Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 761
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Скрит текст:
От олинеза защо няма за предната седмица победители,два месеца игра с много малко награден фонд и теглене на печеливши със закъснение.Ще пропусна участие в бъдеще,6 големи награди са изтеглени до 22.05,играта свършва в края на месеца
Олинеза не правят по принцип томболи защото девиза им "Вие ни познавате"
и да правят е на 10 години веднъж.
Скрит текст:
За КК не знам как виждате къде, колко остават ама да се мъчите да хаквате нещо, не е ли малко прекалено?
За какво хакване говорите? Не разбрах. Колко ваучера остават се вижда, не е нужно IT умения.
ето тук се вижда колко ваучера остават
Скрит текст:

Скрит текст:
Специално ходих до Била за Пуфис заради монтесори кулата и познайте каква съм бяла патица... Мислех, че играта е до края на месеца. Сега мога да си сложа бележката в рамка😃 Знам, че ще разберете какво е чувството 😆 Честити ваучери, момичета!
Иначе не съм се похвалвала тук, спечелих персил за една година 😊
И аз така януари 2005 година на една томбола на вафли Мура трябваше да се купят за 20 лв
награди 3 карти по 1000 лв
купувам аз на 3 бележки по 1 кутия Мури
и не регвам бележките щото има време,
ама тя томболата не била до края на месеца ами нещо до 25-26
и аз на 28 или 29 решавам най-сетне да ги регна и не успях.
Оттогава купя ли нещо за томбола-слагам бележките върху лаптопа
и до вечерта преди да съм легнала да съм ги регнала.
Ама няма спи ми се, утре или някога, иначе защо да купувам като срока си тече.
После видях тримата спечелили карта с 1000 лв как се хвалеха,
 че от коледната баница им се паднала паричката и били уверени че ще спечелят.
2005 година минималната заплата е била 150 лв значи 6,5 минимални заплати.
Скрит текст:

# 871
  • При децата ми
Току-що спечелих тениска.

# 872
  • оттам, откъдето започва България

Лепило Момент. Купих си за 3 лв. за обувки. Трябва ми. Регистрирах се, хоп ваучер за 30 лв. Чиста работа.

Честито!
Мен лепилото явно не ме харесва. Колкото пъти играх, толкова пъти не спечелих. Neutral Face

# 873
Днес си взех ваучера от Cinema city - 100 лв за Happy. Служителят беше много любезен.

# 874
  • София
Скрит текст:
Днес си взех ваучера от Cinema city - 100 лв за Happy. Служителят беше много любезен.
Даже може да си спечелиш за 1 година безплатно хапване
https://dostavka.happy.bg/bg/terms_games/i/giveaway_may
161674 -промокод  5 % отстъпка за делнични дни от 11 до 18 часа

Игра на Виза и Била -посещение до Дисниленд- Париж
от 15.05. - 15.08.2025 г.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 20:02 от lite16

# 875
  • Под Слънцето
Брата успя след работа да мине през Спиди  и вземе суичъра ми от Джак. Харесва ми, че е с цип отпред. Малко игра на светлината през завесите ми от оранжев парашутен плаг го карат са изглежда като избелял. Нямам търпение да си го облека! От години искам тениска и все оглеждам за промокутии с такива, но не успявам да открия.

# 876
Днес получих част от наградата спечелена от кулинарен конкурс на Dir.bg кошница с 12 продукта на Metro, много са се постарали. Част от наградата е ваучер за 100лв кулинарен курс в Amouse bouche. Предстои да ми изпратят таблетки Теразал.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 23:33 от rosicapi

# 877
  • Телиш/Плевен
До участвалите в играта на LUX- какво съобщение ви изписа след регистриране на КБ?
На мен ми излезе- Благодаря Ви за вашето съобщение. Изпратено е.
Имам ли регистрация, нямам ли, чудя се.
Това ми изписа и на мен, би трябвало всичко да е наред. Hug

Получих ножовете от Каменица и много им се радвам. Heart Eyes

# 878
Лале в дъжда, само внимавай - много са остри. И вдигни двата държача за книга на поставката Sweat Smile

Липсва ми кампания с покупка на продукти за коса. Имам чувството, че цяла вечност чакам такава Thinking

# 879
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, само внимавай - много са остри. И вдигни двата държача за книга на поставката Sweat Smile
Ааа, ето какво било. Laughing В бързината се чудих, чудих и реших, че са крачета. Joy Благодаря ти. Hug
Утре ще ги пробвам и ще гледам да не бързам като днес, че... Joy

# 880
"Егаси наглите" сте вие, да има само за вас. 🤣 Хвалите се "благодаря на съфорумка за съдействието да спечеля ваучер от КК". Питаме как, глас в пустинята. 
Няма да ти помогне никой, за кой път вече питам..
Моля ви някой да удари едно рамо за ваучер за Озон от Колата.Изплъзва ми се за трети път вече в рамките на минути. Disappointed

Никой няма да си ,,бие кисията"
Ако споделят, няма да има за тях.
Всеки би се възползвал, ако знаеше цаката..

Направо се чудя как да помогнеш след тези три публикации 🤐 Е гаси наглостта.

# 881
"Егаси наглите" сте вие, да има само за вас. 🤣 Хвалите се "благодаря на съфорумка за съдействието да спечеля ваучер от КК". Питаме как, глас в пустинята. 
Скрит текст:
Няма да ти помогне никой, за кой път вече питам..
Моля ви някой да удари едно рамо за ваучер за Озон от Колата.Изплъзва ми се за трети път вече в рамките на минути. Disappointed

Никой няма да си ,,бие кисията"
Ако споделят, няма да има за тях.
Всеки би се възползвал, ако знаеше цаката..

Направо се чудя как да помогнеш след тези три публикации 🤐 Е гаси наглостта.
[/spoiler]
pafza, никой на никой не е длъжен! Всеки споделя толкова, колкото иска да сподели. Сигурно е сладко наготово, не знам. Аз обичам да си човъркам мозъчето. След като питах във форума и ми помогнаха къде да видя оставащите бройки, ти ми писа да ти кажа как да спечелиш ваучера. Аз, току- що разбралата къде да гледам. Към онзи момент не знаех алгоритъма. Но го разбрах. Седнах, помислих, наблюдавах и го чатнах. Отне ми време. И въпреки това съм без ваучер. Защото се намеси късметът. Не беше на моя страна. Два пъти изпуснах ваучера за половин минута.

# 882
Дали има някаква игра с препарати за миене на чинии?

# 883
И аз и мъжо сме с ваучери спечелени в неделя, съответно за 50 лв. и 30 лв., но нито съобщение, нито обаждане получих от тях. Днес им звънях, казаха, че ще предадат на колегите и ще ми върнат обаждане, но ни вопъл, ни стон…

Лепило Момент. Купих си за 3 лв. за обувки. Трябва ми. Регистрирах се, хоп ваучер за 30 лв. Чиста работа.

Честито!
Мен лепилото явно не ме харесва. Колкото пъти играх, толкова пъти не спечелих. Neutral Face

# 884
Здравейте! Споделям ви една анкета за снакс. https://www.facebook.com/share/15GDGNTpsD/

Общи условия

Активация на акаунт