Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 680
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 960
Днес получих дъската от Орехите, от последното теглене.

# 961
  • София
https://www.instagram.com/reel/DJvlhTRoT8V/
Гивъуей на Бачорски до 17 юни в инстаграм

# 962
Споделих преди няколко дни за същата ситуация, бях писала и на няколко други участващи... Надявам се да е същата игра, защото бях писала и на другата марка и ако отново са направили колаборация с тях, това ще бъде двуличие... Не мисля, че ще изпратят нещо на някой, защото първият отговор на другия бранд беше, че наградите са били десетина... После бяха учтиви и предложиха да ми изпратят награда, ни отказах, защото не бях им писала за „подаръка", а защото другите бяха подигравателни и ме блокираха (за да им кажа колко лоша реклама си направиха).

Collection_Kabo ми се струва, че ще разчитат на антирекламата тук и в инста. Иначе не го разбирам? Видях играта още в самия ден и с желание се включих и изпълних условията им, като на стори видях, че искат да им се прати  адрес и им го изпратих на съобщение. Написах и размера си, ако ми се падне бански. Не е сийнато дори. Казах на две приятелки, които не играят игри и ентусиазирано се включиха и те не са получили бански или лосион. Няколко съфорумки от тук също не получихме. Много си неглижираха играта. Или някой, който нищо не разбира работи и поддържа страницата им, че така и не видя изпратени поне 5 адреса на момичета и моя. Сигурно сме и повече.
Благодаря за жеста на Йоана ♥ , да ми предложи да ми подари своя бански, който е получила.
Аз си чакам моя, до сега от всички игри са били коректни към мен. Може би ще си прегледат съобщенията и ще ни се извинят и изпратят наградите. Ще бъде хубаво Simple Smile Все пак идеята им за популяризиране на бранда директно през момичета, които ще носят банските и използват лосиона беше това, или?

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 08:15 от nmy96

# 963
  • Сливен
Редактирам се - от 29.05 е

# 964
  • София
https://kino.nova.bg/film/register
Някой може ли да ми каже къде се проверяват печелившите за тази игра?

# 965
https://kino.nova.bg/film/register
Някой може ли да ми каже къде се проверяват печелившите за тази игра?
Играта е до 1 юни.

# 966
Ваучера за Steam  в КК още не е паднал , който има кодове може да опита

# 967
  • София

Благодаря, че сподели. Целнах го. Сина ще е доволен.
Сутринта целнах и озон.

# 968
  • София
В играта на мастъркард и Лидл как точно се участва, автоматично ли е, четох правилата, но не се ориентирах. Имаме направени покупките, платени с такава карта.

# 969
Оф, DARE няма ли да пускат игра? Убих се да купувам техни вафли. Оня ден пак оставих 8лв. Smile

# 970
  • София
Оф, DARE няма ли да пускат игра? Убих се да купувам техни вафли. Оня ден пак оставих 8лв. Smile
И аз на това се надявам. Даже издирих сайт с кампаниите им, ама уви нямат активна, дано да пуснат. И у нас много се тачат.

Орбит също може да пуснат игра с награден фонд готините им куфари, а защо не гифт карти.
Сушардт също отдавна нищо не са пускали освен за кутии бонбони?

Миналата година юни месец "Хейнц" са имали активност, дано пак да се активират.
Ариел по това време са пуснали пералните..

В петъчните награди на КК са пускали чадър, плажен стол и сет.

Узото също са имали игра с приличен награден фонд.

Имало и някои активности само за "Фантастико".

Не знам на мен ми ли ме струва, че от година на година наградните фондове намаляват, а изискванията се увеличават?

Днес какви тегления се очакват?

# 971
Получихте ли продуктовите пакети от великденската игра на Милка?

# 972
В играта на мастъркард и Лидл как точно се участва, автоматично ли е, четох правилата, но не се ориентирах. Имаме направени покупките, платени с такава карта.

Четох ги и аз правилата. Изглежда ми, че е участието е автоматично. Особено предвид тези списъци, които споменават тук:

# 973
  • у нас

Благодаря, че сподели. Целнах го. Сина ще е доволен.
Сутринта целнах и озон.
Днес ти е късметлийски ден, значи. Честито!

# 974
Умирам за тези Heart Eyes
https://www.bgload.com/sr/%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0-% … 0%B1%D0%B0%D1%80/
Орбит нали сега имат игра без покупка. С покупка по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт