получи едно от изброените съобщения:
Благодарим ви за вашето участие!
Касовата бележка вече e регистрирана.
Въведеният код е невалиден. Моля опитай отново!

# 866
  • София

Направо се чудя как да помогнеш след тези три публикации 🤐 Е гаси наглостта.

# 867
  • Велико Търново
Специално ходих до Била за Пуфис заради монтесори кулата и познайте каква съм бяла патица... Мислех, че играта е до края на месеца. Сега мога да си сложа бележката в рамка😃 Знам, че ще разберете какво е чувството 😆
Честити ваучери, момичета!

Иначе не съм се похвалвала тук, спечелих персил за една година 😊

# 868
  • у нас
За КК не знам как виждате къде, колко остават ама да се мъчите да хаквате нещо, не е ли малко прекалено?
За какво хакване говорите? Не разбрах. Колко ваучера остават се вижда, не е нужно IT умения.

# 869
За КК-голямо дебнене, изпускане на печелившия код не за минута, за половин минута. СумА ти опукани кодове. Спрях вече. Имам 4 останали, ей така, без следене ще си опитам късмета. Ако стане стане.

Лепило Момент. Купих си за 3 лв. за обувки. Трябва ми. Регистрирах се, хоп ваучер за 30 лв. Чиста работа.

Общи условия

Активация на акаунт