Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 686
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 915

Само да знаете за тази "игра" че ако участвате и ви харесат идеята ще Ви дадат някакви залъгващи подаръчета, а те ще я доразвият и може да спестят хиляди. Това е работата на дизайнерите, а те не взимат малко пари за такива неща.

Извинявам се, ако Ви се струва леко остро изказването ми, но съм учила това и знам как се изхитряват производителите, за да спестят пари.

А за тениските от КК - наистина по нощите падат повече награди. Аз лично към 4 часа вчера от 2 профила (моя и на ММ) ни спечелих тениски. Дано помогна на някой който още няма, а иска и се бори за нея.

# 916
  • При децата ми
Днес е пристигнал ваучера от "Кока-Кола". Heart Eyes Heart Eyes
Куриера го е дал на детето.

# 917
Браво на Zewa. Онзи ден случайно видях играта им в дм, купих, регистрирах. Звънях ми вчера, че съм с апарат, днес вече е в офиса.

# 918
Това би трябвало да са последните 3ма печеливши от гласуването на Orange за любима книга.

# 919
Петъчните награди на КК свършиха за  три минути ! Защо не спрат тая смехотворна активност - превърна се в антиреклама !

# 920
https://kfl.ulpromo.bg/#winners
Печеливши  3 седмица LUX

Ако някой участва в игри на фирми за кредити,
ето една игра https://vivacredit.bg/promo-registrirai-se

# 921
  • При децата ми
Днес взех и наградата на детето от инстаграм. Чакаше ме от два дни в офис.

Скрит текст:

# 922
В КК участвам 1-път седмично,защото толкова мога да отделя от бюджета.Искам да благодаря на съфорумката,която ми прати кодове да си пробвам късмета за така желаната тениска-не можах да спечеля,но факта,че получих шанс да играя без да съм молила за капачки ме направи безкрайно щастлива.Жестът е важен!Още веднъж благодаря 🙂

# 923
  • Монтана
Има ли някой, който е спечелил ваучер за Глово от Кока Кола и не го е използвал и сега да му е изчезнал? До преди няколко дни ми седеше в профила, а сега липсва 🤔 В правилата пише, че може да се използва до 30.06.2025 г. 😠

# 924
Моят е все още наличен и го виждам. Но винаги си правя снимка на ваучера, за всеки случай или си копирам кода някъде в записките.

# 925
  • В страната на бурите
Как се свързват с печелившите от Олинеза? Има като моето име при раниците, но то е доста често срещано и се чудя дали съм аз.

# 926
  • София
По имейл се свързват.
Как се свързват с печелившите от Олинеза? Има като моето име при раниците, но то е доста често срещано и се чудя дали съм аз.

# 927
Някой спечелил от лепило Момент получи ли имейл от тях?

# 928
Вчера спечелих ваучер за 30 лв. Уж сътрудник ще се свързва с мен, нито мейл, нито обаждане.
Ето какво пише в ОУ на Moment. Та ще ги търся аз.
"7.8. В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: info@promomoment.bg, или на телефон: +359 889 75 33 22"

# 929
Аз им писах първо имейл, никой не отговори. Вчера звъннах на посоченият телефон, една любезна дама ми записа имейла и каза, че ще предаде на колегите и ще ми върне обаждане.. ее още чакам да ми звънне 😄 Преди малко спечелих още един ваучер от тях, явно ще трябва да си просим наградите…
Вчера спечелих ваучер за 30 лв. Уж сътрудник ще се свързва с мен, нито мейл, нито обаждане.
Ето какво пише в ОУ на Moment. Та ще ги търся аз.
"7.8. В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: info@promomoment.bg, или на телефон: +359 889 75 33 22"

Общи условия

Активация на акаунт