Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 36 012
  • 930
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Оххх, мамин златен Гоги! Пожелавам му все така да се взира в книжките!
МОите не четат. Много рядко, ако са сгафили нещо и са наказани Simple Smile Казват,че е хубаво, но не било тяхното... Боли ме затова...

Мари, не разбрах нищо какво си писала и замела....ама нищо де!

Мен ме подхваща алергията...

# 826
Маре, не си ми приятелка;)
Точно защото съм ти приятелка, Тути. После какво правим, ако си изгориш косата?
Карз, нищо не съм замела, а си поправих правописна грешка. Wink

# 827
  • Телиш/Плевен
Ели, здраво, щастливо и успешно да е момчето ти! Tada Birthday

Във Фейсбук ми излезе известие, че и Светълчо е рожденичка днес, но май не е писала скоро. Липсват ми постовете ѝ, винаги изпълнени с толкова обич и топлина... Heart

Мари, все така да завършва успешно и следващите курсове! Hug

Мъфинче, прекрасен е Гого! Heart Eyes

Сутринта изпратих Елица на зелено училище в Пампорово. Много е щастлива и много ѝ харесват хотелът и храната, дано и занапред всичко е наред. Blush

# 828
  • Бургас
Весело да ѝ е на Елица! Моята девойка утре заминава за Карлово-Калофер-Сопот-Панагюрище (обичайният маршрут за ученици), то са вълнения, то е чудо, друго не се обсъжда цял следобед. Разпределили ги по 4, че и по 6 деца в стая, направо в хостел да ги бяха настанили Angry Марто пък в петък ще ги водят в зоопарка в Айтос.

Браво на Вася! Онзи ден сякаш стискахме палци за общежитие и класиране, ей я първата година мина.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:38 от selleste

# 829
  • На брега на реката
Добро утро!

Ели, честит да е младежа! Здрав, щастлив и успешен и в учение и в спорта!

Прекрасен Гого видях, ама ми е трудно да пиша от телефон, та затова чак сега го отбелязвам. Много хубаво дете, Мъфинче! Здравичък да е и все така послушен!

Мари, поздравления за Вася! Все така да е, до края!

Лаленце, Селесте, весело да им е на децата!

Нещо се мръщи времето при нас, дано не вали отново!

# 830
Добро утро!
Момичета, благодаря за поздравите, но аз споделих, за да ми олекне, а не за хвалене.
Весело и сухо да им е на децата с екскурзиите.
Хубав ден от мен!

# 831
Добро утро.
Весело да им е на децата. И сухо!
Хубав ден.

# 832
  • някъде другаде
Добро утро!
Браво на Вася. Така да продължава.
Днес да се задържи времето хубаво за да си изкарат добре децата на екскурзиите.
Днес отивам на Ловеч до КАТ да бракувам една кола и един трактор. Дано няма много хора , че да се оправя лесно.
При нас се е показало слънце. Дано така да продължи.
Хубав да е денят ви!

# 833
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Ели, честит да е малкия! Здрав, успешен и щастлив!
Екскурзиантите да си изкарат повече от добре.
Слънцето ми топли душата.
Мари, ами за хвалба си е. Обикновено първата година е цедка. Като я минат после по-лесно им се получават нещата.
Хубав и слънчев ден ви желая!

# 834
Добро утро!

Ели, честито да ти е момчето!

Тути, вапцай смело, коса е - ще порастне.

Вчера след работа ходих да си взема разсада за домати... На хората вече върза, моето още не е сложено в земята Grin

Тук, за момента  е слънчево и се надявам до довечера да остане така, че барем поградинарствам.

Купих фонтан за вода на котките. Джуджо, след като го поби известно време пи от него, ама Лио го игнорирва...

Спокоен ден, банда!

# 835
  • София
Добро утро!

Днес не е мрачно, но продължава да духа неприятен вятър. Дано успеем да направим по-дълга разходка.
Други планове нямам. Мисля да сложа една леща да се вари, като най-бързо и лесно.
Весело да им е на децата!

Хубав ден!

# 836
  • София
Елит, здраво да ти е момчето! Да ти дава много поводи за майчина гордост!
Браво на Вася! Сега следва заслужена почивка предполагам.
Почивните дни и моята щерка ми видя едни снимки от преди 10на години, когато бях с кичури. Каза, че съм била зашеметяваща с тях. Резултата после наистина обаче беше доста по-суха и тънка коса. След време се отказах да ги подновявам.
Приятно изкарване на екскурзиантите!
Свекървата снощи беше донесла кюфтета с доматен сос. Остана само соса. Мисля довечера да го използвам за спагети. Simple Smile
Али, нашите домати вече дори са и вързани. Засега обаче имат само цвят. Тези дни следват краставиците да се връзват.
Моята щерка чете доста книги - електронни, на хартия. Брат й обаче е пълна противоположност. Ако не бях ги видяла, когато се появяват от мен щях да се съмнявам дали  и двамата са ми деца. Laughing

# 837
  • Бургас
Добър ви ден!

Марѝ, за хвалба си е. Аз първата година бях страшен лентяй, със съквартирантката обикаляхме улиците по цял ден, в един момент бях изпуснала доста неща и ми беше трудно да наваксам, даже ме скъсаха на практически испански. Във втори курс се взех в ръце, редовно на лекции, започнах и да преподавам и на държавния ударих шестицата даже.

Приятно време е тук, направих разходката, сега фризьор и после за Марто. Следобед и той е на фризьор, че е като голямото пиле.

# 838
Привет, изпуснах ви, но ми беше напрегнато. И все още ми е на тръни. Помислете ме с добро, ако се случи, ще се похваля.
Ние сме добре. Децата не искат да учат и ходят на училище, госпожицата не иска и стаята да си оправя... Тук се сдружиха с една сюрия деца и по цял ден са навън, парадоксът е, че в големия град имат по-пълноценно детство от това, което са имали в по-малкия, в който живяха допреди по-малко от година. Вчера се събраха 8 на различна възраст, съседката извади джин с тоник и поради липса на лед, слагахме замразени боровинки, децата играха, рисуваха, ние успокояваме нервите. Хубаво ми беше.
И за завършек на деня, купихме билети за Металика, ще водим и децата. За съжаление, се целихме във Франкфурт, двудневните, но бяха много скъпи и компромисно - едндневен в Атина.

# 839
  • София
Аз отметнах маникюра и сега вече продължавам да работя.
Термо лак избрах.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 08:26 от Rodiva

Общи условия

Активация на акаунт