Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 881
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Получих мейл от гуми Даяна, че печеля фенер; да отида да си го взема от техен център.

# 766
# 767
  • у нас
Хм, при мен имената и прякорите отговарят, но на снимката бяха в черно и запълнени, а всички са с червен контур и вътре празно  бели.

Скрит текст:
Топси, точно така са показани и на примерната снимка на тениската. Бели букви с червен кант.

# 768
  • Под Слънцето
О, заблудила съм се, значи. Тия дни съм много, ама много отвеяна. Втълпила съм си, че  са били в черно изписани целите букви.
Заради това , де:

# 769
  • София
Не една, направо две дъски от Орехите... Joy

# 770
  • Под Слънцето
Предполагам, са виновни тия  куриерите, че наистина мятат всичко из буса .
Днес  този на еконт като заизмъква  разни кашони от буса, че да ми намери  пакетите с тениски, размятква разни пакети  и пратки  от единия край на другия през въздуха. Вдига, чете , не е това и айде го засилва  .. Та от това се получава.

# 771
  • София
Пакета беше ужасно мръсен и лепен с тиксо на две места, пише че е изпратен на 24.04...

# 772
  • у нас
Топси, така е, но и от Орехите вместо само в плик да ги слагат, можеха с бъбъл фолио да ги увият. Но явно много метри щяха да изхабят. Все пак са 10+ хиляди дъски.
Антония, пиши им. Много е неприятно. Надявам се, че ще те зарадват с нова, цяла дъска.

# 773
  • София
Писах им в Месинджър, но не ми позволява да приложа снимка, ако някой има имейл, моля да ми каже.

# 774
Днес пристигна моята дъска от Каменица. Грижливо опакована в бабъл фолио.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 23:29 от niik

# 775
Предполагам, са виновни тия  куриерите, че наистина мятат всичко из буса .
Днес  този на еконт като заизмъква  разни кашони от буса, че да ми намери  пакетите с тениски, размятква разни пакети  и пратки  от единия край на другия през въздуха. Вдига, чете , не е това и айде го засилва  .. Та от това се получава.
Не е от куриерите ,а от смотания материал ,от които са изработени

# 776
  • Под Слънцето
А, да сигурно от изгнили клони да ги рендосвали тия дъски, та се трошат и куриерите са света вода ненапита.
Тая , дет я спечелих , се ползва ежедневно за мезета от братчеда, седи на масата под сайванта на село. Ако беше такъв брак, до ся да се е разпаднала...А не е .

# 777
Писах им в Месинджър, но не ми позволява да приложа снимка, ако някой има имейл, моля да ми каже.

Когато моята дойде счупена, им писах точно там и аз. Писах, че не успяам да кача снимка. Отговориха ми, че ще ми изпратят нова. Дойде на другата седмица и беше опакована грижличо с бабъл. Комуникацията беше много лесна и приятна.

# 778
И при мен беше така с Орехите - уж изписва, че няма да се занимават с играта в месинджър и че не можеш да пращаш снимки, точно там ми върнаха, че ще ми изпратят нови дъски - едната дойде счупена, а другата са загубили по трасето. Дойдоха опаковани в бабъл.

# 779
На КК спечелих 6 тениски, събираха ми кодове деца и им спечелих тениски, вчера пристигна една, не е от първите, но явно името е от по-масовите Simple Smile И да - уголемени са S ще ми стане на мен, а съм L-XL ще ги видим след пране Simple Smile
Сега ще ми съберат пак да участвам за ММ с размер XL Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт