Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 665
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Спечелете кино-билети до 29 май

на лепило "Момент" миналата година спечелих 30 лв
сега ще погледна след колко време ми пратиха ваучера на мейла.
По-малко от месец мина от спечелването до получаването на мейла.

на 28 септември 2024 съм спечелила
мейла от info@promomoment.bg
с ваучера със сериен номер и пин е от 17 октомври.
Записвам на коя дата съм спечелила и получила.
Проверявайте и спама

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 23:11 от lite16

# 931
Здравейте ,да Ви се похваля с две награди, ММ е със сак от Джак Даниелс , а аз от вчера с раница на Олинеза. Много се изненадах с тази раница, защото регистрирах бележката в  първата седмица. Въпроса ми е ,до колко време одобряват бележката на Олинеза? Вчера по обяд като получих мейла им отвърнах със снимка на бележката, но до вечерта  нищо.

# 932
  • София
Честит празник на всички!
Да споделя за наградата препарати от "Чисто". Вчера ми я донесе куриерът - 2 препарата за баня. Имаше приемо-предавателен протокол, а след това се връща в плик. Според мен доставката е колкото още един комплект. Странно ми стана колко усилия се изискват за два спрея за баня, но така са решили. Аз съм доволна.
 Дойде и тениската от КК - огромна, но доста плътна
Иначе не спечелих Косорито от КК, а си изгърмях повечето кодове там. Сега ще събирам цяло лято.

# 933
От Милва да доста бързи. Вчера си взех пратката.

# 934
  • Сливен
От Понеделник в Кауфланд приложението.

# 935
Две игри:

Flowers Four Leaf Clover

# 936

Утре синът ми има рожден ден,става на 2 годинки. За моя рожден ден преди два дни писах ,че получих смс от пуфис,снощи вечерта уцелих от кока кола ваучер. Е много се зарадвах,веднага му поръчах костюмче от сайта. Бяхме на гости и регистрирах капачката на единствената бутилка кола на масата. Абе когато си ти е на късмет...си идва при теб. Утре ще ви черпя виртуално и ще ви покажа моя синковец😃. Пожелавам късмет на всички от ❤️

# 937
Малкият късмет също е късмет, нека е заразен 🍀

# 938
Честит празник на всички!
Да споделя за наградата препарати от "Чисто". Вчера ми я донесе куриерът - 2 препарата за баня. Имаше приемо-предавателен протокол, а след това се връща в плик. Според мен доставката е колкото още един комплект. Странно ми стана колко усилия се изискват за два спрея за баня, но така са решили. Аз съм доволна.
 Дойде и тениската от КК - огромна, но доста плътна
Иначе не спечелих Косорито от КК, а си изгърмях повечето кодове там. Сега ще събирам цяло лято.
Не са ли 6 бр. общо? Това пише в описанието на наградите: "50 броя комплекти с продукти „Чисто“ (Чисто спрей за бяна 700 мл + 500 мл, Чисто универсален спрей 700 мл + 500 мл, Чисто спрей за кухня 700 мл + 500 мл)."

# 939
С шапка съм от Лиор кафе. Все още нямам известие

# 940
Писали са ми от "Орехите" да отида да си взема дъската.

# 941
  • Плевен

То "големи награди" са им се откъснали от сърцето при условие за покупка от мин. 15 лв.
Цитат
комплект (два броя) брандирани чаши за кафе (50 бр.)
и
шапка L'OR&Ferrari (50 бр.)
То наградите под себестойността на покупката.....Yum

# 942
  • София
Пазят ли се опаковките на Хипер?

# 943

То "големи награди" са им се откъснали от сърцето при условие за покупка от мин. 15 лв.
Цитат
комплект (два броя) брандирани чаши за кафе (50 бр.)
и
шапка L'OR&Ferrari (50 бр.)
То наградите под себестойността на покупката.....Yum
така е, дано поне са хубави, ще я подаря на баща ми 🙂

# 944
Някой назад в темата , беше писал че не ги искат. С болид беше. Аз съм с над 20 кода , дано да се прехвърлят за следващи тегления.
Пазят ли се опаковките на Хипер?

Общи условия

Активация на акаунт