Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 601
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 1 110
Момичета играете ли в Инстаграм ... Много често пусналите giveaway въобще не публикуват сторита... и печеливши?

# 1 111
Има и такива, дето се правят на разсеяни. Някои пишат приключил, други затворен, други теглят фейк т.е. нещата си остават за тях или играта е фейк. Сценарии много.

# 1 112
Някой знае ли на кой е този номер - 029034100?  Дали е от игра или някакви зарибявки? Като върнем обаждане, се включва секретар.

# 1 113
# 1 114
  • Варна
От днес Карлсберг в Лидъл https://carlsbergpromo.bg/

# 1 115
Изтеглен е потребителят, който печели своя мечтан уред от Ariete.

Честито на: BаkeryQueen
Профил регистриран тия дни печели. Не, не съм подозрителна 😁

Игра с регистрация и 1 награда- Детско сребърно бижу.
https://amoresilver.bg/page/podaryk-za-pyrvi-juni-ot-amore-silve … 6meR_2ZGHp7H8DQ9A

# 1 116
Хакнаха ми профила в Глово. Имах заложен един ваучер, но нещо са им отказали част от поръчката, та само 4 и нещо са успели да ми похарчат😀
Веднага им писах, малоумниците ще проверяват 24 часа, изтрих си картата, чудя се, дали да не затрия изцяло профила.

# 1 117
  • оттам, откъдето започва България
Изтеглен е потребителят, който печели своя мечтан уред от Ariete.

Честито на: BаkeryQueen
Профил регистриран тия дни печели. Не, не съм подозрителна 😁

Да, действително, профилът е регистриран на 19 май. Simple Smile
Късметлия.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 21:41 от Ранобудна

# 1 118
# 1 119
Благодаря на rallii за инфото за телефонния номер.
Може и да е коментирано, но не успявам да намеря публикацията и искам да попитам с кой куриер доставят персонализираните тениски на КК? Получих мейл да дам данни за доставка, но не пише дали може до офис на куриер, както за мен е най-удобно.

# 1 120
  • In The Middle Of Nowhere
Vili varna, аз си получих моята от офис на еконт.

# 1 121
  • Пловдив
И "моята" тениска от КК дойде с Еконт, но до вкъщи - изрично в мейла писах, че предпочитам до офис, дадох и неговия адрес, но уви Rolling Eyes Чаках го 5 часа.
А "моята" е в кавички, защото размер М е даже голяма на ММ, който носи ХЛ Joy Е, на 60° и след това сушилня на високи градуси поне на него му стана, че даже днес в сефтоса.
От втория опит я спечелих, а оттогава сигурно още 30 пробвах и все пише "Опитай пак" на смотаното колело Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре ще направя заветния брой точки в Майкрософт и ще си взема 60 левовия ваучер за Озон - книгите вече са ми в кошницата Joy

# 1 122
Последния код за Дистрикт не се е паднал, някой ако иска да се пробва, аз нямам повече кодове. Иначе целнах току-що за Стийм🥰

# 1 123
# 1 124
И "моята" тениска от КК дойде с Еконт, но до вкъщи - изрично в мейла писах, че предпочитам до офис, дадох и неговия адрес, но уви Rolling Eyes Чаках го 5 часа.
А "моята" е в кавички, защото размер М е даже голяма на ММ, който носи ХЛ Joy Е, на 60° и след това сушилня на високи градуси поне на него му стана, че даже днес в сефтоса.
От втория опит я спечелих, а оттогава сигурно още 30 пробвах и все пише "Опитай пак" на смотаното колело Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре ще направя заветния брой точки в Майкрософт и ще си взема 60 левовия ваучер за Озон - книгите вече са ми в кошницата Joy

Коя е тази игра Майкрософт 🤔

Общи условия

Активация на акаунт