Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 955
  • 1 211
  •   2
Отговори
# 735
  • Под Слънцето

Да , благодаря! Тази втората е. А онзи бъг в предната игра, когато всички намазахме чопъри и ги чакахме 5 месеца .. ех.. още имам 2  бр .неотворени

# 736
Намерих си името сред спечелилите раница от Олинеза, но все още никой не се е свързал с мен. Има ли други печеливши тук да споделят опит?

# 737
  • София
Намерих си името сред спечелилите раница от Олинеза, но все още никой не се е свързал с мен. Има ли други печеливши тук да споделят опит?
Трябва да получите имейл, в който ще ви искат снимка на касовата бележка заедно с продукта Олинеза за валидация и данни за доставка. По принцип много бързо валидират бележката и след около 10 дни се получава наградата.

# 738
  • у нас

Да , благодаря! Тази втората е. А онзи бъг в предната игра, когато всички намазахме чопъри и ги чакахме 5 месеца .. ех.. още имам 2  бр .неотворени
А аз точно в момента, когато се усетиха и спряха сайта, регистрирах бележката. Нищо не получих. Останах без чопър.

# 739

Аз веднага получих мейл за валидация със снимка на касов бон, отговорих и на следващият ден ми потвърдиха наградата. Още не съм я получила, но тя е от миналата седмица, та има време.

# 740
Аз първо получих мейл, след това се видях и сред печелившите на сайта. Може да им пишете на мейла, отговарят бързо.

# 741
Благодаря на всички за отговорите! Бихте ли споделили мейла, от който Ви пишат Олинеза?

# 742
# 743
Добро утро Nature Low Brightness
вчера получих и аз съобщение от Рошен, че печеля раница, пратих им касов бон от приложенето на кауфланд и съм в изчакване Simple Smile Влязох обаче сега и има печеливши от 2 седмици, а един от печелившите е с инициалите на мама и го има и в двете тегления. Не е тя Simple Smile Пише, че може само по една награда, но .... така излизат все едно са 2 на един човек, дори зад *** да са други числа Simple Smile

# 744
https://www.activebeauty.bg/igri-s-nagradi/
Видях хора от темата. Честито!

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 12:10 от Kiara_

# 745
"Kiara_"
Вчера коментираха поста и тагнаха кой печели.
Но не запомних името.

# 746
  • оттам, откъдето започва България
ЧЕСТИТО!!!!

Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер на стойност 50 лв. от SILVER COURT. Това са:

Г-жа Шантал
Stitch.
DENICA3

Скрит текст:
Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 26.05.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на SILVER COURT. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Наградите ще бъдат изпратени от екипа на SILVER COURT до 06.06.2025 г.

# 747
  • при късмета
Дойде ми тениската от КК. За още неспечелилите, имайте предвид, че са уголемени, като отбелязвате размер. Иначе са плътни, не е чист памук, но материята е хубава
Чакам още една от профила на мъжа ми и се боря и за детето. И дъска от Орехите още чакам и друго не остана. Участвам само в Рошен, ама без успех за сега. Надявам се на куфар

# 748
  • гр. Кюстендил
+ 1 за тениската от КК, точно и аз това идвах да напиша, довечера ще добавя и снимка. Писах Л размер, но си е ХЛ според мен, плътна е, приятна на допир. И изписаха първото, което бях искала /повече от 8 символа е и има интервал/ Готино се е получило иначе. Ще си пробвам късмета от неговия профил за мен Grinning
Скрит текст:
И са ме изтеглили от ДМ за пастите, дадох магазин, дано успея да го взема, че предния път с тези комплекти на Нивеа по празниците малко останах разочарована, че не успях да си го взема като разбира се и аз си имам вина, но и от тях забавяне, но все пак.. Уж по празниците да го пратят, исках и да го подаря на мама, имахме пътувания няколко пъти през декември до дадения град, в който дадох магазина и накрая дойде средата на януари, еми няма за един комплект да бия път.. И ме хвана яд малко, ама карай да върви. Дано вземат да отворят и в Кюстендил един ДМ, очаква се да се строи Ритейл парк, ще видим кои ще са магазините.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 20:07 от Gabriella Danailova

# 749
Ранобудна .. благодаря за споделянето първо тук видях ,че печеля от форумната игра ...
Ето още веднъж се убеждавам,че което си е за теб ще те намери ...не бях печелила скоро от Форума ,а сега когато организирам бала на детето е точния подарък .

Общи условия

Активация на акаунт