Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 767
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 945
Нова игра на Прингълс, без покупка. Моментна награда, JBL колонка.
Успеех на всички! 🥳🥳🥳

# 946
Първо - Честит празник!📖
Подарявам тези книги:
Скрит текст:
Пишете ми лс, който ги иска.
Доставката е за ваша сметка.

И второ - много ме дразнят игри с ревюта по сайтове и гугъл!! Просят си комплименти. После, който се доверява на отзивите да купува..🙄

И трето - (поправям се) БНТ са давали филма за Милен Цветков следобяд. А аз си го чаках сега вечерта.🙄🙂

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 21:55 от Kiara_

# 947
Аз с въпрос : някой спечелил от Джим Бийм, получихте ли имейл и от кой имейл ви писаха? Защото виждам името си, а нямам нищо в пощата. За теглене от 21 май става въпрос.

# 948
Е няма да ги чакам повече! Моля за имейл за контакт с “Орехите”. Имам дъска на 16.03. И все още я чакам. Моля за съдействие! Благодаря!

# 949
  • София
Аз също питах наскоро, защото получих счупена такава, но никой не ми отговори.
Писах направо на Белла България вчера на имейл: office@bella.bg
Е няма да ги чакам повече! Моля за имейл за контакт с “Орехите”. Имам дъска на 16.03. И все още я чакам. Моля за съдействие! Благодаря!

# 950
  • Там...
Аз им бях писала в месинджър относно код, отговориха бързо.

# 951
За проблеми с Орехите- пишете им на Месинджър/във Фейсбук на лични.

# 952
  • София
Не отговарят в Месинджър, няколко пъти им писах, излиза само автоматично съобщение.

# 953
Писали са ми от "Орехите" да отида да си взема дъската.

Аз все още чакам. От последното теглене ли е наградата ви?

# 954
Въпреки автоматичният отговор, продължавайте да пишете и след него. На мен ми отговаряха след няколко дена, ако сте упорити, мисля че ще съдействат.
Скрит текст:

# 955
Здравейте, опитвам да регистрирам бележка в играта на Кауфланд и Первол, но не ми приема регистрацията, а изписва, че играта е приключила. Според правилата е валидна до 23,59 часа на 25.05.2025. Къде мога да пиша за проблема?

# 956
И на мен ми дава същото за играта на первол ..все си казвам да не участвам в последния ден на играта,че винаги така става.

# 957

Collection_Kabo ми се струва, че ще разчитат на антирекламата тук и в инста. Иначе не го разбирам? Видях играта още в самия ден и с желание се включих и изпълних условията им, като на стори видях, че искат да им се прати  адрес и им го изпратих на съобщение. Написах и размера си, ако ми се падне бански. Не е сийнато дори. Казах на две приятелки, които не играят игри и ентусиазирано се включиха и те не са получили бански или лосион. Няколко съфорумки от тук също не получихме. Много си неглижираха играта. Или някой, който нищо не разбира работи и поддържа страницата им, че така и не видя изпратени поне 5 адреса на момичета и моя. Сигурно сме и повече.
Благодаря за жеста на Йоана ♥ , да ми предложи да ми подари своя бански, който е получила.
Аз си чакам моя, до сега от всички игри са били коректни към мен. Може би ще си прегледат съобщенията и ще ни се извинят и изпратят наградите. Ще бъде хубаво Simple Smile Все пак идеята им за популяризиране на бранда директно през момичета, които ще носят банските и използват лосиона беше това, или?

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 16:33 от Мама Лиса

# 958
  • Под Слънцето
За спечеленият самсунг s24 се разправях на този номер с Белла България.
Предупреждавам, че настроението на девойката е променливо.

# 959
Здравейте, опитвам да регистрирам бележка в играта на Кауфланд и Первол, но не ми приема регистрацията, а изписва, че играта е приключила. Според правилата е валидна до 23,59 часа на 25.05.2025. Къде мога да пиша за проблема?
Същият проблем!
Никой не ми вдига на посочения телефон и ще пиша на zina.stoycheva@bespoke.bg.

Общи условия

Активация на акаунт