Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 669
  • 1 211
  •   2
Отговори
# 900
Ако не излизаш от приложението и не рефрешваш може да си седи на едни и същи числа. Случвало ми се е, много тъпо.

# 901
Снощи, да... в 22.00 часа останаха 173 наличност и.аз към 10 и нещо играх, с няколко кода и без успех. В 3.40 преди да игра вече останаха 172, и след мен 171.

# 902
  • София
23 участия, по 9 кода всеки,за прословутата прахосмукачка от КК апп.... И НЕ УСПЯХ ДА Я СПЕЧЕЛЯ!
Ще го изтрия това приложение и да се приключват мъките.
Губя вече всякакви надежди. Играя с покупка,играя в ИГ. Напоследък нищо от никъде!
Реве ми се... Върнете ми късмета.
Не е заяждане , но когато спечели 55" ТВ от тях , а други регистрираха над 100 кода всичко беше ок, а сега когато не спечелиш и една награда за която играеш с много кодове става проблем. Всичко е до късмет. Всеки е имал такива моменти - с 1 код печели , с 50 не печели. Късмет на всички в игрите! Simple Smile
И аз това исках да напиша и още помня каква радост беше телевизора, аз от това приложение примерно нищо не съм печелила, а не е като да не съм участвала. Само мрънкане - когато преди време беше спечелила някаква награда и нещо я разпитваха, така и не отговори. Когато показа пачка с кодове на Капи и се хвали как се е сдобила с тях, ми някои и един код нямахме и нямахме дори възможността да опитаме късмета си. Тази тема трябва да е двупосочна - да си помагаме, не само да мрънкаме, да се оплакваме като не печелим.

И аз пробвах няколко кода, няколко готини съфорумки също ми пратиха и даже и тениска не спечелих. Имах участие за ваучер за Нотино, нямам мейл, така че и там не печеля. Продължавам напред, няма да трия приложението или да крещя някой да ми върне късмета - което си е мое, ще си дойде.

# 903
Снощи, да... в 22.00 часа останаха 173 наличност и.аз към 10 и нещо играх, с няколко кода и без успех. В 3.40 преди да игра вече останаха 172, и след мен 171.

Ясно, значи при мен като показваше 172 е било забило и в 7.15 някъде станаха 170 и аз се зачудих защо 2 кода са паднали, явно ми е забило Simple Smile  забравих да кажа Честита награда! Simple Smile

# 904
  • Велико Търново
Като сме на тема Кока кола - Дойде ваучерът от 1000 лв. Не бях печелила от тях доста отдавна. Последното беше тавичка, която ползвам често.

# 905
Уау! Това може би е най-хубавия подарък! Честито! Smile Heart Eyes

# 906
  • София
Честита награда:))
При мен е скука, няма нищо интересно, няма летни награди. Вече си имаме лятна къща и мога да играя за игри с хамаци , барбекюта и др,., обаче няма:)Само на гадна бира, ние такава не пием Simple Smile

# 907
Така де,именно от телевизора насам,не съм печелила нищо.
Аз се радвам на наградите на хората,особено когато някой вземе нещо голямо от КК апп.
Нито ви броя кодовете,нито участията.
Факт е,че напоследък не ми е до игри,имам си достатъчно ядове у дома.
А тази прахосмукачка ми е мечта от доста време.

Аз също не се заяждам, мисля,че мога да споделя мъките си със съмишленици.
Уви,напоследък нито ми се коментира,нито ми се споделя тук - все някъде греша. 🫶

П.с. - Стоянова, говорете с факти,госпожо.
За коя награда не съм споделила?!
Такова нещо едва ли се е случило,освен ако не е било в момент,в който отново съм с болно дете у дома и форума не ми е приоритет. 🙃
Аз съм един от отзивчивите членове на тази група. Не хвърляйте някакви обвинения!
За Ваше спокойствие, апарат не спечелих!
Пачката не съм я измолила,нито изпросила. Дадоха ми я!

# 908
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1bJ9Nqueqeh7RZqAq6obc … -g/viewform?pli=1
Хубав тигърчо/вълчо.😍😀
Скрит текст:

# 909
Току-що пристигна ваучерът ми от Silver Court 🥰

# 910
И аз имам 8 участия за Косорито, за Нотино 5, за чашата и чантата 6.. и аз не спечелих. Като всеки път участвам с поне по 4-5 билета за награда и нищо. Просто си е късмет.
И аз искам много Косорито или еърфраер като цяло, но тцък.
В Олинеза също ме няма.
Но пък спечелих от Meggle в инстаграм. 😃 Направо немога да повярвам 😃

# 911
  • Ямбол
Здравейте днес  съм с брандирани раници  на Олинеза.Исках мултикукър или тостер ама пак е нещо:) с една бележка (другите  мъжа все забравяше да ги вземе Sad )

# 912
Пробвайте за озон, на дистрикт са 168, на озон 169 значи ще пусне, аз нямам кодове и казвам

# 913
  • Варна
Здравейте, сутринта десет без малко и аз целнах ваучера за Озон, чак не повярвах .
Иначе в Инстаграм доста игри се появиха ( може би заради празниците )
Аз спечелих две неща от там и все за детето 😀
Карти Азбука от Cleverbook ( тъкмо навреме,че се научи да чете ,но пък не остава време от игри навън ) и една огромна книга музей на животните ( 48 лв струва 🤪 )
Орехът пристигна във Варна миналата седмица .
А вчера се обадиха и от играта на Мистрал в Май Маркет - слушалки .
Скрит текст:
Скрит текст:

# 914
Ако някой е ползвал Premio Travel като туроператор, имат игра https://game.premiotravel.bg/

Общи условия

Активация на акаунт